διομήδης
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Like
- 30.411
- Πόντοι
- 5.006
Ζημιά είναι.τι κωλαρα ειναι αυτη γειτονα αν υποψιαστω οτι την ξερεις και δεν βοηθας να την ξεσκισουμε θα ρθω να σε βρω με αγριες διαθεσεις
Τα εν οίκω μη εν δήμω.
Ζημιά είναι.τι κωλαρα ειναι αυτη γειτονα αν υποψιαστω οτι την ξερεις και δεν βοηθας να την ξεσκισουμε θα ρθω να σε βρω με αγριες διαθεσεις
καλα εγω θα ειμαι δω και θα περιμενω μονοφαγαΖημιά είναι.
Τα εν οίκω μη εν δήμω.
Λούτσε βάλε πούλμαν για κάτω immediately.
Δεν με βλέπω καλά
Kαλά τρελός είσαι; δεν ανεβαίνω σε μηχανή εγω και μάλιστα με οδηγό εσένα.
Oi λύσεις είναι δύο (οχι Δίο) 1. Με μηχaνή οι δυό μας ...σε μιαμιση ώρα πίνουμε καφέ ...στο Ρίο. ;)
2. Me το 7 θέσειο σε 2.5 ώρες χωρίς να υπολογίσεις ....πόσες συχνοουρείες θα έχει ο Αγιάννας :o
Έχω πλαντάξει στο κλάμα από χτες ρε
Έχω πλαντάξει στο κλάμα από χτες ρε
Κουράγιο και υπομονή.
Ο Θεός είναι ΜΕΓΑΛΟΣ.
2. Me το 7 θέσειο σε 2.5 ώρες χωρίς να υπολογίσεις ....πόσες συχνοουρείες θα έχει ο Αγιάννας :o
Oi λύσεις είναι δύο (οχι Δίο) 1. Με μηχaνή οι δυό μας ...σε μιαμιση ώρα πίνουμε καφέ ...στο Ρίο. ;)
Ε περιμενετε και εμενα ρε....Τεταρτη δινω εξετασεις με επιτροπη για διπλωμα για μηχανακι απεριοριστων κυβικων...
Εξετάσεις για απεριόριστες βόλτες με το Ειρηνάκι πότε γίνονται?
-θaρθεις μαζί ...αλλ΄a θα σε αφήσουμε στο νοσοκ. του Ρίο ....να σου τσεκάρουν τον προστάτη ...και θα σε μαζέψουμε στην επιστροφή !
Δεκτόν, αλλά υπό έναν όρο: Να έλθει το Ειρηνάκι να με επισκεφθεί στο κρεββάτι του πόνου.
.......tο πολύ -πολύ να σου πάρουμε μπεζέδες απο το ζαχαρoπλαστείο? (ώχ αρχίζει το αλτσχαϊμερ)...στο ρολόι !