Marie-ann
Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Απρ 2012
- Like
- 3
- Πόντοι
- 16
βαλε μας και τον ρεμο και τον χατζηγιαννη
ειμαι υπευθυνος για οτι λεω οχι για οτι καταλαβαινεις ειπα εγω πουθενα οτι ειναι ζευγαρι μεταξυ τους ?καλά τώρα κάτι μας είπες
αυτοί είναι γνωστοί πισογλέντηδες
αλλά τα κορίτσια τα κρίνουν επειδή είναι κολλητές, συνεργάζονται συνέχεια και ντύνονται λες και είναι κουμούνια
αρα είναι λεσβίες
μπράβο πολύ έξυπνη και στερεοτυπική αντίληψη
Άθλια φωνή. Τα νιαουρίσματά της μιμούνταν εντελώς γελοία 0iSQIjPm-aE]αυτή[/MEDIA] εδώ τη φωνή σ' αυτή τη σαχλαμαρίτσα. Απ' τις φωνές και παρουσίες που εντυπωσιάζουν Τατιάνες και Γκαγκάκαινες. Έμετος.Μια χαζο-Αρετή που είχε βγει απο ένα τηλε-παιχνίδι και όλοι είχαν εντυπωσιαστεί, τίποτα
δεν είμαι σεμνή αυτογνωσία έχω
πάντως σ'αυτό δεν έχεις άδικο, είναι όντως και οι δύο μουνάρες
η φίλη που ανέφερα πιο πάνω η οποία επίσης φωνάρα, αλλά όχι και πολύ εμφανίσιμη γιατί δε κάνει τίποτα?
Μια χαζο-Αρετή που είχε βγει απο ένα τηλε-παιχνίδι και όλοι είχαν εντυπωσιαστεί, τίποτα
πλάκα πλάκα ένας παραγωγός μου είχε στείλε κάποτε και μου είχε πει να ασχοληθώ
ίσως για να με γαμήσει βέβαια
αλλά του είπα δεν έχω φωνή δε με ενδιαφέρει
και μου λέει "δε χρειάζεται να έχεις φωνή"
Επίσης μια φίλη μου με φωνάρα, αλλά όχι σπουδαία εμφάνιση, την είχα πάει να την ακούσει ένας πολύ μεγάλος συνθέτης ας μη πω όνομα και τον εκθέσω
Την ακούει της λέει οκ καλή αλλά είσαι του έντεχνου κι εγώ γράφω πιο πολλά ροκ (μαλακίες και στο Σάκη έχει γράψει)
και μετά γυρνάει σ'εμένα "πες μας κι εσύ κανένα τραγούδι" , "μα δεν έχω φωνή", "μα όχι πες, δε πειράζει εγώ θα το κρίνω αυτό"
Εντάξει εννοείται ποτέ δε τραγούδησα, αλλά ο τύπος μου φανηκε πολύ μαλάκας που ασχολήθηκε πιο πολύ μαζί μου παρα με τη φωνάρα
Πιθανότατα λόγω εμφάνισης
Και γενικά δεν έχω επιχειρήσει να μπω ποτέ στο χώρο , ώστε να βρεθούν τα κατάλληλα άτομα να προωθήσουν, γιατί ξέρω ότι εχω αισχρή φωνή
Προφανώς αυτές που ασχολούνται το κυνηγάνε και λίγο, φτιάχνουν κανα ντέμο , το στέλνουν κλπ
Ε και φωνάρα δεν έχουν οι περισσότερες γλάστρες αλλά τουλάχιστον στις νότες πατάνε
Μέχρι και η Στικούδη πατάει στις νότες
ειμαι υπευθυνος για οτι λεω οχι για οτι καταλαβαινεις ειπα εγω πουθενα οτι ειναι ζευγαρι μεταξυ τους ?
Εγώ κατάλαβα ποιος είναι - τον πρόδοσε το ότι είπες για το Σάκη...
σου ειπε κανεις οτι μας ενδιαφερει σε ενα θεμα με φωτογραφιες απο τη μουναρα πατρινια να μας ζαλισεις τα αρχιδια με τις προσωπικές σου ηττες? Δεν υπαρχει καποιος υπευθυνος να καθαρισει τα ασχετα μηνυματα? Τις μαλακιες σου πες τες στο δικο σου το θεμα, αντε πιατον αγόρασε κανείς?
σωστος αλλα μας νοιαζουνσου ειπε κανεις οτι μας ενδιαφερει σε ενα θεμα με φωτογραφιες απο τη μουναρα πατρινια να μας ζαλισεις τα αρχιδια με τις προσωπικές σου ηττες? Δεν υπαρχει καποιος υπευθυνος να καθαρισει τα ασχετα μηνυματα? Τις μαλακιες σου πες τες στο δικο σου το θεμα, αντε πια
Μια η Παρίση και η νυχτα ακριβη, για να κάτσει μαζί της φάση θελει δουλεια πολύ
Θέλει πυρφόροι χιλιάδες να 'ναι στους τροχούς θελει και οι μπουζουκόβιοι να ρίχνουν το πανερι τους
σου ειπε κανεις οτι μας ενδιαφερει σε ενα θεμα με φωτογραφιες απο τη μουναρα πατρινια να μας ζαλισεις τα αρχιδια με τις προσωπικές σου ηττες? Δεν υπαρχει καποιος υπευθυνος να καθαρισει τα ασχετα μηνυματα? Τις μαλακιες σου πες τες στο δικο σου το θεμα, αντε πια
H Mποφίλιου (η οποία θεωρώ ότι έχει εξαιρερική φωνή, άσχετα αν είναι πολύ ψωνισμένη) είναι ψωλού! Ότι πούτσο βρει τον θέλει!
Αυτά που λέω εξακριβωμένα, όχι από το κεφάλι μου. Η 22άχρονη κόρη μου είναι όχι μόνο φαν αλλά και προσωπική φίλη της Μποφίλιου.
δεν είμαι σεμνή αυτογνωσία έχω
πάντως σ'αυτό δεν έχεις άδικο, είναι όντως και οι δύο μουνάρες
η φίλη που ανέφερα πιο πάνω η οποία επίσης φωνάρα, αλλά όχι και πολύ εμφανίσιμη γιατί δε κάνει τίποτα?
Μια χαζο-Αρετή που είχε βγει απο ένα τηλε-παιχνίδι και όλοι είχαν εντυπωσιαστεί, τίποτα