johnnakos25
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Οτι να ναι..Αρχικα δεν ειναι αυτος ο κανονας...Και δευτερον εσεις οι μεγαλυτεροι φταιτε που τα παιδια σας εγιναν ετσι και αφησατε να κυριαρχησουν αυτα τα προτυπα..Εσεις κανατε θεο την τηλεοραση και τα παιδια κολλησαν εκει εσεις βοηθησατε ολο αυτο το συστημα να ανεβει να σας πατησει να σας κυριευσει και να κανει οτι θελει πλεον τους νεους,,εσεις κανατε την κοινωνια να νομιζει οτι τα λεφτα και τα χαζοπροτυπα να μιμεισαι οτι σου προσφερουν ειναι το παν,,εσεις θεοποιησατε τους αμερικανους τους αφησατε να σας κυριευσουν και να στρεψουν ολη την κοινωνια εκει που θελουν..Εσεις φερατε και συνεχιζετε να φερνετε ολη αυτη την πλεμπα που μας κυβερναει και μας αναγαζει να στραφουμε εκει..Η σε αναγκαζει να εισαι απαθης και να νομιζεις οτι εισαι καποιος και γαματος οπως εσυ..Πολλοι απο τους νεους ναι ειναι στην κοσμαρα τους αλλα αρκετοι ακομα αντιστεκονται σε ολο αυτο που παει να γινει..Απλα μαλλον δεν εχεις επαφη με την πραγματικοτητα αν μου ποσταρεις τον τυπο στο video για τον σημερινο νεο σαν κανονα..Και φυσικα ειπαμε πως κατεληξαν στην κοσμαρα τους δεν γεννηθηκαν και ακουσαν βισση βανδη πλουταρχο και χατζηγιαννη..Τους ακουσαν και εκαναν προτυπα εξισου νεους και χαζους αφου πηγαινατε και τους αφηνατε 500αρικα και 5κιλα λουλουδια..Ετσι εγιναν γνωστοι φιλε μου αυτοι οι '''φλωροι''.Και τωρα πολλοι απο σας ειστε καυμενοι μικροαστοι ως τα μπουνια που γραφετε σε ενα φορουμ για την κατασταση των νεων..Πραγματικα αποτυχημενοι στην ζωη πολλοι απο σας και το χειροτερο ειναι πως δν το καταλαβαινετε.......Και αν υπηρχε βοηθεια απο μεγαλυτερους θα ηταν πολυ καλυτερα τα πραματα αλλα εκει οι περισσοτεροι και αν κοιμουνται--φοβουνται..Να το ψαξεις λιγο καλυτερα και να αναλογιστεις τι κανεις εσυ για να φτιαξει η κατασταση...Γιατι εγω βλεπω εναν 50χρονο να γραφει '''''φιλοσοφικες''' βλακειες στο forum του μπουρδελα..Mehh..Ο αλλος μου λεει οτι αν μεγαλωσεις με Bruce Lee Bruce Willis Van Damme και Τσακ νορις γινεσαι προτυπο αντρα...Αυτα σας φαγανε και μου λετε τα δικα σας αστειοι..Αντιστοιχοι hipsters παντα υπηρχαν παντα υπαρχουν και παντα θα υπαρχουν..Βασικα τωρα που το σκεφτομαι εσυ ησουν ο hipster που χες για προτυπο Bruce Lee τοτε..Και μου βαζεις στην ιδια προταση Κλιντ Ιστγουντ και Τσακ Νορις..Δηλαδη 0 κριτικη σκεψη φαντασου αν κανεις παιδι πως θα βγει τι θες να κανει να ξεφυγει απο κει που χει μπλεξει θελει πολυ μεγαλυτερη προσπαθεια...Εσεις φαντασου μεγαλωσατε σε πολυ πιο ευκολες συνθηκες απο τις σημερινες ( οι 28-35 απο αυτος που τωρα κοντευουν τα 15-20) και εχοντας απο τους παλιοτερους πολυ καλυτερες βασεις να πατησετε..(και δνε μιλαω για σενα καυμενε 60αρη που σαι στο μπουρδελα και κραζεις τουςς νεους) μιλαω για τον αλλον που εζησε εναν εμφυλιο εζησε τους ρεμπετες εζησε τον Θεοδωρακη στα καλα του εζησε τον Χατζιδακι εζησε την αντισταση κλπ κλπ κλπ και μου αναφερεις για προτυπο τον Van Damme..Ε ναι ρε τυπε μετα ο επομενος θα χει για προτυπο τον Μηδενιστη..