Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 389K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
"Μόλις ψήφισα, πήγα με τη μάνα μου, μετάνιωσα, έπρεπε να την κρατήσω κλειδωμένη στο αμάξι. Λυπάμαι που το λέω αλλά, αυτή η γενιά πρέπει να πεθάνει, τα μυαλά τους δεν αλλάζουν με τίποτε."    "έχεις δίκιο! με όσους μεγαλης ηλικίας μιλησα έχουν κολησει και ψηφιζουν απο συνηθεια να πω... πασοκ και νδ... αυτοι πιθανον θα μας αφησουν σε λιγα χρονια εμεις ομως θα μεινουμε εδω και θα λουστουμε τις επιλογες τους!"  απο  σχολια  σε αλλο σαιτ :uglystupid: τα λεγαμε εμεις, νομιζατ :uglystupid:ε οτι κανουμε πλακα

Έχω παίξει over την ΝΔ στο 25% ... μια χαρά ψήφισαν οι παππούδες  :rockon:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Και θυμηθητε ,
οοοοοχι σκουπιδια , οοοοχι πλαστικα
σε καλπες και φακελακια

Συνημμένα

• images.jpg
    images.jpg
    7,7 KB · Εμφανίσεις: 22
  • 76675-nd--pasok.jpg
    76675-nd--pasok.jpg
    35 KB · Εμφανίσεις: 20

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
φιλε μου ελπιζω να μην επαιξες πολλα λεφτα γιατι μεχρι να βγει και η β αθηνων θα ζησεις μεγαλο θριλερ, εισαι παρα πολυ οριακα! γιατι δεν επαιζες ευρω/δολλαριο? το φορεξ εχει πολυ μικροτερο ρισκο απ το στοιχημα!  το  ευρω  ηδη επεσε τη προηγουμενη βδομαδα, και θα πεσει και αυτη!  παντως  φιλε ελπιζω ο μανος που θα ψηφισουμε και οι 2 μας, να κανει το (θαυμα βεβαια, δεν τρεφω αυταπατες) και να μπει στη βουλη ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
απο αυριο ερχεται...... :grin: :grin:

195725_203554292033_6576262_n.jpg

τυπωστε την φωτο και ριξτε την στην καλπη......ψηφιζουμε μονο απολυτα αρσενικα :)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αντε το βραδυ βλεπω τσιπρα δευτερο κομμα χαλαρα..... :)

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566
φιλε μου ελπιζω να μην επαιξες πολλα λεφτα γιατι μεχρι να βγει και η β αθηνων θα ζησεις μεγαλο θριλερ, εισαι παρα πολυ οριακα! γιατι δεν επαιζες ευρω/δολλαριο? το φορεξ εχει πολυ μικροτερο ρισκο απ το στοιχημα!  το  ευρω  ηδη επεσε τη προηγουμενη βδομαδα, και θα πεσει και αυτη!   παντως  φιλε ελπιζω ο μανος που θα ψηφισουμε και οι 2 μας, να κανει το (θαυμα βεβαια, δεν τρεφω αυταπατες) και να μπει στη βουλη ;)

Η Β΄ Αθηνων εκτός από πολύ μεγάλη εκλογική περιφέρεια έχει και εκλογικά τμήματα με μεγάλο αριθμό εγγεγραμμένων.
Ήμουν εφορευτική επιτροπή σε προηγούμενες εκλογές και είχαν ψηφίσει 420 !!!....λογικό είναι να αργήσει η β΄Αθηνών και σήμερα να δώσει αποτέλεσμα.

Μακάρι ΔΡΑΣΗ, ΔΗΣΥ να τα καταφέρουν.....

asia_fun

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2009
Κριτικές
1
Like
5
Πόντοι
16
Μακάρι ΔΡΑΣΗ, ΔΗΣΥ να τα καταφέρουν.....
 μακαρι φιλε ;)    τι  ωραια απο αυριο να εξαφανιζοταν πασοκ-νδ   και  στη θεση τους να ερχοταν   ΔΡΑΣΗ, ΔΗΣΥ :dancing:  ονειρο ζω μη με ξυπνατε :tits2: και ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ ΞΑΝΑ μην ξεχναμε  αυτη  εννουσα αντι για τη ΔΥΣΗ παντως ας μπει και η ΔΗΣΥ  η  ντορα  ειναι  απ τους ελαχιστους πολιτικους "απολιθωματα"  που  μου ειναι συμπαθης ;)

man27forsex

Σπουδαίος
Εγγρ.
28 Ιαν 2006
Κριτικές
18
Like
8
Πόντοι
2.945
Παιδια εγω θαθελα να ψηφισω καποιο κομα κατω του 3%, οπως φαινεται. καποιοι λενε οτι ετσι παει χαμενη η ψηφος σου... αληθευει?

centrino

Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2008
Like
657
Πόντοι
146
φιλε μου ελπιζω να μην επαιξες πολλα λεφτα γιατι μεχρι να βγει και η β αθηνων θα ζησεις μεγαλο θριλερ, εισαι παρα πολυ οριακα! γιατι δεν επαιζες ευρω/δολλαριο? το φορεξ εχει πολυ μικροτερο ρισκο απ το στοιχημα!  το  ευρω  ηδη επεσε τη προηγουμενη βδομαδα, και θα πεσει και αυτη!   παντως  φιλε ελπιζω ο μανος που θα ψηφισουμε και οι 2 μας, να κανει το (θαυμα βεβαια, δεν τρεφω αυταπατες) και να μπει στη βουλη ;)

Ενα χιλιαρικακι στο 1,57, μετα ανεβασαν την αποδοση αλλα εχω πιστη στην μαλακια του ελληνα ψηφοφορου. Για τον μανο, μακαρι αλλα το βλεπω χλωμο  ...

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
Παιδια εγω θαθελα να ψηφισω καποιο κομα κατω του 3%, οπως φαινεται. καποιοι λενε οτι ετσι παει χαμενη η ψηφος σου... αληθευει?

ακριβως.....αν θελεις να ψηφισεις μικρο κομμα καντο αλλα διαλεξε καποιο  μικρο που θα μπει στην βουλη,απο ολα εχει ο μπαξες

stekas72

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2008
Κριτικές
3
Like
1.443
Πόντοι
566

Βασικά ψηφίζεις αυτό που θεωρείς καλύτερο για τη χώρα....η λογική της χαμένης ψήφου λειτουργεί υπέρ των μεγάλων κομμάτων αλλά και αυτών που θα μπουν στη βουλή.

Σε επίπεδο εκλογικού νόμου, αν ψηφίσεις κόμμα που θα πάρει 1%, αυτό το ποσοστό το μοιράζονται αναλογικά τα κόμματα που μπαίνουν στη βουλή.

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.243
Πόντοι
5.097

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16

Καλύτερο το UNDER 43%..(σύνολο ΝΔ-ΠΑΣΟΚ)
Το Over 25% είναι στην ουσία με ποσοστά 66% για επιβεβαίωση και δύσκολα θα..επαληθευθεί.
Οι αναποφάσιστοι είναι ηλικίας κυρίως 20-45 και πλέον εκτός πελατολογίου των 2 δεινοσαύρων που δεν έχουν για να τάξουν.
Ούτε το 18% του ΠΑΣΟΚ θα βγει και αυτό...Under 
Θα ανέβουν και άλλο ο ΣΥΡΙΖΑ που πάει πλέον για 2η θέση και δυστυχώς η ΧΑ
Προλαβαίνεις για διορθωτικές..κινήσεις ακόμη :cheesy:
Κατά τις 12-13.00 που θα βγούν τα πρώτα exitpolls θα γίνει ''μάχη'' στους book

HALCON

Μέλος
Εγγρ.
25 Νοε 2009
Κριτικές
3
Like
2
Πόντοι
16

Θα ανέβουν και άλλο ο ΣΥΡΙΖΑ που πάει πλέον για 2η θέση και δυστυχώς η ΧΑ
Προλαβαίνεις για διορθωτικές..κινήσεις ακόμη :cheesy:
Κατά τις 12-13.00 που θα βγούν τα πρώτα exitpolls θα γίνει ''μάχη'' στους book
[/quote]

Το δυστυχως ανεβαινει η Χ.Α εχει ενα καλο
απο 7-5 να πονταρεις under -over στο ποσους απο σας και τα αδερφια σας τους σκουρους
θα βγαζει το καθημερινο κυνηγι.

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Ενα χιλιαρικακι στο 1,57, μετα ανεβασαν την αποδοση αλλα εχω πιστη στην μαλακια του ελληνα ψηφοφορου. Για τον μανο, μακαρι αλλα το βλεπω χλωμο  ...

Ξεκίνησε με 1.50 και τόσο ήταν μέχρι το βράδυ εχθές πριν βγω..έξω

Εάν βγεί ο Μάνος Η ΝΔ μπορεί να  είναι κάτω και από 18%, αλλά αποκλίεται και το ένα και το άλλο.
21-23 θα φτάσει

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom