Νέα

Ειρήνη Παρίση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TurboThor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 337K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
....εχει πιασει το νοημα το κοντό....καλυτερα πρωτη στο χωριο...παρα τελευταια στην πολη...

Τρυποκάρυδος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
17 Ιουλ 2011
Like
446
Πόντοι
166
1233461_424307847690503_127393854_n.jpg
  :sunglasses:

Νομίζω ότι τώρα θα πρέπει να κάνουμε μία εξαίρεση και να παραλείψουμε την εικόνα, δίνοντας σημασία στα παρακάτω.. διάβασα ότι η Ειρήνη δεν κατέβει στις 13/09 Κρήτη, γιατί θα ξεκινήσει Live στα Αστέρια. :rockon:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Νομίζω ότι τώρα θα πρέπει να κάνουμε μία εξαίρεση και να παραλείψουμε την εικόνα, δίνοντας σημασία στα παρακάτω.. διάβασα ότι η Ειρήνη δεν κατέβει στις 13/09 Κρήτη, γιατί θα ξεκινήσει Live στα Αστέρια. :rockon:
και γω που ναύλωσα τα καράβια για την Κρήτη  :think:

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Η πρεμιέρα στα Αστέρια Live ακυρώνει την προγραμματισμένη εμφάνιση της στην Κρήτη

Εδώ και αρκετές μέρες είχε ανακοινωθεί στα media η είδηση της προγραμματισμένης εμφάνισης της Ειρήνης Παρίση στην Κρήτη . Μάλιστα η ίδια έδειχνε αρκετά ενθουσιασμένη που θα της δεινόταν η ευκαιρία να απλώσει τα φτερά της προς άλλες πολιτείες , γνωρίζοντας θαυμαστές και από διαφορετικές περιοχές της Ελλάδος .

Τις τελευταίες ώρες όμως σημειώθηκε αντιστροφή του αρχικού κλίμτος , με την Πατρινή τραγουδίστρια να δηλώνει στο facebook πως τελικά ακυρώνεται η εμφάνιση της στο νησί της Κρήτης , λόγο ότι στις 13 Σεπτεμβρίου συμπίπτει η επίσημη πρεμιέρα της στα Αστέρια Live .

Έτσι λοιπόν το ραντεβού ανανεώνεται για το μέλλον ...
[URL unfurl="true"]http://patragossipnewsblog.blogspot.gr/2013/09/live_8846.html[/url]

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
:grin: :grin:

Fully Booked !    :rolleyes: :birdman: :birdman:

Συνημμένα

• parisi.gif
    parisi.gif
    183,7 KB · Εμφανίσεις: 18

KRITIKOS1985

Σεβαστός
Εγγρ.
6 Ιουν 2011
Κριτικές
55
Like
371
Πόντοι
1.640
Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοιο μαγαζί εδώ στα Χανιά,κ έχω την υποψία ότι μάλλον θα είναι στο Ηράκλειο...

Οι συναγωνιστές-ρεπόστερ-τσακάλια γνωρίζουν κάτι περισσότερο;

Λούτσε;

Διομήδη;

n.aleftantos

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
2
Like
337
Πόντοι
36
Να σου πω την αλήθεια δεν ξέρω αν υπάρχει τέτοιο μαγαζί εδώ στα Χανιά,κ έχω την υποψία ότι μάλλον θα είναι στο Ηράκλειο...

Λούτσε;

Διομήδη;
κριτικε να εκπροσωπησης επαξια το σαιτ αν παρευρεθεις :grin:
μην ξςχνας πως προκειτε για ενα μελος απο τη μαγικη τετραδα μας :grin:

Νίπλης

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Απρ 2013
Like
75.457
Πόντοι
12.756

Λούτσε;

Διομήδη;

Κρητικε δεν ξερω τι θα κανεις , χτένισε ολο το νησι να βρεις που ειναι αυτο το μαγαζι και να πας !!! Το φραντσαιζ της Κρητης το εχεις εσυ !!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom