Νέα

Βοσκοπούλα ετών 22

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 215
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
Από δω το φέρνει από κει το πάει ο καλογερο στα βουνά να παίξει καβαλαρία.....:confused::confused::confused:

1670441514414.png

Leoman

Μέλος
Εγγρ.
25 Δεκ 2015
Like
660
Πόντοι
81
Montpellier είμαι πάντα. Είναι κάπου 3 ώρες βασικά ως εκεί, αν ξέρεις το δρόμο, αλλά λόγω πρώτης φοράς παιδεύτηκα αρκετά να τη βρω.
Τα Πυρηναία πάντως τα έχω περάσει περπατώντας, πηγαίνοντας για τον Άγιο Ιάκωβο της Κομποστέλας στη Γαλικία, αν και δεν την έχω τελειώσει τη διαδρομή. Είναι καλή εμπειρία, αν και θέλει προσοχή γιατί έχει λύκους. Κι εκεί που είναι η κοπέλα κατεβαίνουν λύκοι
Κι εσυ σαν έμπειρος λύκος την έπιασες τη μυρωδιά της από 3 ώρες μακριά. Σωστος καρχαρίας!

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Βρε τυπε τι κόλλημα έχεις φάει;

Νέτο έχεις.

Πάρε κ μια πιτσιρίκα βίζιτα για το ξεχαρμάνιασμα κ άσε την Χάιντη να βόσκει στους αγρούς.
Δεν είναι θέμα ξεχαρμανιάσματος, αλλά περισσότερο ανανέωσης. Τύπος @Rebirthed Sapiens Sapiens έχει πει ότι μετά τα 40 έχει συνειδητοποιήσει την ανάγκη νεαράς ύπαρξης για ανανέωση. Ε κάπως έτσι το νιώθω κι εγώ, αλλά ναι, έχω φάει κι ένα μικρό κόλλημα, γιατί το βλέπω και σαν challenge.

Το θέμα είναι η απόσταση, δηλ. κινείται σε περιοχές που δεν μπορώ να παίξω εύκολα μπάλα, λόγω άγνοιας χώρου. Αν μπορούσα να την τραβήξω προς το Herault (τον νομό μου) που ξέρω κόσμο και περιφερειακά προγράμματα, θα μπορούσα να την στηρίξω σε κάποιο πρότζεκτ. Αυτό ακριβώς έκανα και με τη σημερινή μου γκόμενα που δούλευε ρεσεψιονίστ σε χάι λουξ ξενοδοχείο μακριά κι επειδή είχε βολευτεί δίσταζε. Της είπα, περνάς καλά, αλλά περνάνε και τα χρόνια (ήταν ήδη 37), όταν θα σε αντικαταστήσουν για μια νεώτερη, καλύτερα να έχεις κάτι δικό σου. Κι έχει ένα μικρό ξενοδοχείο σήμερα (μέσω αγροτικού προγράμματος), στο οποίο είμαι επενδυτής.

Με τη Χάιντι είναι πιο δύσκολα τα πράγματα.

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Νομίζω ότι βρήκα το πλάνο. Τελικά δεν είναι και άσχημη η ιδέα που έριξε αυτό το λιγδοτάμπαρο:

Μουλαράς στη Σαντορίνη; :grin:

Εμείς βέβαια δεν έχουμε Σαντορίνη, αλλά έχουμε Camargue, μία τεράστια περιοχή σαν Φαρ Ουέστ, που συνδυάζει κτηνοτροφία και τουρισμό λόγω του εδάφους. Πολλοί τουρίστες νοικιάζουν άλογα και κάνουν εκδρομές, γιατί δεν πατάει παντού αυτοκίνητο. Αλλά και τα άλογα να μην της αρέσουν, η Camargue είναι φουλ στα αγροτουριστικά προγράμματα ανάπτυξης και σίγουρα θα βρω κάτι να την σπρώξω.

Σαν τοπικός επενδυτής έχω μεγάλες φοροελαφρύνσεις. Τα άλογα ίσως είναι καλή ιδέα και σαν extra υπηρεσία για τους πελάτες του ξενοδοχείου μας, μιας και βρίσκεται στα όρια της Camargue. Πιστεύω να τσιμπήσει, γιατί εκεί στις ερημιές που βόσκει, όλη μέρα στα σόσιαλ είναι και θα πρέπει να έχει φρικάρει.

Πιστεύω ότι οι παλιοί πρέπει να στηρίζουν τους νέους ανθρώπους. :sunglasses:

camargue_voskopoula.png

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Βοσκοπούλα δέχεται να γίνει μεντορέτα, αν επενδύσω 20Κ σε ένα πρότζεκτ της. Θα το εξετάσω.

• Ουάου
Αντιδράσεις: GRxx

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Βοσκοπούλα δέχεται να γίνει μεντορέτα, αν επενδύσω 20Κ σε ένα πρότζεκτ της. Θα το εξετάσω.

Ντροπή!

Τι είναι για εσάς 20Κ; Τα έξοδα μιας χαλαρής καθημερινής βόλτας στη ριβιέρα... :grin:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.524
Πόντοι
216
Τι εγινε ρε παιδια με τη βοσκοπουλα; Εγινε το κονε; Πως παει το πραγμα;

Αυτες οι βουκολικες καταστασεις, πρεπει να ειναι το κατι αλλο!

EvilPlasma

Ανώτατος
Εγγρ.
21 Δεκ 2007
Κριτικές
97
Like
11.521
Πόντοι
17.885
Εκπονώ σχέδιο για σπόνσοριγκ σε βοσκοπούλα-ετών-22. Ζει μόνη στο βουνό με χίλια πρόβατα. Πήγα και την είδα από κοντά και μιλήσαμε. Είναι λίγο περίεργη περίπτωση, αλλά σκέφτομαι να το επιχειρήσω. Τελείωσε κτηνοτροφική σχολή και είναι η πρώτη της δουλειά.

Δεδομένου ότι η ηλικιακή διαφορά είναι άβυσσος (εγώ 60) και ότι δεν έχει δείξει σημεία αναζήτησης σπόνσορα (εγώ την ανακάλυψα στο youtube), η επίλυση του προβλήματος είναι αρκετά δύσκολη.
ρε τι κάνουμε (και γω μαζί) για να γαμήσουμε!!!

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Χωρίς τα ποτά και τα φιλοδωρήματα... :confused:
Δεν τρέχει τίποτα. Έχω και πληρώνω για να κάνω τα γούστα μου. Θα σου μείνουν παρηγοριά τα χάχανα ότι με είδες στους mr malakes και με περιμένεις του χρόνου και στην πρώτη θέση. Σε όλους τους φουκαράδες, σαν κι εσένα, η μόνη παρηγοριά είναι το μπλαμπλά.... η πραγματική ζωή είναι για άλλους.

Τη βοσκοπούλα θα τη ροκανίσω μέχρι το τελευταίο κοκαλάκι.

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Τι εγινε ρε παιδια με τη βοσκοπουλα; Εγινε το κονε; Πως παει το πραγμα;

Αυτες οι βουκολικες καταστασεις, πρεπει να ειναι το κατι αλλο!
Μια χαρά πάει το πράγμα, τύπε μου. Από φέτος εφαρμόζω κμανικό σύστημα κι έχει προστεθεί στο ρόστερ. Για το κάτι άλλο πάμε κι εμείς, τύπε, αλλιώς υπάρχουν χιλιάδες γκόμενες, αλλά είναι όλες σαν κόπιες η μία της άλλης, σαν προιόν που βγήκε από αλυσίδα παραγωγής.

• Like
Αντιδράσεις: cool11
OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Θα γινεις επενδυτης σε project της;
Ναι, αρκεί να υπάγεται σε νομοθετικό πλαίσιο με φοροελαφρύνσεις και να εξασφαλίσει και κάποιο δάνειο ή επένδυση από αξιόπιστη πηγή για να είμαι πιο σίγουρος για τη βιωσιμότητα του project, καθώς δεν είναι ο τομέας μου.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Ναι, αρκεί να υπάγεται σε νομοθετικό πλαίσιο με φοροελαφρύνσεις και να εξασφαλίσει και κάποιο δάνειο ή επένδυση από αξιόπιστη πηγή για να είμαι πιο σίγουρος για τη βιωσιμότητα του project, καθώς δεν είναι ο τομέας μου.
Φροντισε να εισαι τζεντλεμαν με το κοριτσι γιατι οι ορεσιβιοι εχουν δικους τους κανονες, παρομοιους με τους Κρητικους και τους Μανιατες. Μπαινεις σε αγνωστα χωραφια για σενα και θελει προσοχη.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Θα την δανείσω εγώ. Θέλω να αναβαθμιστώ επαγγελματικά, και από λιγδοτάμπαρο ταβερνιάρης στη ψωροκώσταινα, να γίνω τσέλιγκας στας Ευρώπας. :grin:

cool11

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2009
Like
1.524
Πόντοι
216
Τι εγινε τελικα με τη βοσκοπουλα ρε παιδια;
Για χαρη της πολλοι θα επαιρναν τα βουνα!

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.915
Πόντοι
6.946
Παίζε (καλά την) φλογέρα η βοσκοπούλα;

Stories