Νέα

Είναι κάτι «άντρες» ρε γαμώτο...

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Που πιστεύετε ότι κυρίως οφείλεται η συμπεριφορά του άντρα που περιγράφεται στο νήμα

• Γονιδιακό το θέμα. Αυτός είναι ο χαρακτήρας του.

• Η μητέρα. Εκεί συνήθως κρύβονται τέτοιες συμπεριφορές.

• Πατέρας "φάντασμα" στο σπίτι. Φταίει ο πατέρας τέλος πάντων...

• Γυναίκα με πολύ ισχυρή προσωπικότητα και καταπιεστική.

• Αδιαφορία. στ'αρχίδια του όλα.

• Τα βυζιά της Μπακοδήμου και της Σάλμα Χάγιεκ (για τους μπαχαλάκηδες)

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Το θέμα δεν είναι αν θα τους γαμήσουν την γυναίκα (που μερικοί μπορεί να τραβάνε μαλακία με αυτό), αλλά μην γαμήσουν και τους ίδιους...
μα δεν ειναι κατι που μπορει να αποφευχθει. Θα "γαμηθουν". Σε θεματα εξουσιας ή κερδους η ανθρωπινη φυση ειναι αδιαλλακτη. Το θυμα θα ειναι παντα θυμα, κι αν εσυ λογω ηθικης διαλεξεις να μην το εκμεταλλευτεις, θα το κανει ο επομενος. Ξερω οτι δεν ακουγεται ομορφο, αλλα θα ειναι ψεμα να πουμε οτι ο αδαης και ο αθωος δεν θα κατασπαραχθουν, αργα ή γρηγορα, λιγο ή πολυ, απο την κοινωνια.

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.795
Πόντοι
1.446
μα δεν ειναι κατι που μπορει να αποφευχθει. Θα "γαμηθουν". Σε θεματα εξουσιας ή κερδους η ανθρωπινη φυση ειναι αδιαλλακτη. Το θυμα θα ειναι παντα θυμα, κι αν εσυ λογω ηθικης διαλεξεις να μην το εκμεταλλευτεις, θα το κανει ο επομενος. Ξερω οτι δεν ακουγεται ομορφο, αλλα θα ειναι ψεμα να πουμε οτι ο αδαης και ο αθωος δεν θα κατασπαραχθουν, αργα ή γρηγορα, λιγο ή πολυ, απο την κοινωνια.
Εννοούσα και με :alivedick:κανονικά...

digger

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Σεπ 2005
Κριτικές
34
Like
4.764
Πόντοι
7.195
Το θέμα δεν έχει να κάνει με σεξ.
Το "άντρες" σε εισαγωγικά αναφέρεται σε εκείνους τους αρσενικούς που κυριολεκτικά δεν μπορούν να κάνουν τίποτα χωρίς τη γυναίκα τους. Όχι αυτούς που άγονται και φέρονται εξ επίτηδες αλλά αυτούς που εκ φύσεως δεν μπορούν να αποφασίσουν, δεν μπορούν να μείνουν μόνοι γιατί δεν ξέρουν να μαγειρεύουν, να καθαρίζουν, δεν γνωρίζουν τίποτα για το σπίτι αλλά και για τις εξωτερικές δουλειές ούτε καν για τα παιδιά. Αυτούς που δεν μπορούν ούτε τα ρούχα να αγοράσουν μόνοι και για όλα, ΜΑ ΓΙΑ ΟΛΑ, θα πρέπει να "συννενοηθούν" και να πάρουν οδηγίες από τη γυναίκα. Όχι γιατί αυτή (η γυναίκα) είναι καταπιεστική, αλλά γιατί οι ίδιοι είναι άβουλοι. ή άχρηστοι...?
Δεν ξέρω αλήθεια πως να το ονομάσω...
Πραγματικά δεν είναι ένας και δύο. Προσωπικά έχω συναντήσει άπειρους από το προσωπικό ακόμα περιβάλλον έως και άσχετους σε άσχετα μέρη - κάνουν μπαμ στο λεπτό.
Ίσως στενοχωρώ κάποιους εδώ μέσα - θεωρώ δεδομένο ότι υπάρχουν αρκετοί - αλλά αλήθεια δεν τους αντέχω. Και "φοβάμαι" ότι είναι δίκαια θύματα απιστίας από τη γυναίκα τους όταν αυτό συμβαίνει. Επίσης ότι είναι μεγαλύτερο ποσοστό από τις αντίστοιχες γυναίκες.
elementary my friend, είχαν μάνα αφέντρα και πήραν γυναίκα αφέντρα, αναπαράγεται το μοτίβο..

Kavlokalikantzaros

Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2007
Like
769
Πόντοι
81
Απαντάω στον αρχικό προβληματισμό του νηματοθέτη, καθώς η παντόφλα μου έχει φτάσει στο φάρυγγα και μετράω δευτερόλεπτα ελευθερίας πριν τον επόμενο συζυγικό καβγά.

Αυτοί που γράφεις συναγωνιστή, δεν είναι άντρες, είναι παιδάκια. Δεν υπάρχουν στο ραντάρ μας, είναι πώς το λέμε, λασπάνθρωποι, μπαγκράουντ, κατσαρολικά.

Ο κόσμος του σκληρού, αμετανόητου καριόλη χύστη, είναι αδυσώπητος :

Υπάρχουν οι ισχυροί -πνευματικά και οικονομικά- και οι ανίσχυροι. Κι αλίμονο στους τελευταίους.

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.795
Πόντοι
1.446
Όλοι (ή σχεδόν όλοι, αν θέλεις) μπορούν να πιαστούν κορόϊδα από κάποιον πιο έξυπνο ή μυημένο...
Η ευκολία με την οποία θα πιαστούν κορόϊδα αλλάζει στον καθένα και αν θα την ξαναπατήσουν γενικά ή με παρόμοιο τρόπο (το δις εξαμαρτείν κτλ)...

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.029
Πόντοι
3.656
Όλοι (ή σχεδόν όλοι, αν θέλεις) μπορούν να πιαστούν κορόϊδα από κάποιον πιο έξυπνο ή μυημένο...
Η ευκολία με την οποία θα πιαστούν κορόϊδα αλλάζει στον καθένα και αν θα την ξαναπατήσουν γενικά ή με παρόμοιο τρόπο (το δις εξαμαρτείν κτλ)...

Για παράδειγμα , όσοι γεννήθηκαν πριν το .... 1990
πρόκειται ποτέ να ξαναβάλουν έστω και 1€ στο ελληνικό χρηματιστήριο ;;

Όχι μόνο οι ίδιοι , αλλά δεν θα αφήσουν παρακαταθήκη και στα παιδιά, στα εγγόνια και μέσω αυτών και στα δισέγγονά τους
να μην βάλουν ούτε 1€ στο ελληνικό χρηματιστήριο ;;

Αλλιώς θα είναι μαλάκες.

paparotriftoulas

Ανώτατος
Εγγρ.
13 Σεπ 2014
Κριτικές
67
Like
29.261
Πόντοι
10.336
Για παράδειγμα , όσοι γεννήθηκαν πριν το .... 1990
πρόκειται ποτέ να ξαναβάλουν έστω και 1€ στο ελληνικό χρηματιστήριο ;;

Όχι μόνο οι ίδιοι , αλλά δεν θα αφήσουν παρακαταθήκη και στα παιδιά, στα εγγόνια και μέσω αυτών και στα δισέγγονά τους
να μην βάλουν ούτε 1€ στο ελληνικό χρηματιστήριο ;;

Αλλιώς θα είναι μαλάκες.
θα τα βαλουν (και τα εχουν βαλει) σε κρυπτονομισματα.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.029
Πόντοι
3.656
θα τα βαλουν (και τα εχουν βαλει) σε κρυπτονομισματα.

Ας τα χάσουν όπως θέλουν . Τα κρύπτο , δεν έχουν τις εγγυήσεις του χρηματιστηρίου. Ούτε αβανταδόρους υπουργούς και πρωθυπουργούς.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.741
Πόντοι
9.297
elementary my friend, είχαν μάνα αφέντρα και πήραν γυναίκα αφέντρα, αναπαράγεται το μοτίβο..
Απλώς είναι άχρηστοι σε οποιονδήποτε ρόλο πλην του χρηματοδότη και δωρητή σπέρματος...κάτι είναι και αυτό .

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.795
Πόντοι
1.446
Απαντάω στον αρχικό προβληματισμό του νηματοθέτη, καθώς η παντόφλα μου έχει φτάσει στο φάρυγγα και μετράω δευτερόλεπτα ελευθερίας πριν τον επόμενο συζυγικό καβγά.

Αυτοί που γράφεις συναγωνιστή, δεν είναι άντρες, είναι παιδάκια. Δεν υπάρχουν στο ραντάρ μας, είναι πώς το λέμε, λασπάνθρωποι, μπαγκράουντ, κατσαρολικά.

Ο κόσμος του σκληρού, αμετανόητου καριόλη χύστη, είναι αδυσώπητος :

Υπάρχουν οι ισχυροί -πνευματικά και οικονομικά- και οι ανίσχυροι. Κι αλίμονο στους τελευταίους.
Όπως είναι γνωστό και έχει ειπωθεί πολλές φορές εδώ μέσα ο μέσος χύστης του bou, είναι από 30-45 ηλικία, 1,90 ύψος, αρρενωπός όμορφος, γυμνασμένος, με πυκνά καστανά μαλλιά, επιτυχημένος, αυτοδημιούργητος, με καταθέσεις τουλάχιστον 1000000 ευρώ στην τράπεζα, καμιά 15αριά ακίνητα, τουλάχιστον, πανέξυπνος, με επιχειρηματικό δαιμόνιο, ένας γνήσιος απόγονος των αρχαίων προγόνων μας...
Φυσικά τον έχει 28cm, φαρδύ και όταν κάνει ακόμα και πληρωμένο sex (γιατί έχει βαρεθεί να του την πέφτουν οι γκόμενες στον δρόμο), η πουτάνα φωνάζει τόσο δυνατά από τον οργασμό που σηκώνεται στο πόδι όχι το ξενοδοχείο, αλλά ολόκληρο το οικοδομικό τετράγωνο...

Τελευταία τροποποίηση:

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.795
Πόντοι
1.446
Και εννοείται δεν είναι λιγούρης, ούτε γράφει κολακευτικά σχόλια γλοιώδη και σαλιάρικα, όπως ο μέσος πλεμπαίος Έλληνας στα προφίλ της κάθε γκόμενας στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ακόμα και μοντέλο να είναι...

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.944
Πόντοι
1.056
Κάτσε ρε μύστη ....και εμένα η γυναίκα μου μου ψωνίζει βρακιά ...και κάποιες φορές την ρωτάω τι να βάλω ....να της αρέσουν να καυλωση να γαμισουμε καλά χαχαχα και μέχρι που παντρεύτηκα δεν έμεινα ποτέ μόνος όλα η μάνα μου τα έκανε ....φαγητό τσακιση στο τζιν κτλ....τόσο χάλια άντρας είμαι τότε????
Καλησπερα Φιλε μου.....Ελεος....Ολα καλα αυτα που γραφεις.....Τσακιση στο Τζιν....???????ooooooooMon Dieu!!!!!!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.741
Πόντοι
9.297
Κάτσε ρε μύστη ....και εμένα η γυναίκα μου μου ψωνίζει βρακιά ...και κάποιες φορές την ρωτάω τι να βάλω ....να της αρέσουν να καυλωση να γαμισουμε καλά χαχαχα και μέχρι που παντρεύτηκα δεν έμεινα ποτέ μόνος όλα η μάνα μου τα έκανε ....φαγητό τσακιση στο τζιν κτλ....τόσο χάλια άντρας είμαι τότε????
Στο θέμα των βρακιων έχεις δίκιο ..η αισθητική της γυναίκας και η καταναλωτική της φύση ταιριάζει στο να κάνει καλές επιλογές σε αγορές ρούχων και εσωρούχων.
Φυσικά και εσύ μπορείς να της κάνεις μερικές ωραίες εκπλήξεις με πιο σέξυ εσώρουχα....

aiolos.klima50

Ανώτατος
Εγγρ.
30 Ιαν 2022
Like
68.508
Πόντοι
11.956
Καλησπερα Φιλε μου.....Ελεος....Ολα καλα αυτα που γραφεις.....Τσακιση στο Τζιν....???????ooooooooMon Dieu!!!!!!
Δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά όπως είπα δεκαετία 80 αρχές 90 ....αυτό γινόταν χαχαχα...και που ξέραμε εμείς ποιο ήταν το σωστό....2 κανάλια ασπρόμαυρη τηλεόρασης....

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.944
Πόντοι
1.056
Δεν ξέρω την ηλικία σου αλλά όπως είπα δεκαετία 80 αρχές 90 ....αυτό γινόταν χαχαχα...και που ξέραμε εμείς ποιο ήταν το σωστό....2 κανάλια ασπρόμαυρη τηλεόρασης....
πατημενα ....ηντα και παμε για τα αλλα ....ηντα....

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.944
Πόντοι
1.056
Τότε ξέρεις Χάχαχα
Να σου πω την αληθεια απο οτι θυμαμαι παιχτηκε για ενα διαστημα κατι τετοιο...μια δυο φορες εκανε η μανα μου τσακιση στο Τζιν και εγινε Βιετναμ σπιτι......χχαχαχαχαχχαχαχαα
υσ.Την λευκη καλτσα την θυμαμαι...και γιακας πουκαμισο εξω απο το πουλοβερ....γαμω το kinky....
υσ.Ηταν και η εποχη του Levis και του Lee......

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.738
Πόντοι
2.306
Το "άντρες" σε εισαγωγικά αναφέρεται σε εκείνους τους αρσενικούς που κυριολεκτικά δεν μπορούν να κάνουν τίποτα χωρίς τη γυναίκα τους. Όχι αυτούς που άγονται και φέρονται εξ επίτηδες αλλά αυτούς που εκ φύσεως δεν μπορούν να αποφασίσουν, δεν μπορούν να μείνουν μόνοι γιατί δεν ξέρουν να μαγειρεύουν, να καθαρίζουν, δεν γνωρίζουν τίποτα για το σπίτι αλλά και για τις εξωτερικές δουλειές ούτε καν για τα παιδιά. Αυτούς που δεν μπορούν ούτε τα ρούχα να αγοράσουν μόνοι και για όλα, ΜΑ ΓΙΑ ΟΛΑ, θα πρέπει να "συννενοηθούν" και να πάρουν οδηγίες από τη γυναίκα. Όχι γιατί αυτή (η γυναίκα) είναι καταπιεστική, αλλά γιατί οι ίδιοι είναι άβουλοι. ή άχρηστοι...?
Πραγματικά δεν είναι ένας και δύο. Προσωπικά έχω συναντήσει άπειρους από το προσωπικό ακόμα περιβάλλον έως και άσχετους σε άσχετα μέρη - κάνουν μπαμ στο λεπτό.
Ίσως στενοχωρώ κάποιους εδώ μέσα - θεωρώ δεδομένο ότι υπάρχουν αρκετοί - αλλά αλήθεια δεν τους αντέχω. Και "φοβάμαι" ότι είναι δίκαια θύματα απιστίας από τη γυναίκα τους όταν αυτό συμβαίνει. Επίσης ότι είναι μεγαλύτερο ποσοστό από τις αντίστοιχες γυναίκες.
Mου την λες κομψά τώρα, σιγά μωρέ επειδή εγώ έχω ρωτήσει την γυναίκα μου αν μου επιτρέπει να μπαίνω στο bou, ειναι τώρα θέμα αυτό για συζήτηση;

Εγγρ.
18 Μαρ 2023
Like
27
Πόντοι
0
Ορθά ομιλείς αλλά κανείς δεν υποχρεούται να είναι εφ όρου ζωής με κάποιον - α, όταν δεν μας ταιριάζει κάποιος - α, καλό είναι να χωρίζουμε

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom