kostas_thai
Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Μαΐ 2010
- Like
- 4
- Πόντοι
- 66
περιμενε και εσυ.Καλά τύπε. Κάτω από 40% πολύ δύσκολα και οριακά
περιμενε και εσυ.Καλά τύπε. Κάτω από 40% πολύ δύσκολα και οριακά
ρε τυπε αυτος δεν πεθαινει με τιποτασε λιγο θα μας πεις νοτι περιμενουν να γυρισει ο ψηλος
περιμενε και εσυ.
ο ανακσ μονο θα τον κσεπερασιρε τυπε αυτος δεν πεθαινει με τιποτα
ολους θα τους στειλει
50%+περιμενε και εσυ.
κατι παραπανω.οτι εγραψα πριν.Τύπε πιστεύω 155- 165 εδ
κοιτα δυσκολα να ξεπερασει το 50%.αν το ξεπερασει οριακα.ισως να κινηθει στο 45-50%.σιγουρα τα δυο μεγαλα κομματα θα υποστουν ιστορικης σημασιας πληγμα.50%+
και κλαμα απο Δευτερα ο Ελληνας
νοθεια,CIA,Ιλλουμινατοι και Εβραιοι θα παιξουν για πολλοστη φορα παιχνιδια σε βαρος του περηφανου και πανεξυπνου ελληνικου λαου
ναι αλλα αυτες οι δυναμεις θα βαλουν την χρυση αυγη στη βουλη...νοθεια,CIA,Ιλλουμινατοι και Εβραιοι θα παιξουν για πολλοστη φορα παιχνιδια σε βαρος του περηφανου και πανεξυπνου ελληνικου λαου
κοιτα δυσκολα να ξεπερασει το 50%.αν το ξεπερασει οριακα.ισως να κινηθει στο 45-50%.σιγουρα τα δυο μεγαλα κομματα θα υποστουν ιστορικης σημασιας πληγμα.
περιμενε.σε μερικες ωρες θα δειξει.
εγω που ειμαι με τον βασιλια τι να ψηφισω;Ψηφίστε ΧΑ
μην ειστε χαζοι!
ΕΛΒΙΣ ΠΡΙΣΛΕΙεγω που ειμαι με τον βασιλια τι να ψηφισω;
εγω εριχνα για χρονια φωτο του Μεγαλειοτατου τυπεεγω που ειμαι με τον βασιλια τι να ψηφισω;
στο οτι το απεσυραν σου απαντησε ο απολυτος.και μην ξεχνας οτι στο σοτιχημα οι μπουκ δεν ειναι μαλακες.ξεορουν οτι καποιο φαβορι θα σπασει και θα τα κονομησουν.αυτα που γραφεις ειναι πολυ κοντα αλλωστε σε αυτα που εργαψα εγω.δεν εχει τοσο μεγαλη διαφορα το να παρουν και τα δυο κομματα μαζι 46-47% με το να παρουν 43.εδω ειναι η παγιδα γιατι κανεις δεν ξερει τι θα κανουν οι αναποφασιστοι.και πολλοι απο αυτους ισως κανουν αυτο το οποιο λεγεται οτι δεν θα ισχυσει σε αυτες τις εκλογες.δηλαδη την αποχη της τελευταιας στιγμης...εως τωρα η συμμετοχη(δεν θα πω το αντιθετο της αποχης ) κινειται σε χαμηλα επιπεδα.μεχρι τις 2 ετσι ηταν.τωρα μετα απο τις 2 δνε ξερω ποσοι πηγαν να ψηφισουν γιατι ειναι κυριακη αλλοι θα κοιμουντια αλλοι θα τα επιναν αλλοι θα γαμουσαν αλλοι θα εκαναν μπουδελοτσαρκες εστω με τα τελευταια γεγονοτα...πολλοι ψηφιζουν τωρα οποτε δεν ξερω ποσο θα παει η αποχη.μεχρι τις 2 παντως ηταν μικρη η συμμετοχη...και αυτο ισως και να ευνοησει τελικα τα 2 μεγαλα κομματα.Έχει δείξει από το πρωί γύρω στις 11-12 όταν άρχισαν οι μεταβολές στις εταιρείες στοιχημάτων, οι οποίες απέσυραν τα πάντα εδώ και ώρες.
Μπορεί για σένα αυτό να μην θεωρείται καν στοιχείο, αλλά πίστεψε με έχουν καλύτερη πληροφόρηση από τα κόμματα.
Τα όρια τους ενδεικτικά τα ξαναβάζω, ήταν
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ 43%.. (1.60)το φτάσανε στο 41% (1.55) πριν το αποσύρουν
ΝΔ 25% (1.70)..έπεσε στο 1.65 και το απέσυραν
ΠΑΣΟΚ 18% (1.70) το απέσυραν στο 17% (1.70)
ΣΥΡΙΖΑ υπήρχε μόνο εχθές για 12% στο 1.30
Οι ενδείξεις ήταν αρκετά ''γνωστές'' το..εύρος των αποκλίσεων δεν ήταν αναμενόμενο αν και οδεύει η κατάσταση για πλήρη επιβεβαίωση του γκάλοπ των ξένων πρακτορείων που αφορούσε την Αττική, η οποία και θα δώσει και το..τελικό αποτέλεσμα.
τυπε μου βαλε τις πιο καλλιτεχνικες σου φοτο να θυμηθουμα τα καταπληκτικα εκεινα χρονια...εγω εριχνα για χρονια φωτο του Μεγαλειοτατου τυπε
τα καθικια ομως το εβγαζαν στα ακυρα :S
εγω εριχνα για χρονια φωτο του Μεγαλειοτατου τυπε
τα καθικια ομως το εβγαζαν στα ακυρα :S
τυπε αυτος νομιζει οτι θα αφησουν να πονταρει μεχρι 1 λεπτο πριν κλεισουν οι καλπες λες και ειναι τσου λουστο οτι το απεσυραν σου απαντησε ο απολυτος.
τωρα ειναι αργα τυπεΗ Κουντουρά είναι κόρη παλιού αρχηγού βασιλοφρόνων, Καμμένο θα το ρίξεις
ΕΛΒΙΣ ΠΡΙΣΛΕΙ
αυτο του λεω αλλα δεν το καταλαβαινει.νομιζει οτι η μπουκ μονο απο την μπαλα ξεορυν να τα κονομανε.τυπε αυτος νομιζει οτι θα αφησουν να πονταρει μεχρι 1 λεπτο πριν κλεισουν οι καλπες λες και ειναι τσου λου
και στις προηγουμενες εκλογες περιπου την ιδια ωρα τα κλειδωσαν
το ηξερα οτι ειμαστε αδερφια εμεις οι δυο...τυπε αλλες εποχες τοτε.τοτε στο περηφανο πολεμικο ναυτικο μας κατω απο τις φοτο του μεγαλειοτατου τραγουδουσε η αλικη νιαου νιαου μια γατουλα?θυμασαι τμηματα χωροφυλακης με την εικονα του μεγαλειοτατου πανω απο το γραφειο του αξιωματικου υπηρεσιας?τοτε η ελλαδα ειχε κυρος.αντι για πακια αχθοφοροι δουλευαν ο τζανετακος με τον λαυρεντη διανελλο.αλλη κλαση.υδρα σπετσες μυκονος τοτε ηταν κοσμοπολιτικες εποχες για τους ελληνες φιλογαλαζοαιματους.τωρα ειναι αργα τυπε
ψηφισα χ.α γιατι μου υποσχεθηκε ο λακης οτι θα φερουν πισω τον Βασιλεα