Νέα

Είναι " αγορίτσια " οι Έλληνες άντρες 18-25 ετών ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Κώστας Λαδάκης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 189
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

memos@n

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Φεβ 2011
Like
22
Πόντοι
366
Κάνεις λάθος .
Οι γκέϋ είναι γκέϋ και ντύνονται και μιλάνε χαρακτηριστικά .

Τι δουλειά έχει ένας στρέϊτ να μιλάει σαν γκέϋ 
και να χτενίζεται σαν πισωγλέντης ;
τυπε ο σταμουλης ειχε κλαρινομαλακι και χαμουρευοτανε με τον ελσο, λες να ηταν κρυφογκαιη τελικα?  :think:

OP
OP
Κ

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
Κάνεις λάθος .
Οι γκέϋ είναι γκέϋ και ντύνονται και μιλάνε χαρακτηριστικά .

Τι δουλειά έχει ένας στρέϊτ να μιλάει σαν γκέϋ 
και να χτενίζεται σαν πισωγλέντης ;

καλά και αυτοί μη νομίζεις ότι θέλουν πολύ..
αν κάποια στιγμή η μόδα επιτάξει τα στήσουν κώλο στο σύνταγμα θα το κάνουν κυριλέ  :2funny:

OP
OP
Κ

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
http://[URL unfurl="true"]www.mycampus.gr/assets/media/pictures_new/my-news/esoteriko/16020.jpg[/img[/URL]]

Δροσιά !  :2funny: :2funny:

[img]http://kourkouti.sport24.gr/wp-content/uploads/2013/06/kourkouti-mitroglou-hairstyle-anemodarmeno.jpg

OP
OP
Κ

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
καλά και αυτοί μη νομίζεις ότι θέλουν πολύ..
αν κάποια στιγμή η μόδα επιτάξει τα στήσουν κώλο στο σύνταγμα θα το κάνουν κυριλέ  :2funny:

:2funny: :2funny: :2funny:

Εδώ ,εμφάνισε και τον κώλο του ο Πικερ !  :2funny: :2funny: :2funny:

Και προσφέρθηκε να γαμηθεί με πληρωμή ,για να βρεί λεφτά
να γαμήσει τη Κορίνα στο Μετάξι !  :2funny:

Obi-Wan

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
3
Like
3.400
Πόντοι
786
ΑΠΟΔΟΜΗΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΟΛΟΓΕΙΑ ΤΗΣ ΜΑΚΙΓΙΑΡΙΣΜΕΝΗΣ ΠΟΡΔΗΣ

Mais de quoi tu parles ?

Foucault3.jpg

PA_2007

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2006
Κριτικές
6
Like
2.645
Πόντοι
456
περα απο την πλακιτσα συντροφοι,νομιζω οτι υπαρχει σοβαρο θεμα.Το εχω παρατηρησει και εγω,τα περισσοτερα νεα παιδια εχουν ενα περιεργο στυλακι στον τροπο που μιλουν,στο ντυσιμο,στις κινησεις αλλα κυριως στην συμπεριφορα και στον τροπο ζωης.Δεν θα τους βαλω ολους στο ιδιο καζανι,το καθαρα πουστρελε δηλαδη,αλλα οπως και να το δεις δεν πολυπειθουν για τον αντρισμο τους.Δεν λεω φυσικα να υιοθετησουν το στυλακι του ελληνα ψευτομαγκα, που  ολα τα γαμει και τα δερνει (τρατζικ), αλλα εστω το ελαχιστο που να σε πειθει οτι εχεις να κανεις με ατομο του αρσενικου γενους. Εχουμε θεμα κυριοι δυστυχως και οσο σκεφτομαι οτι αυτοι ισως χρειαστει να υπερασπισουν την χωρα μας πραγματικα ανησυχω.Φανταστειτε μια τετοια λουλου να  περιμενει τους Τουρκους καταδρομεις σε μια παραλια με το οπλο στο χερι........οχι απλα περιπατο θα κανουν,θα σταματησουν και για φραπεδακι.

ZeroTolerance

Moderator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
7 Σεπ 2005
Κριτικές
492
Like
38.127
Πόντοι
42.697

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.417
Πόντοι
2.356

Με τοσα αγοριτσια που κυκλοφορουν οι τουριστριες εχουν αρχισει να κοιτανε εμας τους εμπειρους ανδρες...

:2funny: :2funny: :2funny:

Καλημέρα Κώστα, οι γυναίκες εξακολουθούν να λένε την εξής φράση: "Δεν υπάρχουν άντρες..." Και όμως Κώστα Λαδάκη, υπάρχουν άντρες, και μάλιστα αυτοί που περιγράφεις τόσο σωστά στο θρέντ σου είναι μια μειοψηφία...Οι περισσότεροι είναι ΟΚ. Και στο λέω εγώ που δεν ανήκω σε αυτές τις ηλικίες. Αν δεις υπάρχουν εκατοντάδες χιλιάδες μπακούρια που ούτε λουκριτίες είναι ούτε κάνουν αυτά που λες και που κράζεις. Αλλά παρόλα αυτά πάλι ο ανταγωνισμός είναι πολύ μεγάλος. Οι γκόμενες διαλέγουν πάλι και κρύβονται πίσω από ¨΄αντρες δεν υπάρχουν" ψάχνοντας τον σουπρ γκόμενο που έχουν ερωτευτεί.

Επισκέπτης
'γῶ ξέρου ἅμα ἰέχ' τοὺ κουφίν' κάνα δυὸ σ'κληκιασμένα μῆλα φαίνουντι οὔλα χαλασμένα.

Old Devil

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Οκτ 2013
Κριτικές
11
Like
610
Πόντοι
596
:rolleyes:
μακάρι να ήταν τα λίγα χαλασμένα μήλα που χαλάνε όλο το καλάθι

πολύ φοβισμένη και προσαρμοσμένη γενιά.. η τρέλα πήγε περίπατο  :grin:

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.412
Πόντοι
6.955
περα απο την πλακιτσα συντροφοι,νομιζω οτι υπαρχει σοβαρο θεμα.Το εχω παρατηρησει και εγω,τα περισσοτερα νεα παιδια εχουν ενα περιεργο στυλακι στον τροπο που μιλουν,στο ντυσιμο,στις κινησεις αλλα κυριως στην συμπεριφορα και στον τροπο ζωης.Δεν θα τους βαλω ολους στο ιδιο καζανι,το καθαρα πουστρελε δηλαδη,αλλα οπως και να το δεις δεν πολυπειθουν για τον αντρισμο τους.Δεν λεω φυσικα να υιοθετησουν το στυλακι του ελληνα ψευτομαγκα, που  ολα τα γαμει και τα δερνει (τρατζικ), αλλα εστω το ελαχιστο που να σε πειθει οτι εχεις να κανεις με ατομο του αρσενικου γενους. Εχουμε θεμα κυριοι δυστυχως και οσο σκεφτομαι οτι αυτοι ισως χρειαστει να υπερασπισουν την χωρα μας πραγματικα ανησυχω.Φανταστειτε μια τετοια λουλου να  περιμενει τους Τουρκους καταδρομεις σε μια παραλια με το οπλο στο χερι........οχι απλα περιπατο θα κανουν,θα σταματησουν και για φραπεδακι.

Κι εμένα αυτή είναι μια απο τις ανυσηχίες μου. Εάν βάλεις αυτές τις φλωράτζες να κάνουν "επ΄ωμου" θα πάθει κλακάζ ο ώμος τους. Πολύπετυχημένο θέμα, υπάρχει πρόβλημα με την αρρενωπότητα και τον ανδρισμό των νεων αγοριών. Δεν νομίζω να είναι όλοι πούστηδες αλλά ρώμη αρρενωπότητα, θάρρος, υπευθυνότητα δεν έχουν. Δεν διαβάζουν δεν εργάζονται, δεν γυμνάζονται, ξοδέυουν υψηλά ποσά σε i-phone και τέτοιες παπαριές, τι σκατά κάνουν? Κρύβονται πίσω απο το κοινωνικό φαινόμενο της ανεργίας και ζούνε παρασιτικά απο τους γονείς τους δίχως να προσφέρουν στο έθνος και στο κοινωνικό σύνολο.
Τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος:
Αυστηρή στρατιωτική θητεία 24 μηνών στην παραμεθόριο.

machinehead 7

Σεβαστός
Εγγρ.
20 Μαρ 2009
Κριτικές
41
Like
533
Πόντοι
2.137
Κι εμένα αυτή είναι μια απο τις ανυσηχίες μου. Εάν βάλεις αυτές τις φλωράτζες να κάνουν "επ΄ωμου" θα πάθει κλακάζ ο ώμος τους. Πολύπετυχημένο θέμα, υπάρχει πρόβλημα με την αρρενωπότητα και τον ανδρισμό των νεων αγοριών. Δεν νομίζω να είναι όλοι πούστηδες αλλά ρώμη αρρενωπότητα, θάρρος, υπευθυνότητα δεν έχουν. Δεν διαβάζουν δεν εργάζονται, δεν γυμνάζονται, ξοδέυουν υψηλά ποσά σε i-phone και τέτοιες παπαριές, τι σκατά κάνουν? Κρύβονται πίσω απο το κοινωνικό φαινόμενο της ανεργίας και ζούνε παρασιτικά απο τους γονείς τους δίχως να προσφέρουν στο έθνος και στο κοινωνικό σύνολο.
Τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος:
[size=10pt][move]Αυστηρή στρατιωτική θητεία 24 μηνών στην παραμεθόριο.[/move][/size]

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Θα παθουν κοκομπλοκο τυπε

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Δεν διαβάζουν δεν εργάζονται, δεν γυμνάζονται, ξοδέυουν υψηλά ποσά σε i-phone και τέτοιες παπαριές, τι σκατά κάνουν? Κρύβονται πίσω απο το κοινωνικό φαινόμενο της ανεργίας και ζούνε παρασιτικά απο τους γονείς τους δίχως να προσφέρουν στο έθνος και στο κοινωνικό σύνολο.

Είδαμε και αυτούς που προσφέρουν στο έθνος και το κοινωνικό σύνολο . Μια ματιά στους  ... εθνοπατέρες της βουλής αρκεί .

pgp74

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2013
Κριτικές
6
Like
23
Πόντοι
66
Είμαι άτεκνος αλλά θα πω την άποψη μου ως θείος 12άχρονου, μαθητή 1ης Γυμνασίου ο οποίος όμως έχει την τύχη να ζει στην επαρχία (θα το εξηγήσω παρακάτω):

Είναι όντως αγορίτσια και οι φίλες του είναι αγοροκόριτσα. Και δεν φταίνε τα παιδιά. Φταίμε όλοι εμείς με τις επιλογές μας, τα δήθεν, το lifestyle, τα brandnames και το ότι τα μεγαλώνουμε σε περιβάλλον εργαστηρίου, έχοντας τα σε μία γυάλα και επιτρέποντας τους να βλέπουν μεσημεριανά, να κολλάνε με PlayStation, να βλέπουν Σεφερλή (και άλλα αντίστοιχου δαπέδου θεάματα) και ότι παπαριά κυκλοφορεί στο Internet, καθώς εκεί τα αφήνουμε να κάνουν ό,τι θέλουν. Τον δικό μου τον θεωρώ τυχερό που ζει στην επαρχία καθώς εκεί παίζουν ακόμα μπαλίτσα με παρέες, είναι καλύτερα (ακόμα) από πλευράς φυσικής επικοινωνίας και δεν φοβούνται να βγουν για να παίξουν.

Απ' την άλλη, έχει κολλήσει πολύ άσχημα με θέματα που εμείς στα 12 μας γράφαμε στα παπάρια μας όπως ντύσιμο μόνο με brand names, μαλλί που πρέπει να είναι ΠΑΝΤΑ άψογο (έτυχε να φύγει για λίγο από παιδικό πάρτυ για να έρθει να φτιάξει το μαλλί και μετά να ξαναπάει), Θέλει να κάνει τατουάζ-μανίκια (αυτό το έχει πάρει ως πρότυπο από ποδοσφαιριστές) και ανυπομονεί να βγάλει τρίχες για να μπορεί να μείνει άτριχος μετά. Ο πατέρας του και η μάνα του φυσικά έχουν φρίξει αλλά δυστυχώς αυτά είναι τα πρότυπα που προβάλλονται πλέον. 

dinn

Μέλος
Εγγρ.
26 Δεκ 2009
Like
41
Πόντοι
6
...οι ορμονες στα κοτοπουλα και τα φυτοοιστρογονα θριαμβευσαν.....οι γυναικες και η πλυση εγκεφαλου που ως αδυναμοι εγκεφαλοι υφιστανται προκαλει αυτην την εξελικτικη προσαρμογη που τεινει στον εκφυλισμο της ανδρικης ρωμης,κυμπαροσυνης,λεβεντιας :grin: και καλως εννoουμενης μαγκιας..εμεις οι 30+ μεγαλωσαμε με ARNOLD,SLY,Bruce Willis,Van Damme κτλ..και οι πιο παλαιοι με Κλιντ Ιστγουντ,Σον Κονερυ,Τσακ Νορις Bruce Lee,Charles Bronson

.....Οι hipsters 15-29 μεγαλωνουν με Gaga ,Νicky Minaj Bieber ,Bruno Mars,Johnny Depp,Mαρτακηδες Ρουβαδες...κοκκινοπρασινα παντελονια ,γυαλια ορασεως ανευ μυωπιας :headbang:,35 κιλα ανορεκτικο σωματοτυπο,τραπεζομαντηλοειδη πουκαμισα,βρακες-φορμες,μουσιαααααααααα.........,θαμνοειδεις κομμωσεις και κυριαρχουν to trend...τα κοινωνικα μιμιδια ειναι πανισχυρα ...και κυβερνανε τους ανωριμους εγκεφαλους των νεαρων της εποχης μας...

Η παγκοσμια Νεα ταξη εχει τα τελευταια 15 χρονια προωθησει μια συμμιξη και "αποσβεση " των Φυλων ..διοτι συμφερει οικονομικα η ομογενειοποιηση των ρολων και της εικονας των Φυλων(gay friendly πολιτικες νομιμοποιησης)..παμε σε μια αλλαγη του παραδοσιακου μοντελου οικογενειακης ζωης θρησκειας και ισως Πατριδας σε 50 χρονια δεν θα υπαρχουν κυριως λογω τεχνολογικης αναπτυξης,νεων ιδεολογιων αξιων και εκτιναξης πληθυσμιακου και Πεινας.αλλαγης κλιματος αυξησης προσδωκιμου ζωης ανω των 100 στον δυτ.Κοσμο ..κατι παρομοιο εγινε με την Γυναικεια Χειραφετηση τον 20 αιωνα ή την "απελευθερωση " των Μαυρων κτλ ..ωστε να αυξηθει το φθηνο εργατικο δυναμικο και να τονωθει το κατασκευασμα της καταναλωτικης κοινωνιας που θα τροφοδοτουσε τους κεφαιλαιοκρατες με περισσοτερο πλουτο...η πολιτικη Πουτιν(ορθοδοξο-συντηρητισμος) ειναι μια αντισταση σε αυτο...

Προσωπικα αρνουμαι να παραδωσω τις αξιες του Ανδρισμου στο βωμο μιας εγκεφαλικης πλυσης του Hype και σε  καθε μαλακισμενο πορνιδιο που πιστευει οτι αυτο ειναι τρεντι...[dailymotion]]

Συνημμένα

• 120-919.jpg
    120-919.jpg
    258,3 KB · Εμφανίσεις: 53
  • 81663_1392501492.jpg
    81663_1392501492.jpg
    29,8 KB · Εμφανίσεις: 9

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom