Νέα

Εκλογές 2012

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Matt LeBlanc
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 17K
  • Εμφανίσεις 388K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)

Πιστεύετε ότι θα γίνουν τελικά και άλλες εκλογές?

• Ναι

Ψήφοι: 182 71,4%
  • Οχι

Ψήφοι: 73 28,6%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    255

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.989
Πόντοι
3.656
λιγο νοθεια , λιγο βλακεια... παιζει να παιχτει και καμια αυτοδυναμια αποψε  :P

θα χαρω πολυ αν βγω ψευτης... αλλα πολυ φοβαμαι πως δεν θα βγω.

Το ελπιζω να βγω παντως και θα ειναι απο τις φορες που θα χαρω επειδη επεσα εξω  ;)
ρισκαρω να πω,καποιες πρωτες πληροφοριες  ;)
το πασοκ πηρε τ @@@@ μου ,κι η νδ παλευει για το 25%,ικανοποιητικα  τα αρχικα :)

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
Μην το παρεις προσωπικα,
Αλλα ας εμενες σπιτι,

ΕΓω γιατι να το παρω προσωπικα?  :P
ο καθενας ας έχει οποια άποψη θελει.

Απο την στιγμη που υπάρχουν ανθρωποι
που ειναι αρνητες σε τεκμηριωμενες επιλογες
δεν ειναι δικο μου το προβλημα ξερεις  :P

Εγω σου τεκμηριωσα την επιλογη μου με πραγματικο νομο
και πραγματικα οφελη. Οχι αν.... αν.... αν

midas69

Μέγας
Εγγρ.
22 Φεβ 2012
Like
11.989
Πόντοι
3.656
Προσπαθείς να δικαιολογήσεις κ την μαλακία που έγραψες.....

Υπήρχε ως σύμβολο ο μαίανδρος στην αρχαία Σπάρτη ναι ή όχι;;; :birdman:

''Ο έξυπνος παραδέχεται-ο πονηρός δικαιολογείται- ο ηλίθιος επιμένει'' :birdman:
φιλε εσυ κ κατι αλλοι βλακες,απωθητε πολυ κοσμο απο το να φηφιζε συριζα..αλλα που να καταλαβετε :jerking: :jerking: :jerking:

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Ναι αλλα η διαφορα μας ειναι οτι εγω δεν εχω ψηφισει
ποτε στη ζωη μου ΝΔ ή Πασοκ.

Αρα δεν έχω να γυρισω κάπου εγω...

Ως τωρα έχω ψηφισει ΛΑΟΣ μια φορα... αλλη μια ΚΚΕ και Οικολογους.
εχουν ιδεολογικη συγγενεια :2funny: :2funny: :2funny:

Seihis

Μέλος
Εγγρ.
17 Σεπ 2010
Like
7
Πόντοι
16
Νέα από το μέτωπο
Ευπειθώς αναφέρω πως οι συντρόφισσες (κουμούνες) πέρασαν με πλήρη επιτυχία το πρώτο στάδιο παρασκευής των ορεκτικών  και πλέον πέσανε στην μάχη των αλλεπάλληλων ''βομβών'' και ποικιλιών.
Θα υπάρξει μια σχετική καθυστέρηση λόγω των μαλακίων, αλλά ελπίζουμε ότι με την βοήθεια του κατάλληλου ηδύποτου (αγωνιστικό φυσικά και αυτό από τον τιμημένο κάμπο της Θεσσαλίας αλλά και τα υψίπεδα των παρακείμενων Τρικάλων) θα τα καταφέρουν να φάμε και κάτι ποιο  stereo.
Η γνωστή ρήση ''που είσαι ρε μάνα'' διακατέχει άπαντες τους αρσενικούς, αλλά δεν δύναται να εκφρασθεί στην πραγματική της διάσταση για πολλούς και ευνόητους λόγους.
Μερικές απεβίωσαν προ πολλού, άλλες μένουν μακριά, που να τρέχουμε τώρα τέτοιες γιορτινές ώρες!
Η πισίνα έχει ήδη φωταγωγηθεί και πλάι στην σημαία του Ολυμπιακού ανεμίζουν περήφανα άλλες δύο..παντιέρες.
Ίσως αργότερα να προστεθούν και ζευγάρια από ζαρτιέρες, ερυθρόλευκου φυσικά χρώματος (always).
Αφού καταφθάσουν τα περιστέρια ή τα σήματα mors. Έχουμε ένα πάγιο θέμα αναμετάδοσης, συμφωνίας και επικοινωνίας.
Τα νέα βέβαια από τον ''τηλέγραφο'' ξεπερνούν κάθε προσδοκία για το κόμμα, που βεβαίως, βεβαίως δεν είναι μόνο ένα, κατά παρέκκλιση των βασικών αρχών και προσδοκιών της συντρόφισσας  Αλέκας.
Διότι ως είπεν και ο μακαρίτης Χαρίλαος ένα είναι το χρώμα, άσχετα αν είχε τότε αχρωματοψία και τάκανε μαντάρα με την παρέα του επίτιμου.
Στο υψηλής πιστότητας hifi ρίχνει ''γυροβολιές'' το αγωνιστικό δίδυμο του αείμνηστου Μήτσου, κατά κόσμο Δημήτρη Μητροπάνου μετά του Πασχάλη(Τερζή) θυμίζοντας μας τις ένδοξες στιγμές και πορείες στην πίστα της Ιεράς Οδού.
Την προκήρυξη υπογράφουν όλα τα βασικά ιδρυτικά μέλη και κατά παρέκκλιση μία συμμορίτισσα που κατάφερε να παρεισφρήσει στα ενδότερα της γιάφκας.
Η αναμετάδοση θα διακοπεί για εύλογο χρονικό διάστημα έως ότου κοπάσουν οι αλαλαγμοί συγκεκριμένης συντρόφισσας που αναζητεί εναγωνίως συσκευή laptop για να συνδεθεί με κοινωνικής δικτύωσης ιστοσελίδα εις ανταπόδοσιν των μέχρι τώρα ενεργειών και κατά παράβασιν του διεθνούς δικαίου των απανταχού σείχηδων. Φυσικά και οι φεμινιστικές υστερίες δεν θα περάσουν.
Τα σέβη σε όλους τους συντρόφους και τα φιλιά σε όλες τις συντρόφισσες( να μην ξεχνιόμαστε εεε)
Διακόπτουμε μέχρι νεωτέρας

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Εσυ δεν παιζεσαι που νομιζεις οτι τα κομματα εχουν ιδεολογικο προσανατολισμο  :P

δεν υπάρχει προσανατολισμος στα κομματα... για αλλους λογους τα ψηφιζα καθε φορα.

Αφου δεν εχεις διαβασει και κανα σοβαρο πολιτικο βιβλιο.... μονο οτι σου λενε οι ΚΝιτες
στη σχολη επειδη εχουν βρει το αδυναμο σημειο στην ψυχολογια σου... τι να συζητησουμε?  :P
καλα του ειπες,δεν μιλαμε σε κομμουνιστες ποτε δικε μου

Boldemort

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Σεπ 2009
Κριτικές
12
Like
42
Πόντοι
1.220
καλα του ειπες,δεν μιλαμε σε κομμουνιστες ποτε δικε μου

Ο Παπαζολαρας - παπατρολαρας μας ειναι εξυπνο παιδι
αλλα δεν θελει να καταλαβει μερικα πραγματα  :P

ενα απο αυτα ειναι οτι πολιτικη δεν μαθαινεις κάνοντας συζήτηση με
τον εκπόσωπο της ΔΑΠ ή της Πάσπ γιατι αυτοι λένε τα αντίθετα αποο αυτα
που πρέπει για αντιπερισπασμο φυσικα -βασικος νομος πολιτικης-. Αυτο αν δεν το εχεις
διαβασει σε βιβλιο μπορει να μην το διακρινεις εξαρχης και να τους πιστεψεις !

Έχω συστήσει ένα πολυ σοβαρο πολιτικο βιβλιο αλλα βαζω στοιχημα
οτι κανείς δεν μπηκε στον κοπο να το ψάξει.  :S
Δεν μαθαινεις πράγματα αν δεν ασχοληθεις με σοβαρα βιβλια και με μεθοδο.

kostas_thai

Μέλος
Εγγρ.
17 Μαΐ 2010
Like
4
Πόντοι
66
φιλε εσυ κ κατι αλλοι βλακες,απωθητε πολυ κοσμο απο το να φηφιζε συριζα..αλλα που να καταλαβετε :jerking: :jerking: :jerking:
μα ειανι πολυ βλακας.βασικα παει να το παιξει φανατικος και το τραβαει σε σημειο που αλλοιωνει οτι συζητηση κανουμε.εχει κομπλαρει στο αν υπηρχε ο μαιανδρος ως συμβολο σε σχεδια στην αρχαια σπαρτη.εγω του εγραψα οτι εοχυν ελληνικοτητα και τα δυο και αυτος το βιολι του.ακομα να καταλαβει.τεπσα να ξερεις οσο υπαρχουν παπαζοληδες και παπιες και φιαφοροι φανατικοι αριστερων κομματων μια ζωη θα τους γαμαει το πασοκ και ακομα και ωρα πυ δεν θα επρεπε να υπηρχε σοτν χαρτη θα βγει δευτερο κομμα.τοσο μαλακες ειναι.

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Νέα από το μέτωπο
Ευπειθώς αναφέρω πως οι συντρόφισσες (κουμούνες) πέρασαν με πλήρη επιτυχία το πρώτο στάδιο παρασκευής των ορεκτικών  και πλέον πέσανε στην μάχη των αλλεπάλληλων ''βομβών'' και ποικιλιών.
Θα υπάρξει μια σχετική καθυστέρηση λόγω των μαλακίων, αλλά ελπίζουμε ότι με την βοήθεια του κατάλληλου ηδύποτου (αγωνιστικό φυσικά και αυτό από τον τιμημένο κάμπο της Θεσσαλίας αλλά και τα υψίπεδα των παρακείμενων Τρικάλων) θα τα καταφέρουν να φάμε και κάτι ποιο  stereo.
Η γνωστή ρήση ''που είσαι ρε μάνα'' διακατέχει άπαντες τους αρσενικούς, αλλά δεν δύναται να εκφρασθεί στην πραγματική της διάσταση για πολλούς και ευνόητους λόγους.
Μερικές απεβίωσαν προ πολλού, άλλες μένουν μακριά, που να τρέχουμε τώρα τέτοιες γιορτινές ώρες!
Η πισίνα έχει ήδη φωταγωγηθεί και πλάι στην σημαία του Ολυμπιακού ανεμίζουν περήφανα άλλες δύο..παντιέρες.
Ίσως αργότερα να προστεθούν και ζευγάρια από ζαρτιέρες, ερυθρόλευκου φυσικά χρώματος (always).
Αφού καταφθάσουν τα περιστέρια ή τα σήματα mors. Έχουμε ένα πάγιο θέμα αναμετάδοσης, συμφωνίας και επικοινωνίας.
Τα νέα βέβαια από τον ''τηλέγραφο'' ξεπερνούν κάθε προσδοκία για το κόμμα, που βεβαίως, βεβαίως δεν είναι μόνο ένα, κατά παρέκκλιση των βασικών αρχών και προσδοκιών της συντρόφισσας  Αλέκας.
Διότι ως είπεν και ο μακαρίτης Χαρίλαος ένα είναι το χρώμα, άσχετα αν είχε τότε αχρωματοψία και τάκανε μαντάρα με την παρέα του επίτιμου.
Στο υψηλής πιστότητας hifi ρίχνει ''γυροβολιές'' το αγωνιστικό δίδυμο του αείμνηστου Μήτσου, κατά κόσμο Δημήτρη Μητροπάνου μετά του Πασχάλη(Τερζή) θυμίζοντας μας τις ένδοξες στιγμές και πορείες στην πίστα της Ιεράς Οδού.
Την προκήρυξη υπογράφουν όλα τα βασικά ιδρυτικά μέλη και κατά παρέκκλιση μία συμμορίτισσα που κατάφερε να παρεισφρήσει στα ενδότερα της γιάφκας.
Η αναμετάδοση θα διακοπεί για εύλογο χρονικό διάστημα έως ότου κοπάσουν οι αλαλαγμοί συγκεκριμένης συντρόφισσας που αναζητεί εναγωνίως συσκευή laptop για να συνδεθεί με κοινωνικής δικτύωσης ιστοσελίδα εις ανταπόδοσιν των μέχρι τώρα ενεργειών και κατά παράβασιν του διεθνούς δικαίου των απανταχού σείχηδων. Φυσικά και οι φεμινιστικές υστερίες δεν θα περάσουν.
Τα σέβη σε όλους τους συντρόφους και τα φιλιά σε όλες τις συντρόφισσες( να μην ξεχνιόμαστε εεε)
Διακόπτουμε μέχρι νεωτέρας

Ελπίζω μόλις φορέσετε μπουρνούζια να κάνετε την Επανάσταση

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
Ο Παπαζολαρας - παπατρολαρας μας ειναι εξυπνο παιδι
αλλα δεν θελει να καταλαβει μερικα πραγματα  :P

ενα απο αυτα ειναι οτι πολιτικη δεν μαθαινεις κάνοντας συζήτηση με
τον εκπόσωπο της ΔΑΠ ή της Πάσπ γιατι αυτοι λένε τα αντίθετα αποο αυτα
που πρέπει για αντιπερισπασμο φυσικα -βασικος νομος πολιτικης-. Αυτο αν δεν το εχεις
διαβασει σε βιβλιο μπορει να μην το διακρινεις εξαρχης και να τους πιστεψεις !

Έχω συστήσει ένα πολυ σοβαρο πολιτικο βιβλιο αλλα βαζω στοιχημα
οτι κανείς δεν μπηκε στον κοπο να το ψάξει.  :S
Δεν μαθαινεις πράγματα αν δεν ασχοληθεις με σοβαρα βιβλια και με μεθοδο.
ναι αλλα εχει παρει ασχημο δρομο,τον εχουν παρασυρει

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66
σκασε ηλιθια. :2funny:.ακου παπαζουλινο.και ο μαιανδρος και η σπαρτη εχουν μια κοινη ριζα.την ελληνικοτητα.στο αν ειχε αφησει πολιτιστικη κληρονομια η σπαρτη διαβασε καργακο.εσυ ρε νουμερο λες μακεδονες τους σκοπιανους δεν θα ελεγες μαλακιες για την σπαρτη?και το ποιος πρεπει να παραδεχτει τι αστο καλυτερα.ασε που εχεις αφησει ιστορια στα μπουρδελα με τα ποστ σου εδω.μην αρχιζω και σου θυμιζω... :2funny: :2funny: :2funny:
γιατι το λες αυτο;επειδη δεν τον φιλανε τα κοριτσια στα στουντιο;

pz89

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Δεκ 2010
Κριτικές
14
Like
22
Πόντοι
376
Οι πολιτικές που εφαρμόζονται είναι:

α)Φιλελευθερισμός ή (νεο)φιλελευθερισμός(ελεύθερη αγορά).

β)Σοσιαλδημοκρατία(μεικτό σχηματάκι φιλελευθερισμού κ κράτους).

γ)Κομμουνισμός ή εθνικοσοσιαλισμός(κρατικισμός στο φουλ με ελάχιστη ιδιωτική πρωτοβουλία,θεωρητικά σε ένα κομμουνιστικό σύστημα τα μέσα παραγωγής ανήκουν στον λαό).

Όλα τα κόμματα μέσες-άκρες τα παραπάνω ανακυκλώνουν......

lagoudakis

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2005
Like
26
Πόντοι
66

Συνημμένα

• 195725_203554292033_6576262_n.jpg
    195725_203554292033_6576262_n.jpg
    18,4 KB · Εμφανίσεις: 22