You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Ειρήνη Παρίση
- Μέλος που άνοιξε το νήμα TurboThor
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 2K
- Εμφανίσεις 337K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
Τρυποκάρυδος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 444
- Πόντοι
- 166
το "οναρ" ειναι Πατρα?
Κρήτη. Πάμε και με καράβι.
Τρυποκάρυδος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 444
- Πόντοι
- 166
ερχομαι κρητη,για δουλειες,που στην Κρητη?
O googlaros δείχνει ότι έχει πολλά κάτω. Θα μάθουμε, το νήμα της Παρίση κρατιέται ζωντανό στο bou.
Τρυποκάρυδος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 444
- Πόντοι
- 166
παρακαλω ενημερωστε,θα φερω και φωτογραφικο υλικοκαι ισως και φωνητικο υλικο
Θα ειμαστε ενήμεροι.
KRITIKOS1985
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Ιουν 2011
- Κριτικές
- 55
- Like
- 371
- Πόντοι
- 1.640
Έρχεται στα μέρη μου;;Κρήτη. Πάμε και με καράβι.
Μάγκες ελάτε κ σας φιλοξενώ όλους...Χαλάλι της..
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
Έρχεται στα μέρη μου;;
Μάγκες ελάτε κ σας φιλοξενώ όλους...Χαλάλι της..
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Σας τάλεγα δεν σας τάλεγα; ;)
Kλείδωσαν οι εμφανίσεις της Ειρήνης Παρίση για τον φετινό χειμώνα....
Στην Πάτρα επέλεξε να εμφανιστεί τον φετινό χειμώνα η εκρηκτική Ειρήνη Παρίση μετά απο τις προτάσεις που είχε στα χέρια της. Προτίμησε την σιγουριά της πόλης που μεγάλωσε παρά την Αθήνα.......
Στα " Αστέρια" στην Πάτρα ξεκινάει σε λίγες μέρες και στο πλάι της θα είναι έμπειροι συναδελφοί της με μοναδικό σκοπό να περάσει καλά ο κόσμος. " Νομίζω έπραξα με το δικό μου συμφέρον και με το πρόγραμμα που ήθελα να έχω. Ο κόσμος της περιφέρειας μπορεί να διασκεδάζει καλύτερα απο την Αθήνα ή την Θεσσαλονίκη αλλά είναι πιο απαιτητικός. Γι αυτό και επέλεξα να πω ναι στην πρόταση του επιχειρηματία" μας λέει η Ειρήνη . Μέσα στην εβδομάδα μάλιστα θα ξεκινήσουν οι πρόβες και σύντομα η Ειρήνη θα μπει και στούντιο για να ηχογραφήσει νέο κομμάτι. Καλή επιτυχία να ευχηθούμε...
www.newspistol.com/article.php?id=17577&category_id=71]http://www.newspistol.com/article.php?id=17577&category_id=71[/url]
Στην Πάτρα επέλεξε να εμφανιστεί τον φετινό χειμώνα η εκρηκτική Ειρήνη Παρίση μετά απο τις προτάσεις που είχε στα χέρια της. Προτίμησε την σιγουριά της πόλης που μεγάλωσε παρά την Αθήνα.......
Στα " Αστέρια" στην Πάτρα ξεκινάει σε λίγες μέρες και στο πλάι της θα είναι έμπειροι συναδελφοί της με μοναδικό σκοπό να περάσει καλά ο κόσμος. " Νομίζω έπραξα με το δικό μου συμφέρον και με το πρόγραμμα που ήθελα να έχω. Ο κόσμος της περιφέρειας μπορεί να διασκεδάζει καλύτερα απο την Αθήνα ή την Θεσσαλονίκη αλλά είναι πιο απαιτητικός. Γι αυτό και επέλεξα να πω ναι στην πρόταση του επιχειρηματία" μας λέει η Ειρήνη . Μέσα στην εβδομάδα μάλιστα θα ξεκινήσουν οι πρόβες και σύντομα η Ειρήνη θα μπει και στούντιο για να ηχογραφήσει νέο κομμάτι. Καλή επιτυχία να ευχηθούμε...
www.newspistol.com/article.php?id=17577&category_id=71]http://www.newspistol.com/article.php?id=17577&category_id=71[/url]
travestolagnos
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2011
- Κριτικές
- 25
- Like
- 2.720
- Πόντοι
- 3.870
αντε και με πλατινα
θελει πολλα λεφτατο κουνέλι το πνιγει?
Τρυποκάρυδος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 444
- Πόντοι
- 166
Σας τάλεγα δεν σας τάλεγα; ;)
www.newspistol.com/article.php?id=17577&category_id=71]http://www.newspistol.com/article.php?id=17577&category_id=71[/s[/URL]]
Τρυποκάρυδος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 444
- Πόντοι
- 166
Τρυποκάρυδος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 444
- Πόντοι
- 166
...και πέρσι ..το ίδιο....... ήσαντε (πελοπονησιακός ιδιοματισμός ) ! :o :o :o :oΤι ψωνάρα Θεούλη μου...αλλά ξέχασα έτσι πας μπροστά σήμερα...
yg μπράβο γούντυ , ...μα ρεσεις όταν ..αμάς τα κείμενα του διομήδη
διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Θα τ΄ακούσει και αυτός αλλά θα τ'ακούσεις και σύ σιγανό ποταμάκι...και πέρσι ..το ίδιο....... ήσαντε (πελοπονησιακός ιδιοματισμός ) ! :o :o :o :o
yg μπράβο γούντυ , ...μα ρεσεις όταν ..αμάς τα κείμενα του διομήδη
Θα τ΄ακούσει και αυτός αλλά θα τ'ακούσεις και σύ σιγανό ποταμάκι
den την γλυτώνουμετην Πάτρα
Τρυποκάρυδος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 17 Ιουλ 2011
- Like
- 444
- Πόντοι
- 166
@loutse, νομίζω πως μερικές φορές πρέπει να παραλείπουμε τα λόγια και να δίνουμε σημασία στο "περιεχόμενο".
@Διομήδη, περιμένω να τ' ακούσω.
@Διομήδη, περιμένω να τ' ακούσω.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 134
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 269
- Εμφανίσεις
- 25K