You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Βοσκοπούλα ετών 22
- Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 215
- Εμφανίσεις 23K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
Τι εγινε τελικα με τη βοσκοπουλα ρε παιδια;
Για χαρη της πολλοι θα επαιρναν τα βουνα!
Το αρχικό πρότζεκτ δεν προχώρησε, γιατί δεν βρήκε άλλη επένδυση που έβαλα ως προυπόθεση για να επενδύσω κι εγώ. Της κατέστρωσα ένα άλλο πρότζεκτ και καλύπτω διάφορα έξοδα κι έτσι έγινε μεντορέτα και προστέθηκε στο ρόστερ.
Balkan cowboy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 8.026
- Πόντοι
- 1.056
Το αρχικό πρότζεκτ δεν προχώρησε, γιατί δεν βρήκε άλλη επένδυση που έβαλα ως προυπόθεση για να επενδύσω κι εγώ. Της κατέστρωσα ένα άλλο πρότζεκτ και καλύπτω διάφορα έξοδα κι έτσι έγινε μεντορέτα και προστέθηκε στο ρόστερ.
Τι project κατεστρωσες?Αγορασες και γιδια εκτος απο τα προβατα?
Αμα της πληρωνεις τα εξοδα μαλλον για σπονσορινγκ προκειται.
Και στο mentoring πληρώνεις με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, απλά δεν παζαρεύεις και δεν δίνεις λεφτά στο χέρι. Το ότι στο αρχικό πρότζεκτ είχαμε συμφωνήσει για 20Κ ήταν λογικό, γιατί έπρεπε να καθοριστεί το ύψος της επένδυσης. Αν θες να το πεις παζάρεμα τότε θα το θεωρήσουμε εξαίρεση.Τι project κατεστρωσες?Αγορασες και γιδια εκτος απο τα προβατα?
Αμα της πληρωνεις τα εξοδα μαλλον για σπονσορινγκ προκειται.
Το νέο πρότζεκτ είναι influencer σε αγροτικά θέματα με κανάλι youtube, instagram κλπ. Δεν έγινε κανένα παζάρεμα, θα καλύπτω κάποια έξοδα, αλλά έτσι είναι αν θες να είσαι με μία μικρά.
Τελευταία τροποποίηση:
Balkan cowboy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 8.026
- Πόντοι
- 1.056
Και στο mentoring πληρώνεις με τον ένα ή τον άλλο τρόπο, απλά δεν παζαρεύεις και δεν δίνεις λεφτά στο χέρι. Το ότι στο αρχικό πρότζεκτ είχαμε συμφωνήσει για 20Κ ήταν λογικό, γιατί έπρεπε να καθοριστεί το ύψος της επένδυσης. Αν θες να το πεις παζάρεμα τότε θα το θεωρήσουμε εξαίρεση.
Το νέο πρότζεκτ είναι influencer σε γεωργικά θέματα με κανάλι youtube, instagram κλπ. Δεν έγινε κανένα παζάρεμα, θα καλύπτω κάποια έξοδα, αλλά έτσι είναι αν θες να είσαι με μία μικρά.
Aφού είναι βοσκοπούλα τι δουλειά έχει με τα γεωργικά θέματα?Θα γίνει influencer στο άρμεγμα?
Αγροτικά έπρεπε να γράψω (το διόρθωσα). Τελείωσε κτηνοτροφική σχολή, τα υπόλοιπα πχ γεωργικά θα τα μάθει σιγά σιγά (τα βασικά). Το στυλ θα είναι δημοσιογραφική έρευνα, συνεντεύξεις κλπ που δεν απαιτούν επίδειξη γνώσης. Σιγά το πρόβλημα, όλα θα είναι κατεστρωμένα από πριν, ρωτάς τον προσκεκλημένο να σου πει τι ερωτήσεις να του κάνεις. Αφού αυτός προβάλλεται. Από δικές μου διασυνδέσεις θα αρχίσει. Όλα τα έχει σκεφτεί ο Καλόγερο.Aφού είναι βοσκοπούλα τι δουλειά έχει με τα γεωργικά θέματα?Θα γίνει influencer στο άρμεγμα?
Balkan cowboy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 8.026
- Πόντοι
- 1.056
Kαι πλήρωσες 20000 ευρώ για project στα κατσίκια?Δεν της τα έδινες απευθείας καλύτερα να την απαλλάξεις από τη βόσκηση?
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.924
- Πόντοι
- 3.556
Kαι πλήρωσες 20000 ευρώ για project στα κατσίκια?Δεν της τα έδινες απευθείας καλύτερα να την απαλλάξεις από τη βόσκηση?
Καλα ναι, τα 20Κ του Καλογερου περιμενε η Βοσκοπουλα να ελευθερωθει απο τη βοσκηση.
Δε θες να μαθεις ποσο κοστιζει να χτισεις μια μετρια κτηνοτροφικη μοναδα απο το μηδεν
Βασικα η ολη υποθεση μπαζει λιγο γιατι η κοπελα φαινεται περισσοτερο για goat farm lover / youtuber και οχι για γνησια κτηνοτροφος
Αυτό το πρότζεκτ δεν προχώρησε, λέμε, γιατί είχα βάλει όρο να βρει πρώτα μία αξιόπιστη επένδυση ή δάνειο και δεν βρήκε.Kαι πλήρωσες 20000 ευρώ για project στα κατσίκια?Δεν της τα έδινες απευθείας καλύτερα να την απαλλάξεις από τη βόσκηση?
Μπορούσε να πάρει δάνειο της περιφέρειας ή από τράπεζα, αν κατέθετε δυνατό ντοσιέ.Καλα ναι, τα 20Κ του Καλογερου περιμενε η Βοσκοπουλα να ελευθερωθει απο τη βοσκηση.
Δε θες να μαθεις ποσο κοστιζει να χτισεις μια μετρια κτηνοτροφικη μοναδα απο το μηδεν
Βασικα η ολη υποθεση μπαζει λιγο γιατι η κοπελα φαινεται περισσοτερο για goat farm lover / youtuber και οχι για γνησια κτηνοτροφος
Επίσης κι από business angels αν μπορούσε να πείσει. Έχουμε γερά κίνητρα για τοπικές επενδύσεις.
Τα δικά μου κλεφτά ήταν πασατέμπος. Αλλά νόμιζε ότι θα κάνω όλες τις διαδικασίες εγώ και θα έβαζα και λεφτά.
Όντως μπάζει πολύ. Αφού όλη μέρα είναι στα σόσιαλ και όταν ζορίστηκαν τα πράγματα με το πρότζεκτ, άρχισε να αποθαρρύνεται.
ΥΓ Δεν χρειαζόταν να το σβήσεις. Έτσι είναι.
Διαγραμμένο μέλος 192601
Μέγας
- Εγγρ.
- 13 Αυγ 2019
- Like
- 10.924
- Πόντοι
- 3.556
Μπορούσε να πάρει δάνειο της περιφέρειας ή από τράπεζα, αν κατέθετε δυνατό ντοσιέ.
Επίσης κι από business angels αν μπορούσε να πείσει. Έχουμε γερά κίνητρα για τοπικές επενδύσεις.
Τα δικά μου κλεφτά ήταν πασατέμπος. Αλλά νόμιζε ότι θα κάνω όλες τις διαδικασίες εγώ και θα έβαζα και λεφτά.
Όντως μπάζει πολύ. Αφού όλη μέρα είναι στα σόσιαλ και όταν ζορίστηκαν τα πράγματα με το πρότζεκτ, άρχισε να αποθαρρύνεται.
Εγω την εκοψα απο τα πρωτα δευτερολεπτα σε βιντεο της. Φαινεται ξεκαθαρα πως δεν εχει γεννηθει στην κτηνοτροφια, απλα την χρησιμοποιει ως υλικο για you tube content creation
Δεν ειναι κακο, αλλα ειναι λιγο παραπλανηση να ακολουθει καποιος αδαης μια τετοια εχοντας την ως οδηγο για το δυσκολο αυτο επαγγελμα
Δεν είχε κανάλι τότε. Παρακολουθούσε έναν βέλγο γιουτουμπά που κάνει εξερευνήσεις και τον κάλεσε να της κάνει ένα ρεπορτάζ. Εγώ με αυτόν επικοινώνησα και με έφερε σε επαφή.Εγω την εκοψα απο τα πρωτα δευτερολεπτα σε βιντεο της. Φαινεται ξεκαθαρα πως δεν εχει γεννηθει στην κτηνοτροφια, απλα την χρησιμοποιει ως υλικο για you tube content creation
Δεν ειναι κακο, αλλα ειναι λιγο παραπλανηση να ακολουθει καποιος αδαης μια τετοια εχοντας την ως οδηγο για το δυσκολο αυτο επαγγελμα
Στην κτηνοτροφία μπήκε λόγω γκόμενου που ο πατέρας του είχε πρόβατα και σκόπευε να φτιαξει μονάδα. Έτσι ακολούθησε κτηνοτροφική σχολή, αλλά μετά χώρισαν.
GRxx
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 4
- Like
- 929
- Πόντοι
- 361
Δηλαδή αδερφέ έχεις μπει στην μικρά ή ακόμα δένεις το γλυκό;Δεν είχε κανάλι τότε. Παρακολουθούσε έναν βέλγο γιουτουμπά που κάνει εξερευνήσεις και τον κάλεσε να της κάνει ένα ρεπορτάζ. Εγώ με αυτόν επικοινώνησα και με έφερε σε επαφή.
Στην κτηνοτροφία μπήκε λόγω γκόμενου που ο πατέρας του είχε πρόβατα και σκόπευε να φτιαξει μονάδα. Έτσι ακολούθησε κτηνοτροφική σχολή, αλλά μετά χώρισαν.
Balkan cowboy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 8.026
- Πόντοι
- 1.056
Στη στάνη σίγουρα τη βοσκοπούλα γάμησες?
Balkan cowboy
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 13 Οκτ 2023
- Like
- 8.026
- Πόντοι
- 1.056
Κριμα να εχουν λιγοστεψει οι βοσκοπουλες!
Αγνα κοριτσια της υπαιθρου, μες την πραγματικη ζωη κι οχι στα συννεφα!
Στην έφαγε τη βοσκοπούλα ο Kalogero.
Παρόμοια θέματα
Δ
- Απαντήσεις
- 292
- Εμφανίσεις
- 21K