farkeli
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 11 Οκτ 2008
- Κριτικές
- 101
- Like
- 204
- Πόντοι
- 1.886
γιατι αργα;7 κλεινουν οι καλπες....
Που μπορούμε να μάθουμε το ποσοστό συμμετοχής μέχρι τώρα ;
γιατι αργα;7 κλεινουν οι καλπες....
Το έλεγε και ο Νικολακόπουλος νομίζω. Οι ψηφοφόροι του ΠΑΣΟΚ και της ΧΑ δε λένε τι ψήφισαν γι'αυτό μπορεί να πέσουν έξω στα ποσοστά τους.
ωρε δεκα χρονια να ψηφιζετε νδ δεν βγαινει με σαμαρα αρχηγο αυτοδυναμηΓια χάρη σας θα τις αφήσουμε και αύριο
συμφωνω με το κειμενο...[size=10pt][size=10pt]''Το πρώτο exit poll εντοπίζει μεγάλη ρευστότητα στις βουλευτικές εκλογές 2012 και σίγουρα θα χρειαστεί περισσότερος χρόνος περιμένου να υπάρξει ασφάλεια στην τελική καταμέτρηση. Τα κομματικά κατεστημένα χρησιμοποιούν τα έξιτ πολ ως εργαλεία χειραγώγησης της ψήφου τη μέρα των εκλογών, γι’ αυτό είναι σημαντικό οι διαρροές από τα «μεγάλα» κόμματα, που προσπαθούν να κρατηθούν στην εξουσία, να εξετάζονται με μεγάλη επιφύλαξη.
Υπάρχει όμως και μια σημαντική λεπτομέρεια που κάνει τα στελέχη ΝΔ-ΠΑΣΟΚ να ανησυχούν. Ποσοστό 25% αρνείται να απαντήσει στα exit poll 2012 και έτσι δεν καταγράφεται η ψήφος του. Πολλοί φοβούνται μάλιστα οτι οι πολίτες ετοιμάζουν μεγάλη «νίλα» στους κομματάρχες και δημοσκόπους απόψε. ''[/size][/size]
http://www.fimes.gr/2012/05/vouleutikes-ekloges-2012-apotelesmata-exit-poll/] [/url]
δεν ξερω μαν....εμενα με απασχολει να σκοραρει η σιενα να παρω εκατο ευρω στην τσεπη μου αμεσαΠου μπορούμε να μάθουμε το ποσοστό συμμετοχής μέχρι τώρα ;
Αποχη , λευκο ακυρο , κοματα εκτος βουλης ολα ευνοουν το πρωτο κομμα ?
κομμενος και ραμενος ο εκλογικος νομος ...
δεν ξερω μαν....εμενα με απασχολει να σκοραρει η σιενα να παρω εκατο ευρω στην τσεπη μου αμεσα
ωρε δεκα χρονια να ψηφιζετε νδ δεν βγαινει με σαμαρα αρχηγο αυτοδυναμη
γιατι ρε φιλε??συμφωνω με το κειμενο...
πολυ βαρεμαρα ομως φετος!
Που μπορούμε να μάθουμε το ποσοστό συμμετοχής μέχρι τώρα ;
δεν ξερω μαν....εμενα με απασχολει να σκοραρει η σιενα να παρω εκατο ευρω στην τσεπη μου αμεσα
πιστευω οτι θα τους κανουν νιλα φετος ειδικα στα 2 κομματα.γιατι ρε φιλε??
θα εχει ενδιαφερον απο πολλες πλευρες...και θα εξαρτηθει απο πολλες λεπτομεριεςπιστευω οτι θα τους κανουν νιλα φετος ειδικα στα 2 κομματα.
ειδωμεν..
μα οικογενειακος φιλος που μας ειπε οτι θα ψηφισει ΣΥΡΙΖΑ(πρωην νδιτης) βγαινοντας απο την αιθουσα ελεγε στους νεοδημοκρατες σας ψηφισα κτλ.-ενω στην καλπη ψηφισε ΣΥΡΙΖΑ...θα εχει ενδιαφερον απο πολλες πλευρες...και θα εξαρτηθει απο πολλες λεπτομεριες
ειδωμεν...
Αργά το καταλάβατε
Αυτο που λετε για το κομμα εκτος βουλης ομως δεν ισχυει!
τι ανατροπες ρε τυπεΕίναι οριστικό και ..καθοριστικό
Αποσύρανε ΟΛΑ τα στοιχήματα πολιτικής σε όλες τις εταιρείες(bwin,betoto,unibet,gamebookers κλπ)
Όποιος..πρόλαβε..πρόλαβε
Ίσως απομένουν κάτι στα ανταλλακτήρια ακόμη betfair, bedag κλπ
Πάμε για μεγάλες...ανατροπές????