Νέα

Βοσκοπούλα ετών 22

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 215
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 7 άτομα (0 μέλη και 7 επισκέπτες)

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.292
Πόντοι
3.656
Καλά, εσύ είσαι ΤΟ ΝΑΥΑΓΙΟ.

Ρε μαλάκα ... είσαι άφραγκος, σώγαμπρος , άεργος στο τσαμπικονήσι ... που δεν γαμάει !
Όποιος έχει ένα από τα τρία χάλια σου, είναι ήδη στα ψυχοφάρμακα.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.292
Πόντοι
3.656
Ο λαλάκης όμως φαίνεται να ξέρει καλά από πούτσες 60ρηδων. :confused::confused::confused:

εγώ ξέρω τη δική μου τη 45αρα, που θέλει να γαμάει συνέχεια !!!!!

αλήθεια, πως είναι να γαμάς κατσίκες ;
γιατί δεν μας διηγείσαι τη ζωή σου στα 200 νμ από αθήνα ;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.081
Πόντοι
5.506
Ρε μαλάκα ... είσαι άφραγκος, σώγαμπρος , άεργος στο τσαμπικονήσι ... που δεν γαμάει !
Όποιος έχει ένα από τα τρία χάλια σου, είναι ήδη στα ψυχοφάρμακα.
Εν τω μεταξύ έχεις πέσει έξω σχεδόν ΣΕ ΟΛΑ. Ναυάγιο.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.292
Πόντοι
3.656
Εν τω μεταξύ έχεις πέσει έξω σχεδόν ΣΕ ΟΛΑ. Ναυάγιο.

εσύ τα λες μωρή τσουτσού .........

εγώ αγνοούσα την ύπαρξή σου, μέχρι να συμπληρώσεις τα πρώτα 20.000posts αφιερωμένα σε εμένα ......

μετά τα 20.000 με ενημέρωσαν για την ύπαρξή σου .... ότι ένας κλόουν κρέμεται από τα @@ μου ....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.081
Πόντοι
5.506
εσύ τα λες μωρή τσουτσού .........

εγώ αγνοούσα την ύπαρξή σου, μέχρι να συμπληρώσεις τα πρώτα 20.000posts αφιερωμένα σε εμένα ......

μετά τα 20.000 με ενημέρωσαν για την ύπαρξή σου .... ότι ένας κλόουν κρέμεται από τα @@ μου ....
Μετά γνώρισες την ύπαρξή μου όταν σου μπήκε το τούβλο ΥΠΟΘΕΤΟ μωρή κάμπια. Σου βγήκαν τα μάτια έξω άφραγκο ναυάγιο και άρχισες να ρετάρεις μέχρι να εξαφανιστείς.

Αλήθεια ρε μαλάκα, μεταξύ μας, πόσο ναυάγιο παίζει να ή σουν από το 2012 και έστηνες κλωνάρια για να τα χρησιμοποιήσεις το σωτήριο έτος 2021;;;
ΠΟΣΟ ΤΙΤΑΝΙΚΟΣ;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.292
Πόντοι
3.656
Εσύ το 2012 , ήσουν μάξιμος555 ; ή πούστικη κιθάρα ;;;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.081
Πόντοι
5.506
Εσύ το 2012 , ήσουν μάξιμος555 ; ή πούστικη κιθάρα ;;;
Άσε με εμένα, εσύ ΠΩΣ ΞΕΘΑΨΕΣ ΚΛΩΝΑΡΙ ΤΟΥ 2012 το 2021 ρε ναυάγιο. Ήξερες από τότε πόσο μαλάκας είσαι και οτι θα σε σουτάρουν 3-4 φορές από το σαιτ με τη μαλακία που σε δέρνει; Πόσα κλωνάρια ακόμα έχεις stand by;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.292
Πόντοι
3.656
Άσε με εμένα, εσύ ΠΩΣ ΞΕΘΑΨΕΣ ΚΛΩΝΑΡΙ ΤΟΥ 2012 το 2021 ρε ναυάγιο. Ήξερες από τότε πόσο μαλάκας είσαι και οτι θα σε σουτάρουν 3-4 φορές από το σαιτ με τη μαλακία που σε δέρνει; Πόσα κλωνάρια ακόμα έχεις stand by;

Ποιός με σούταρε ρε γίδι , πότε ;;;
Με τη θέλησή μου έφευγα πάντα.
Και ξαναγύριζα μετά από 1-2 χρόνια.
Εγώ ζήταγα διαγραφή, ποτέ δεν με έδιωξαν . Ψευταρά.

Εσύ συνέχεια εδώ. Λογικό . Δουλειά δεν έχεις, ακίνητα δεν έχεις, διάβασμα δεν έχεις, αγράμματος είσαι , γίδι τελείως.
Δεν γαμάς ....

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.081
Πόντοι
5.506
Ποιός με σούταρε ρε γίδι , πότε ;;;
Με τη θέλησή μου έφευγα πάντα.
Και ξαναγύριζα μετά από 1-2 χρόνια.
Εγώ ζήταγα διαγραφή, ποτέ δεν με έδιωξαν . Ψευταρά.

Εσύ συνέχεια εδώ. Λογικό . Δουλειά δεν έχεις, ακίνητα δεν έχεις, διάβασμα δεν έχεις, αγράμματος είσαι , γίδι τελείως.
Δεν γαμάς ....
Α. Εντάξει. Έφευγες με τη θέλησή σου, ΚΛΑΙΓΟΝΤΑΣ ΤΑΠΕΙΝΟΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΖΗΤΩΝΤΑΣ ΝΑ ΣΟΥ ΔΙΑΓΡΑΨΟΥΝ ΤΟ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟ και μετά ξαναέσκαγες μύτη ΜΕ ΑΛΛΟ ΚΛΩΝΑΡΙ προσπαθώντας μάλιστα συνήθως να το παίξεις και νέος χρήστης. Ε; ΚΟΥΡΑΔΑ.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.292
Πόντοι
3.656
Πάρτο το chally να πας για μπάνιο ρε !!!

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Ρε μαλάκα, γίνεται να είσαι τόσο ναυάγιο;
Εγώ βαρέθηκα το golfclub και γουστάρω μία βουκολική περιπέτεια, εσύ τι ρόλο παίζεις με αυτό το αβατάρ που μας το έχεις παίξει κι εκπρόσωπος του αντρικού φύλου σε κάποιες φάσεις;
Εγώ έχω πρόβλημα που ξέρω τι με διασκεδάζει και το κυνηγάω ή εσύ που τα έχεις μπερδεμένα στο κεφάλι σου;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.081
Πόντοι
5.506
Εγώ βαρέθηκα το golfclub και γουστάρω μία βουκολική περιπέτεια, εσύ τι ρόλο παίζεις με αυτό το αβατάρ που μας το έχεις παίξει κι εκπρόσωπος του αντρικού φύλου σε κάποιες φάσεις;
Εγώ έχω πρόβλημα που ξέρω τι με διασκεδάζει και το κυνηγάω ή εσύ που τα έχεις μπερδεμένα στο κεφάλι σου;
Ρε μλκ, μεταξύ μας τώρα, πόσο % νομίζεις οτι υπάρχει κόσμος που πιστεύει αυτά που κάθεσαι και γράφεις επειδή κοντεύεις να τα πιστέψεις εσύ;;; 1%; 1,5; Άντε να είμαι large 1,75% όσων διαβάζουν;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.292
Πόντοι
3.656
Ρε μλκ, μεταξύ μας τώρα, πόσο % νομίζεις οτι υπάρχει κόσμος που πιστεύει αυτά που κάθεσαι και γράφεις επειδή κοντεύεις να τα πιστέψεις εσύ;;; 1%; 1,5; Άντε να είμαι large 1,75% όσων διαβάζουν;

Καιτι σημασία έχει πόσοι πιστεύουν ρε ;; Όσο πιο δύσκολο και σπάνιο , είναι κάτι , τότε , όντως τόσο πιο απίθανο είναι και πιο δύσκολα πιστευτό.
Πχ για σένα κανείς δεν αμφισβητεί ότι είσαι αμόρφωτος, σερβιτόρος και σώγαμπρος . Και ότι δεν έχεις ούτε 2άρι από ακίνητα.
Γιατί όλα αυτά είναι εύκολα και συνηθισμένα. Όντως, ναυάγια σαν εσένα, ληγούρια, υπάρχουν πολλά.

Αυτό τι σημαίνει ;; Ότι δεν παίζει εδώ κάποιος που ξοδεύει γαμησιάρικα 7 χιλιάρικα το μήνα ;;;
Επειδή εσύ βάζεις βενζίνη στο chally 3€ ;;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.081
Πόντοι
5.506
Καιτι σημασία έχει πόσοι πιστεύουν ρε ;; Όσο πιο δύσκολο και σπάνιο , είναι κάτι , τότε , όντως τόσο πιο απίθανο είναι και πιο δύσκολα πιστευτό.
Πχ για σένα κανείς δεν αμφισβητεί ότι είσαι αμόρφωτος, σερβιτόρος και σώγαμπρος . Και ότι δεν έχεις ούτε 2άρι από ακίνητα.
Γιατί όλα αυτά είναι εύκολα και συνηθισμένα. Όντως, ναυάγια σαν εσένα, ληγούρια, υπάρχουν πολλά.

Αυτό τι σημαίνει ;; Ότι δεν παίζει εδώ κάποιος που ξοδεύει γαμησιάρικα 7 χιλιάρικα το μήνα ;;;
Επειδή εσύ βάζεις βενζίνη στο chally 3€ ;;
Μαλάκα, είστε κάτι ναυάγια μαζεμένα εδώ μέσα που κάνετε οτι μπορείτε για να προκαλέσετε ντόρο για την άχρωμη, άοσμη, άγευστη ζωούλα σας. Κρα κάνετε με τις απίθανες ιστορίες που σκαρφίζεστε.

Αντιθέτως, εγώ, απίθανο αβατάρ έβαλα/έσκασα στο γέλιο όταν το βρήκα, ΠΟΥΤΣΑ ΜΟΥ τι λέει ο κάθε γιουβαρ-λάκης.
Κάναμε κουβέντα για τα αμάξια που είχαμε/έχουμε, έγραψα, ΠΟΥΤΣΑ ΜΟΥ τι λέει ο κάθε τραλαλάκης.
Έγραφε παπαριές ο πορδομετανάστης για το Τουαρεγκ και τις καταναλώσεις του, τον τάπωσα, ΠΟΥΤΣΑ ΜΟΥ τι θα γράψει ο γκεου-λάκης.
Με προκαλούσε για καιρό ένα ΝΑΥΑΓΙΟ για χρήμα, μετρητό, κασέρι, θα έβαζε ΝΤΕΜΕΚ τα ΠΕΝΤΑΠΛΑΣΙΑ, του τα πέταξα, ΚΩΛΟ ΤΟΥ τα έβαλε ο τραβε-λάκης.

Συνέχισέ το έτσι, μόλις βρεις τοίχο σταμάτα. :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.292
Πόντοι
3.656
Μαλάκα, είστε κάτι ναυάγια μαζεμένα εδώ μέσα που κάνετε οτι μπορείτε για να προκαλέσετε ντόρο για την άχρωμη, άοσμη, άγευστη ζωούλα σας. Κρα κάνετε με τις απίθανες ιστορίες που σκαρφίζεστε.
Μόνιμη παρουσία .... 365/24 .... ποιός έχει από αυτούς ;;;;;;;;
Και 60.000 posts ;;;
Γράφει κανείς όλο τον αύγουστο , κάθε καλοκαίρι , όλη μέρα, κάθε μέρα ;;;;

Γουστάρω με τρέλα απαντήσεις.

Είσαι στην αττική αυτή τη στιγμή και όχι στο τσαμπικονήσι ;;;; Ούτε αυτό δεν ψελίζεις.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.081
Πόντοι
5.506
Μόνιμη παρουσία .... 365/24 .... ποιός έχει από αυτούς ;;;;;;;;
Και 60.000 posts ;;;
Γράφει κανείς όλο τον αύγουστο , κάθε καλοκαίρι , όλη μέρα, κάθε μέρα ;;;;

Γουστάρω με τρέλα απαντήσεις.

Είσαι στην αττική αυτή τη στιγμή και όχι στο τσαμπικονήσι ;;;; Ούτε αυτό δεν ψελίζεις.
Ρε μαλέα, τολμάς και μιλάς εσύ που έχεις περάσει τη ζωή σου εδώ με 250 κλωνάρια αλλά "φεύγεις και επανέρχεσαι μετά από 1-2 χρόνια μόνος σου";;;;

Ουστ μωρή κουράδα που θα σε ρωτήσουμε και πόσα ποστ θα κάνουμε, πισωγλεντάκη, ε γκεου-λάκη.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.292
Πόντοι
3.656
Ρε μαλέα, τολμάς και μιλάς εσύ που έχεις περάσει τη ζωή σου εδώ με 250 κλωνάρια αλλά "φεύγεις και επανέρχεσαι μετά από 1-2 χρόνια μόνος σου";;;;
είμαι ψυχοπονιάρης όμως κατά βάθος ρε ..........

σκέφτομαι να φύγω πάλι για κανά χρόνο .... αλλά ανησυχώ !!!!!!

θα αντέξεις ;;; τι θα κανεις όλο αυτόν τον καιρό ;;;;
εδώ 365/24 ;;;;;;;

και αν γράφεις και μεσήλικας άνθρωπος με το iphone6 .... στραβωμάρα .........

δεν πιστεύω να απελπιστείς έτσι ;;;
Και να φύγω μπορεί να ξανάρθω σε 1-2 χρόνια !!!!!

Δεν θέλω να κάνεις κακές σκέψεις !
Κάνει βόλτες και ο μπαγάσας ο ... Μονσελάς !!!!!

Μη με κάνεις και αγχωθώ !!!!!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.081
Πόντοι
5.506
είμαι ψυχοπονιάρης όμως κατά βάθος ρε ..........

σκέφτομαι να φύγω πάλι για κανά χρόνο .... αλλά ανησυχώ !!!!!!

θα αντέξεις ;;; τι θα κανεις όλο αυτόν τον καιρό ;;;;
εδώ 365/24 ;;;;;;;

και αν γράφεις και μεσήλικας άνθρωπος με το iphone6 .... στραβωμάρα .........

δεν πιστεύω να απελπιστείς έτσι ;;;
Και να φύγω μπορεί να ξανάρθω σε 1-2 χρόνια !!!!!

Δεν θέλω να κάνεις κακές σκέψεις !
Κάνει βόλτες και ο μπαγάσας ο ... Μονσελάς !!!!!

Μη με κάνεις και αγχωθώ !!!!!
Θα λείψεις πολύ από το σαιτ, όπως και έλειψες όταν έφυγες τρέχοντας με το μάτσο 50ρικα στον κώλο, τέτοιο γέλιο είχαμε καιρό να κάνουμε, καλοί μαλάκες κάτι παπαφιλιπες και λοιπά αριστερά αργόστροφα αλλά εσύ έχεις αστείρευτο ταλέντο στη μαλακία, πονάνε τα συκώτια μας από τα γέλια που ρίχνουμε μαζί σου.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.292
Πόντοι
3.656
Θα λείψεις πολύ από το σαιτ, όπως και έλειψες τέτοιο γέλιο είχαμε καιρό να κάνουμε,
ρε μαλάκα .... μιλάς εν ονόματι του φόρουμ ;;;
το φόρουμ ... είναι για τύπους που γαμάνε !!!! εσύ τους αντιπροσωπεύεις νομίζεις ;;;;;;

πρόσεχε με το μηχανάκι ....... μη διαβάζεις μπου κομ , στο iphone6 όταν τρέχεις με το μηχανάκι ... και μπλέξει κανείς ........
γέρασες και μυαλό δεν έβαλες ...... 50ρης .... μεγιστάνας με πισίνες σκάφη και μασούρια ... κυκλοφορεί με μηχανάκι !!!!!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom