Νέα

Ειρήνη Παρίση

• Μέλος που άνοιξε το νήμα TurboThor
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 337K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
:cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum: :cum:
πιτσιλισα την ακριβη samsung 22'' οθονη μου.... :cum: :cum: :cum: :cum:
umbrella-050.gif
Διαθετομεν και πασο , εφ οσον η περιστασιs το απαιτει :grin: :grin:
happy-131.gif
πρεπει να το γαμησουμε αυτο ...δεν γινετε αλλο ..
:2funny:

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
γιατι δεν ερχεται αθηνα να δωσει μια συναυλια για τους οπαδους της :grin:μονο οι μπουρδελιαριδες θα ημασταν χιλιαδες :rockon:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
γιατι δεν ερχεται αθηνα να δωσει μια συναυλια για τους οπαδους της :grin:μονο οι μπουρδελιαριδες θα ημασταν χιλιαδες :rockon:

Προτείνω να συμμετάσχει σε αυτό το σχήμα:

ΚΟΜΜΑΤΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΤΤΙΚΗΣ
[size=14pt]Πολιτική πολιτιστική παρέμβαση για τα 94χρονα του ΚΚΕ[/size]

Την Κυριακή 25 Νοέμβρη στις 6.00 μ.μ. στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας η εκδήλωση όπου θα μιλήσει η Αλέκα Παπαρήγα, ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ
Θα ακολουθήσει μεγάλη συναυλία με τραγούδια του αγώνα

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα
Στη συναυλία θα ακουστούν τραγούδια των Θεοδωράκη, Λεοντή, Λοΐζου, Μαρκόπουλου, Μικρούτσικου, αντάρτικα τραγούδια, τραγούδια γραμμένα την ώρα της μάχης, καθώς και απαγγελίες ποιημάτων. Πρόκειται για μία μεγάλη και ενδιαφέρουσα μουσική παραγωγή, που επιμελούνται μουσικά οι Τάσος Καρακατσάνης και Μανώλης Ανδρουλιδάκης, οι οποίοι έχουν αναλάβει και τη μουσική διεύθυνση. Συμμετέχουν οι Γεράσιμος Ανδρεάτος, Μανώλης Ανδρουλιδάκης, Γιώργος Γεωργακάκης, Γιάννης Θωμόπουλος, Σύλβια Καπερνάρου, Βασίλης Λέκκας, Αφροδίτη Μάνου, Γιώργος Μεράντζας, Ευγενία Παναγιωτακοπούλου, Μίλτος Πασχαλίδης, Γιώργος Σαρρής, Κώστας Σταυρόπουλος, Θανάσης Χουλιάρας, Τρίφωνο: Ερωφίλη, Γιώργος Περαντάκος, Χωρωδία: Εμπρός.

www.rizospastis.gr/story.do?id=7134818&publDate=11/11/2012]http://www.rizospastis.gr/story.do?id=7134818&publDate=11/11/2012[/url]

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
φιλε επειδη εχω ενα θεματακι με τα κουμμουνια σβηστο.να ξερεις οτι η ειρηνη ειναι εθνικιστρια  :grin:

agiana

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
5
Like
50
Πόντοι
166
να ξερεις οτι η ειρηνη ειναι εθνικιστρια   :grin:

Αναμένωμεν παρόμοια εκδήλωση εκ μέρους του Ελληνικού Εθνικιστικού Κινήματος τότε, και να είσθε σίγουρος ότι θα είμαι ο πρώτος που θα της προτείνω να συμμετέχει.

bk1981

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2011
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
26
Αναμένωμεν παρόμοια εκδήλωση εκ μέρους του Ελληνικού Εθνικιστικού Κινήματος τότε, και να είσθε σίγουρος ότι θα είμαι ο πρώτος που θα της προτείνω να συμμετέχει.
το ξερω παιχταρα μου εισαι γνησιος παρισηκος δεν χαλας χατηρι

διομήδης

Τιμημένος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Like
30.411
Πόντοι
5.006
Το 'χετε χάσει τελείως, έτσι;
Μην ξανακούσω για πολιτικά εδω μεσα.  :knuppel:

loytsos

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2009
Like
3
Πόντοι
66
:rolleyes:...... όμορφα ! βλεπω είμαστε ετοιμοι για μεγάλη ζημιά!....φοβάμε η τοπiκή παραγωγή δεν μπορεί να μας καλύψει σε λέλλουδα . Na πάμε την άνοιξη ρε παιδιά που ανθίζει η γής! ;) :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom