Διαγραμμένο μέλος 220472
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 24 Μαρ 2022
- Κριτικές
- 30
- Like
- 20.486
- Πόντοι
- 8.846
τύποι έχουμε κι ελληνικό βερσιόν, για να μην ξενιτεύεστε
Κι εσυ σαν έμπειρος λύκος την έπιασες τη μυρωδιά της από 3 ώρες μακριά. Σωστος καρχαρίας!Montpellier είμαι πάντα. Είναι κάπου 3 ώρες βασικά ως εκεί, αν ξέρεις το δρόμο, αλλά λόγω πρώτης φοράς παιδεύτηκα αρκετά να τη βρω.
Τα Πυρηναία πάντως τα έχω περάσει περπατώντας, πηγαίνοντας για τον Άγιο Ιάκωβο της Κομποστέλας στη Γαλικία, αν και δεν την έχω τελειώσει τη διαδρομή. Είναι καλή εμπειρία, αν και θέλει προσοχή γιατί έχει λύκους. Κι εκεί που είναι η κοπέλα κατεβαίνουν λύκοι
Δεν είναι θέμα ξεχαρμανιάσματος, αλλά περισσότερο ανανέωσης. Τύπος @Rebirthed Sapiens Sapiens έχει πει ότι μετά τα 40 έχει συνειδητοποιήσει την ανάγκη νεαράς ύπαρξης για ανανέωση. Ε κάπως έτσι το νιώθω κι εγώ, αλλά ναι, έχω φάει κι ένα μικρό κόλλημα, γιατί το βλέπω και σαν challenge.Βρε τυπε τι κόλλημα έχεις φάει;
Νέτο έχεις.
Πάρε κ μια πιτσιρίκα βίζιτα για το ξεχαρμάνιασμα κ άσε την Χάιντη να βόσκει στους αγρούς.
Μουλαράς στη Σαντορίνη;
Βοσκοπούλα δέχεται να γίνει μεντορέτα, αν επενδύσω 20Κ σε ένα πρότζεκτ της. Θα το εξετάσω.
Χωρίς τα ποτά και τα φιλοδωρήματα...Ντροπή!
Τι είναι για εσάς 20Κ; Τα έξοδα μιας χαλαρής καθημερινής βόλτας στη ριβιέρα...
ρε τι κάνουμε (και γω μαζί) για να γαμήσουμε!!!Εκπονώ σχέδιο για σπόνσοριγκ σε βοσκοπούλα-ετών-22. Ζει μόνη στο βουνό με χίλια πρόβατα. Πήγα και την είδα από κοντά και μιλήσαμε. Είναι λίγο περίεργη περίπτωση, αλλά σκέφτομαι να το επιχειρήσω. Τελείωσε κτηνοτροφική σχολή και είναι η πρώτη της δουλειά.
Δεδομένου ότι η ηλικιακή διαφορά είναι άβυσσος (εγώ 60) και ότι δεν έχει δείξει σημεία αναζήτησης σπόνσορα (εγώ την ανακάλυψα στο youtube), η επίλυση του προβλήματος είναι αρκετά δύσκολη.
Δεν τρέχει τίποτα. Έχω και πληρώνω για να κάνω τα γούστα μου. Θα σου μείνουν παρηγοριά τα χάχανα ότι με είδες στους mr malakes και με περιμένεις του χρόνου και στην πρώτη θέση. Σε όλους τους φουκαράδες, σαν κι εσένα, η μόνη παρηγοριά είναι το μπλαμπλά.... η πραγματική ζωή είναι για άλλους.Χωρίς τα ποτά και τα φιλοδωρήματα...
Μια χαρά πάει το πράγμα, τύπε μου. Από φέτος εφαρμόζω κμανικό σύστημα κι έχει προστεθεί στο ρόστερ. Για το κάτι άλλο πάμε κι εμείς, τύπε, αλλιώς υπάρχουν χιλιάδες γκόμενες, αλλά είναι όλες σαν κόπιες η μία της άλλης, σαν προιόν που βγήκε από αλυσίδα παραγωγής.Τι εγινε ρε παιδια με τη βοσκοπουλα; Εγινε το κονε; Πως παει το πραγμα;
Αυτες οι βουκολικες καταστασεις, πρεπει να ειναι το κατι αλλο!
Βοσκοπούλα δέχεται να γίνει μεντορέτα, αν επενδύσω 20Κ σε ένα πρότζεκτ της. Θα το εξετάσω.
Ναι, αρκεί να υπάγεται σε νομοθετικό πλαίσιο με φοροελαφρύνσεις και να εξασφαλίσει και κάποιο δάνειο ή επένδυση από αξιόπιστη πηγή για να είμαι πιο σίγουρος για τη βιωσιμότητα του project, καθώς δεν είναι ο τομέας μου.Θα γινεις επενδυτης σε project της;
Φροντισε να εισαι τζεντλεμαν με το κοριτσι γιατι οι ορεσιβιοι εχουν δικους τους κανονες, παρομοιους με τους Κρητικους και τους Μανιατες. Μπαινεις σε αγνωστα χωραφια για σενα και θελει προσοχη.Ναι, αρκεί να υπάγεται σε νομοθετικό πλαίσιο με φοροελαφρύνσεις και να εξασφαλίσει και κάποιο δάνειο ή επένδυση από αξιόπιστη πηγή για να είμαι πιο σίγουρος για τη βιωσιμότητα του project, καθώς δεν είναι ο τομέας μου.