Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 390K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Ουφ.
Πέθανε η Μαρίκα,δεν μπαίνει και το Ντοράκι στη βουλή,σκατά η μέρα σήμερα. :'(

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
μυστικη δημοσκοπιση τυπε? :grin:

Τα πρώτα exitpolls είναι... τύπε :)
Αναμένονται αναταράξεις...
Σε λίγο..περισσότερα
ΥΓ Προλαβαίνουν όσοι παίζουν στοιχήματα
UNDER 43% ΝΔ+ΠΑΣΟΚ
UNDER 18% ΠΑΣΟΚ

ΣΥΡΙΖΑ για 2η θέση... θα το αποσύρουν σε καμιά ώρα ή δεν θα έχει ''ενδιαφέρον''

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
μυστικη δημοσκοπιση τυπε? :grin:
απο αλλο σαιτ την εκλεψα τυπε δεν ξερω μηπως ειναι και μουφα :think: παντως 5 πραγματα ειναι σιγουρα! 1)νδ ουτε μια στο εκατομυριο πανω απο 25%  2)συριζα- πασοκ στα ισια για τη δευτερη θεση,3) καμμενος ενισχυμενος και 4ος με διαφορα 4) χρυση αυγη σιγουρα στη βουλη  5)και οικολογοι ντορα καρατζαφερης μανος (με τη σειρα που γραφω) θα παλεψουν για τη βουλη

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866

Συνημμένα

• ntora alintissa.jpg
    ntora alintissa.jpg
    267,3 KB · Εμφανίσεις: 59

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Τα πρώτα (έγκυρα...) αποτελέσματα από τα exit-polls που τέθηκαν υπ'όψιν του τμήματος πολιτικών αναλύσεων μεγάλης δυτικής πρεσβείας δεν καταγράφουν τίποτα περισότερο απ΄αυτό που κατέγραφαν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις, εκτός από τόν Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή που έχει ανοδική τάση.

Ιδού λοιπόν σε αστάθμητο δείμα.

21%-23% ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

14%-16% ΠΑΣΟΚ

12%-15% ΣΥΡΙΖΑ

9-11% ΚΚΕ

8%-10% ΑΝΕΞAΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

4%-5% ΔΗΜΑΡ

5%-7% ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

2,5%-3,5% ΛΑΟΣ

Άρνηση ψήφου στο exit poll, 20%. Εκτίμηση των αναλυτών είναι ότι τα πραγματικά αποτελέσματα θα είναι "λίγο χειρότερα" για τα δύο μεγάλα κόμματα βάσει των ποιοτικών χαρακτηρισατικών, με πιο πιθανό ενδεχόμενο να μην ξεπεράσουν το 40%. Περισσότερα σε λίγο.

Οπωσδήποτε είναι μία πρώτη ακατέργαστη εικόνα που βάσει της πείρας μας μπορεί να έχει διαφοροποιήσεις μίας ή δύο μονάδων επάνω ή κάτω για κάθε κόμμα.

http://www.greekmoney.gr/index.php/permalink/83365.html] [/url]

Αυτά έχουν ήδη διαφοροποιηθεί
ΝΔ..πέφτει κι αλλο
ΠΑΣΟΚ..πέφτει κι αλλο
ΣΥΡΙΖΑ..ανεβαίνει
ΑΝΕΞ ΕΛΛΗΝ..ανεβαίνει
ΧΑ..ανεβαίνει

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Ρε καυλιαρηδες χθες το βραδυ μου εστειλε μηνυμα στο κινητο αυτη εδω η καριολιτσα
Ευαγγελια Κουρουπακη
Δεν ξερω κατα ποσο νομιμο ειναι να βρισκουν τους αριθμους μας και να μας στελνουν ολοι αυτοι οι μαλακες αλλα ειμαι σιγουρος οτι μια μερα πριν τις εκλογες απαγορευονται πολιτικες προπαγανδες και διαφημισεις! Πως μπορω να κανω μηνυση στην καριολα για να της γαμησω τη μανουλα και να της παρω κανενα δεκαχιλιαρο?  :huh:

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Ρε καυλιαρηδες χθες το βραδυ μου εστειλε μηνυμα στο κινητο αυτη εδω η καριολιτσα
Ευαγγελια Κουρουπακη
Δεν ξερω κατα ποσο νομιμο ειναι να βρισκουν τους αριθμους μας και να μας στελνουν ολοι αυτοι οι μαλακες αλλα ειμαι σιγουρος οτι μια μερα πριν τις εκλογες απαγορευονται πολιτικες προπαγανδες και διαφημισεις! Πως μπορω να κανω μηνυση στην καριολα για να της γαμησω τη μανουλα και να της παρω κανενα δεκαχιλιαρο?  :huh:

Σε αυτή δεν μπορείς να κάνεις τίποτα
Στην εταιρεία όμως που ''πούλησε'' τα δεδομένα, όνομα, τηλ κλπ μπορείς μέσω της προστασίας του πολίτη να τους κάνεις μια καταγγελία.
Το 10χιλ σε..άλλη χώρα, πέρα μακριά από τον ατλαντικό.
Είναι ακριβή υπόθεση η αγωγή ειδικά εαν φτάσει σε ανώτατο επίπεδο διαιτησίας, για το τις..πταίει.
Μέσω μια ομαδικής αγωγής όμως γίνεται.
Διαφορετικά...θα λάβεις την..ηθική ικανοποίηση μόνο, αφού σου έχουν φύγει κατι χιλ..τα οποία θα τα πάρεις όμως πίσω έντοκα αν.. κερδίσεις την υπόθεση. Μετά από χρόνια κλπ

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Τα πρώτα (έγκυρα...) αποτελέσματα από τα exit-polls που τέθηκαν υπ'όψιν του τμήματος πολιτικών αναλύσεων μεγάλης δυτικής πρεσβείας δεν καταγράφουν τίποτα περισότερο απ΄αυτό που κατέγραφαν οι τελευταίες δημοσκοπήσεις, εκτός από τόν Λαϊκό Σύνδεσμο-Χρυσή Αυγή που έχει ανοδική τάση.

Ιδού λοιπόν σε αστάθμητο δείμα.

21%-23% ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

14%-16% ΠΑΣΟΚ

12%-15% ΣΥΡΙΖΑ

9-11% ΚΚΕ

8%-10% ΑΝΕΞAΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ

4%-5% ΔΗΜΑΡ

5%-7% ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ.

2,5%-3,5% ΛΑΟΣ

Άρνηση ψήφου στο exit poll, 20%. Εκτίμηση των αναλυτών είναι ότι τα πραγματικά αποτελέσματα θα είναι "λίγο χειρότερα" για τα δύο μεγάλα κόμματα βάσει των ποιοτικών χαρακτηρισατικών, με πιο πιθανό ενδεχόμενο να μην ξεπεράσουν το 40%. Περισσότερα σε λίγο.

Οπωσδήποτε είναι μία πρώτη ακατέργαστη εικόνα που βάσει της πείρας μας μπορεί να έχει διαφοροποιήσεις μίας ή δύο μονάδων επάνω ή κάτω για κάθε κόμμα.

http://www.greekmoney.gr/index.php/permalink/83365.html] [/url]

Αυτά έχουν ήδη διαφοροποιηθεί
ΝΔ..πέφτει κι αλλο
ΠΑΣΟΚ..πέφτει κι αλλο
ΣΥΡΙΖΑ..ανεβαίνει
ΑΝΕΞ ΕΛΛΗΝ..ανεβαίνει
ΧΑ..ανεβαίνει
  :thumbsup:  ετσι φιλε!  ειναι ιδια με τα δικα μου τα χτεσινα, και τα δικα σου και πολλων αλλων φιλων (τομιτο, ον92)  που ειναι οι τραμουντανα και αλεξ που μας διναν το δικομματισμο αναμεσα σε 48%-56%! :jerking:  Υ.Γ  και μη βιαστουν καποιοι να χαρουν αμα δουν σε πανελληνιο δειγμα 1-2% τη νδ 30% και το πασοκ 20%  απο τιποτα ορεινα χωρια με παππουδες γιαγιαδες ;) μολις πεσουν τα αστικα κεντρα και κυριως η αθηνα-πειραιας και η θεσσαλονικη  τοτε θα χουμε γλεντια  για τα σκατοκομματα νδ-πασοκ :zfuck:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Σε αυτή δεν μπορείς να κάνεις τίποτα
Στην εταιρεία όμως που ''πούλησε'' τα δεδομένα, όνομα, τηλ κλπ μπορείς μέσω της προστασίας του πολίτη να τους κάνεις μια καταγγελία.
Το 10χιλ σε..άλλη χώρα, πέρα μακριά από τον ατλαντικό.
Είναι ακριβή υπόθεση η αγωγή ειδικά εαν φτάσει σε ανώτατο επίπεδο διαιτησίας, για το τις..πταίει.
Μέσω μια ομαδικής αγωγής όμως γίνεται.
Διαφορετικά...θα λάβεις την..ηθική ικανοποίηση μόνο, αφού σου έχουν φύγει κατι χιλ..τα οποία θα τα πάρεις όμως πίσω έντοκα αν.. κερδίσεις την υπόθεση. Μετά από χρόνια κλπ

Λογω του οτι κανει διαφημιση μια μερα πριν τις εκλογες δε μπορω να κανω και σε αυτη κατι δηλαδη?

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
Προκύπτει από την πρώτη επεξεργασία των στοιχείων που είχαν οι δημοσκόποι μέχρι τις 10 το πρωί. Θεωρείται φυσικά παρακινδυνευμένο. Άλλωστε, αυτή τη φορά τα Exit Polls, υπονομεύονται εν τη γεννέσει τους, από τα ίδια τα στελέχη των εταιρειών που μετέχουν στη διαμόρφωση τους.
Σας παραθέτουμε τα πρώτα στοιχεία, έτσι όπως τα μεταδίδει το No News, με την παρατήρηση ότι είναι πιθανότερο να είναι πιο κοντά στο εκλογικό αποτέλεσμα οι δημοσκοπήσεις από τα Exit Polls.

* ΝΔ από 16,5% έως 23%
    * ΠΑΣΟΚ από 13,5% έως 17%
    * ΣΥΡΙΖΑ από 9% έως 13%
    * ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ από 6% έως 10%
    * ΚΚΕ από 7% έως 9,5%
    * ΔΗΜΑΡ από 3% έως 5%
    * ΧΡΥΣΗ ΑΥΓΗ από 2% έως 4%
    * ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΜΜΑΧΙΑ από 2% έως 3,5%
    * ΛΑΟΣ από 2% έως 3%
    * ΑΛΛΟ ΚΟΜΜΑ από 6% έως 10%

Τα στοιχεία που συγκεντρώνονται αυτή την ώρα είναι πιθανόν να ανατρέψουν αυτή την εικόνα. Θα σας τα παρουσιάσουμε μετά τις 3 το μεσημέρι...

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
  :thumbsup:  ετσι φιλε!  ειναι ιδια με τα δικα μου τα χτεσινα, και τα δικα σου και πολλων αλλων φιλων (τομιτο, ον92)  που ειναι οι τραμουντανα και αλεξ που μας διναν το δικομματισμο αναμεσα σε 48%-56%! :jerking:   Υ.Γ   και μη βιαστουν καποιοι να χαρουν αμα δουν σε πανελληνιο δειγμα 1-2% τη νδ 30% και το πασοκ 20%  απο τιποτα ορεινα χωρια με παππουδες γιαγιαδες ;) μολις πεσουν τα αστικα κεντρα και κυριως η αθηνα-πειραιας και η θεσσαλονικη  τοτε θα χουμε γλεντια  για τα σκατοκομματα νδ-πασοκ :zfuck:

Το..έβλεπες
Το..έπαιξες?  :grin:
Αξίζει το ρίσκο ακόμη και τώρα. Ναι ναι ας γίνουμε και..κάργα!! υλιστές με αυτές που έχουμε μπλέξει.

Αρχίζουν να βγαίνουν τα αποτελέσματα από Αττική
Μιλάμε για...ολική ανατροπή???
Το θέλω..αλλά δεν μπορώ να το πιστέψω!!
Ο ΣΥΡΙΖΑ...πάει για ..1η θέση..
Άντε να το δούμε και αυτό
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σε γενικο σύνολο ούτε 34%
σε ΑΤΤΙΚΗ...στο 25% μαζί!!

Ομολογώ ότι τα έχω ολίγον τι..χαμένα
Περίμενα ..βόμβες αλλά εδώ είναι..πυρηνικά!
Για να δούμε τι εξέλιξη θα έχει η ιστορία σήμερα
Έχω πάντως καλό..προαίσθημα
Που εν μέρει σημαίνει ΝΔ-ΠΑΣΟΚ 30-33%  :grin:...

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Αμαν ρε καυλιαρηδες! Καθε 2 λεπτα νεο εξιτ πολ? Και ακομα δεν εκλεισαν κ οι καλπες!

Επισκέπτης
εγω εκει που ψηφησα ειδα πολους να βγαινουν απο το παραβαν και να κρατανε στο χερι το χαρτι της χ.α  :2funny: ουτε για βουλη δεν τους κοβω  :grin:

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
  :thumbsup:  ετσι φιλε!  ειναι ιδια με τα δικα μου τα χτεσινα, και τα δικα σου και πολλων αλλων φιλων (τομιτο, ον92)  που ειναι οι τραμουντανα και αλεξ που μας διναν το δικομματισμο αναμεσα σε 48%-56%! :jerking:   Υ.Γ   και μη βιαστουν καποιοι να χαρουν αμα δουν σε πανελληνιο δειγμα 1-2% τη νδ 30% και το πασοκ 20%  απο τιποτα ορεινα χωρια με παππουδες γιαγιαδες ;) μολις πεσουν τα αστικα κεντρα και κυριως η αθηνα-πειραιας και η θεσσαλονικη  τοτε θα χουμε γλεντια  για τα σκατοκομματα νδ-πασοκ :zfuck:

Και βέβαια αυτά που έβαλα δεν ήταν..δικά μου
Έγραψα ότι πρόκειται από δημοσκοπήσεις των ξένων πρακτορείων
αλλά και των book στην συνέχεια
Τα ''δικά'' ήταν κοντά στα πρώτα των ξένων πρακτορείων, αλλά πλέον αρχίζω να αναθεωρώ και αυτά τα δεδομένα.
Μπορεί να έχουμε...''ιστορικές στιγμές''

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
εγω εκει που ψηφησα ειδα πολους να βγαινουν απο το παραβαν και να κρατανε στο χερι το χαρτι της χ.α  :2funny: ουτε για βουλη δεν τους κοβω  :grin:

Είμαι από τους τελευταίους που θα πανηγύριζαν με την είσοδο τους στην βουλή αλλά δυστυχώς είναι πολλά τα δεδομένα που συνηγορούν ότι θα μπούνε και άνετα μάλιστα με έως και 4-5%
Δυστυχώς

KOSTASF16

Τιμημένος
Εγγρ.
16 Σεπ 2006
Like
151
Πόντοι
66
Κριμα που δεν υπαρχει γονος πολιτικης οικογενειας για πρωθυπουργος.
Τους λυπαμαι τους ψηφοφορους, δεν εχουν ενα εγγονι, ενα ανηψιο. Κριμα πως θα ζησουμε?

rouKoun13

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
62
Πόντοι
16
Το..έβλεπες
Το..έπαιξες?  :grin:
Αξίζει το ρίσκο ακόμη και τώρα. Ναι ναι ας γίνουμε και..κάργα!! υλιστές με αυτές που έχουμε μπλέξει.

Αρχίζουν να βγαίνουν τα αποτελέσματα από Αττική
Μιλάμε για...ολική ανατροπή???
Το θέλω..αλλά δεν μπορώ να το πιστέψω!!
Ο ΣΥΡΙΖΑ...πάει για ..1η θέση..
Άντε να το δούμε και αυτό
ΝΔ-ΠΑΣΟΚ σε γενικο σύνολο ούτε 34%
σε ΑΤΤΙΚΗ...στο 25% μαζί!!

Ομολογώ ότι τα έχω ολίγον τι..χαμένα
Περίμενα ..βόμβες αλλά εδώ είναι..πυρηνικά!
Για να δούμε τι εξέλιξη θα έχει η ιστορία σήμερα
Έχω πάντως καλό..προαίσθημα
Που εν μέρει σημαίνει ΝΔ-ΠΑΣΟΚ 30-33%  :grin:...
δινετε λινκ... ;)

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Το διασταυρώνω...συνέχεια
Δεν μπορώ να πω όμως λεπτομέρειες
Ο ΣΥΡΙΖΑ πάει για 2η θέση πανελλαδικά