Νέα

Είναι κάτι «άντρες» ρε γαμώτο...

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

Που πιστεύετε ότι κυρίως οφείλεται η συμπεριφορά του άντρα που περιγράφεται στο νήμα

• Γονιδιακό το θέμα. Αυτός είναι ο χαρακτήρας του.

• Η μητέρα. Εκεί συνήθως κρύβονται τέτοιες συμπεριφορές.

• Πατέρας "φάντασμα" στο σπίτι. Φταίει ο πατέρας τέλος πάντων...

• Γυναίκα με πολύ ισχυρή προσωπικότητα και καταπιεστική.

• Αδιαφορία. στ'αρχίδια του όλα.

• Τα βυζιά της Μπακοδήμου και της Σάλμα Χάγιεκ (για τους μπαχαλάκηδες)

Τα αποτελέσματα είναι ορατά μόνο αφού ψηφίσεις.
OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 220472
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.478
Πόντοι
8.846
τυπε γιαυτο οι χυστες γινινται μετα πιρφοροι στα χερια του καθε μουνετου.ετσι εχουν μαθει απο την ιδια τους τη μητερα,και τους εχει γινει τροπος ζωης :confused::confused::confused:
Δεν ξέρω πόσο σοβαρα το λες αλλά ισχύει...

• Χαχα
Αντιδράσεις: enduro

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.691
Πόντοι
3.656

RETRO

Μέγας
Εγγρ.
6 Οκτ 2020
Like
17.063
Πόντοι
3.556
Το θέμα δεν έχει να κάνει με σεξ.
Το "άντρες" σε εισαγωγικά αναφέρεται σε εκείνους τους αρσενικούς που κυριολεκτικά δεν μπορούν να κάνουν τίποτα χωρίς τη γυναίκα τους. Όχι αυτούς που άγονται και φέρονται εξ επίτηδες αλλά αυτούς που εκ φύσεως δεν μπορούν να αποφασίσουν, δεν μπορούν να μείνουν μόνοι γιατί δεν ξέρουν να μαγειρεύουν, να καθαρίζουν, δεν γνωρίζουν τίποτα για το σπίτι αλλά και για τις εξωτερικές δουλειές ούτε καν για τα παιδιά. Αυτούς που δεν μπορούν ούτε τα ρούχα να αγοράσουν μόνοι και για όλα, ΜΑ ΓΙΑ ΟΛΑ, θα πρέπει να "συννενοηθούν" και να πάρουν οδηγίες από τη γυναίκα. Όχι γιατί αυτή (η γυναίκα) είναι καταπιεστική, αλλά γιατί οι ίδιοι είναι άβουλοι. ή άχρηστοι...?
Δεν ξέρω αλήθεια πως να το ονομάσω...
Πραγματικά δεν είναι ένας και δύο. Προσωπικά έχω συναντήσει άπειρους από το προσωπικό ακόμα περιβάλλον έως και άσχετους σε άσχετα μέρη - κάνουν μπαμ στο λεπτό.
Ίσως στενοχωρώ κάποιους εδώ μέσα - θεωρώ δεδομένο ότι υπάρχουν αρκετοί - αλλά αλήθεια δεν τους αντέχω. Και "φοβάμαι" ότι είναι δίκαια θύματα απιστίας από τη γυναίκα τους όταν αυτό συμβαίνει. Επίσης ότι είναι μεγαλύτερο ποσοστό από τις αντίστοιχες γυναίκες.
τυπαρα τοσο ποιοτικο νημα ειχαμε να δουμε απο τοτες με τις γοβες λουμπουτιν :wanker::wanker::wanker::undecided::undecided::undecided:

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 220472
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.478
Πόντοι
8.846

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.156
Πόντοι
3.846
Το έχω παρατηρήσει σε άντρες που είχαν μόνο αρσενικά αδέρφια ή μόνο αδέρφια. Αυτοί συνήθως ανατρέφονται με τη νοοτροπία "η μαμά φροντίζει για όλα" και δε μπορούν μόνοι τους να δέσουν ούτε τα κορδόνια τους. Και έτσι από τη στοργή της μαμάς πρέπει να πάνε στη στοργή της γυναίκας. Αυτή τους ψωνίζει βρακιά, αυτή τους λέει τι θα βάλουν την παραμονή πρωτοχρονιάς, τους δίνει λίστα για σούπερ μάρκετ.

Το χειρότερο είναι ότι θέλουν να δίνουν προς τα έξω την εικόνα ότι είναι οι αφέντες στο σπίτι επειδή φέρνουν τα λεφτά.

jim2323

Μέγας
Εγγρ.
9 Σεπ 2021
Like
10.299
Πόντοι
3.506
σαπιενς εχει ωρα να ποσταρει σιγουρα επεστρεψε η γυναικα του:tooth:

DRMG

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
2.281
Πόντοι
2.257
Το "άντρες" σε εισαγωγικά αναφέρεται σε εκείνους τους αρσενικούς που κυριολεκτικά δεν μπορούν να κάνουν τίποτα χωρίς τη γυναίκα τους. Όχι αυτούς που άγονται και φέρονται εξ επίτηδες αλλά αυτούς που εκ φύσεως δεν μπορούν να αποφασίσουν, δεν μπορούν να μείνουν μόνοι γιατί δεν ξέρουν να μαγειρεύουν, να καθαρίζουν, δεν γνωρίζουν τίποτα για το σπίτι αλλά και για τις εξωτερικές δουλειές ούτε καν για τα παιδιά. Αυτούς που δεν μπορούν ούτε τα ρούχα να αγοράσουν μόνοι και για όλα, ΜΑ ΓΙΑ ΟΛΑ, θα πρέπει να "συννενοηθούν" και να πάρουν οδηγίες από τη γυναίκα. Όχι γιατί αυτή (η γυναίκα) είναι καταπιεστική, αλλά γιατί οι ίδιοι είναι άβουλοι. ή άχρηστοι...?
Πραγματικά δεν είναι ένας και δύο. Προσωπικά έχω συναντήσει άπειρους από το προσωπικό ακόμα περιβάλλον έως και άσχετους σε άσχετα μέρη - κάνουν μπαμ στο λεπτό.
Ίσως στενοχωρώ κάποιους εδώ μέσα - θεωρώ δεδομένο ότι υπάρχουν αρκετοί - αλλά αλήθεια δεν τους αντέχω. Και "φοβάμαι" ότι είναι δίκαια θύματα απιστίας από τη γυναίκα τους όταν αυτό συμβαίνει. Επίσης ότι είναι μεγαλύτερο ποσοστό από τις αντίστοιχες γυναίκες.
Αμαρτίες γονέων παιδεύουσιν (και ταλανίζουσιν) τέκνα αγαπητέ μου φίλε.

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 220472
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.478
Πόντοι
8.846
Αμαρτίες γονέων παιδεύουσιν (και ταλανίζουσιν) τέκνα αγαπητέ μου φίλε.
Κυρίως αμαρτίες μητερας
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το έχω παρατηρήσει σε άντρες που είχαν μόνο αρσενικά αδέρφια ή μόνο αδέρφια. Αυτοί συνήθως ανατρέφονται με τη νοοτροπία "η μαμά φροντίζει για όλα" και δε μπορούν μόνοι τους να δέσουν ούτε τα κορδόνια τους. Και έτσι από τη στοργή της μαμάς πρέπει να πάνε στη στοργή της γυναίκας. Αυτή τους ψωνίζει βρακιά, αυτή τους λέει τι θα βάλουν την παραμονή πρωτοχρονιάς, τους δίνει λίστα για σούπερ μάρκετ.

Το χειρότερο είναι ότι θέλουν να δίνουν προς τα έξω την εικόνα ότι είναι οι αφέντες στο σπίτι επειδή φέρνουν τα λεφτά.
Απορώ πως αντέχουν οι γυναίκες τους...

DRMG

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
2.281
Πόντοι
2.257
Κυρίως αμαρτίες μητερας
99%. Προσέξτε όμως αγαπητέ φίλε. Πίσω από το φαινομενικά ισχνό και αμελητέο 1%, σπανίως μεν, εμφανίζονται τερατώδεις ιστορίες ενδοοικογενειακής ασφυκτικής πίεσης και από άλλα μέλη της οικογενείας.

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 220472
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.478
Πόντοι
8.846
99%. Προσέξτε όμως αγαπητέ φίλε. Πίσω από το φαινομενικά ισχνό και αμελητέο 1%, σπανίως μεν, εμφανίζονται τερατώδεις ιστορίες ενδοοικογενειακής ασφυκτικής πίεσης και από άλλα μέλη της οικογενείας.
Εννοείς υποθέτω τον πατέρα..

DRMG

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Δεκ 2009
Κριτικές
16
Like
2.281
Πόντοι
2.257
Εννοείς υποθέτω τον πατέρα..
Όχι. Τον πατέρα δεν τον υπολογίζω στο 1%. Ο ρόλος του πατέρα είναι τελείως διαφορετικός από εκείνον της μητέρας. Τα τραύματα που μπορεί να προκαλέσει πάντως η συμπεριφορά ενός ανθρώπου σε έναν συνάνθρωπό του (συγγενή του ακόμα, πλειστάκις το βλέπουμε και σε δημόσιο διάλογο πλέον) είναι ανυπολόγιστης βαρύτητας. Και ίσως αθεράπευτα. Οι περιπτώσεις ονομάζονται επιστημονικά ''ανθεκτικές''.

sparos-gr

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
20
Like
987
Πόντοι
1.011
Το ότι η ελληνίδα μάνα μεγαλώνει ένα γιό που δεν θα ήθελε για άντρα τις είναι 100% αλήθεια!
Οπότε εάν βρει και την παλαβή (έτσι τις λέω εγώ αυτές τις γυναίκες) που πάει και του ψωνίζει ακόμα και κάλτσες μην περιμένεις προκοπή!

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.678
Πόντοι
4.546
Βγήκε πάλι για τσιγάρα τύπε.
Έχω 2-3 μνμ...

Την αφήνεις και πηγαίνει να αγοράζει τσιγάρα ρεεέεεεε τύπε;;;;; :think:
Εδώ μας τα χαλάς... πίστευα ύστερα από την εισαγωγή που έκανες στο νήμα το λιγότερο που θα μπορούσες ήταν μαζί με τα ψώνια του σπιτιού και το πακέτο τσιγάρα της γυναίκας και αφότου είχες μαγειρέψει, στρώσει τραπέζι, πλύνεις πιάτα κτλ. θα της είχες ήδη έτοιμο το μπάνιο και ένα αναμμένο τσιγάρο...
* Να ένας λόγος απιστίας όπως πολύ ορθά γράφεις...
** Παρακαλώ οι admins να κλειδώσουν το νήμα ως ένδειξη συμπαράστασης υπέρ των γυναικών....

xxx_male

Σεβαστός
Εγγρ.
25 Σεπ 2022
Like
8.107
Πόντοι
1.056
Η κότα το αυγό...
Το αυγό την κότα...

Για μένα φταίει ο πατέρας...
Ο πατέρας είναι μαλθακός, αδιάφορος, ανύπαρκτος μέσα στην οικογένεια...
Και διαλέγει να παντρευτεί μία γυναίκα που θα τον φροντίζει σαν μάνα του...

Έτσι διαλέγει μία μέγαιρα για σύζυγό του, και συμπεριφέρεται όπως τον έμαθε η δικιά του μάνα (η πεθερά)...

Αλλά και η μάνα φταίει που διάλεξε να παντρεύει έναν τέτοιο άντρα, γιατί και αυτή έτσι είχε μάθει από την οικογένειά της...

Έτσι καταλήγουν αυτοί οι δύο άνθρωποι να κάνουν οικογένεια και να μεγαλώνουν τα παιδιά τους όπως οι ίδιοι μεγάλωσαν στις οικογένειές τους ως παιδιά...

Φαύλος κύκλος...

Αν ο άντρας ήταν σωστός, δε θα διάλεγε τέτοια γυναίκα να κάνει οικογένεια, γιατί απλούστατα δε θα του άρεσε τέτοια γυναίκα ούτε καν για απλή σχέση...

Ο άντρας καθοδηγεί και βάζει βάσεις στη σχέση από την αρχή...
Αν η άλλη δεν ακολουθήσει από την αρχή της σχέσης, αυτό σημαίνει ότι ψάχνει έναν μαλθακό, χαλβά, να τον κάνει ότι θέλει, άρα δε θα καταλήξουν να κάνουν οικογένεια ποτέ αυτοί οι δύο...

Το αυγό την κότα...
Η κότα το αυγό...

Stories

Νέο!

Stories

Δεν υπάρχει καμία ιστορία αυτή τη στιγμή. Δημιούργησε μία! (click + στο avatar).
Top Bottom