Νέα

Βοσκοπούλα ετών 22

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 215
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Τύπε, δεν είναι και καμία ένδειξη στυλ ζωής το κυνήγι της βοσκοπούλας στα βουνά.

Σίγουρα εκεί που είσαι έχεις μια καλή ποιότητα ζωής αλλά βρες καμία Γαλλίδα στην ηλικία σου και άσε την κοπελίτσα να κάνει μπεεεε στα ζα της.
Υπάρχει Γαλλίς-ετών-47-ξενοδόχος σταθερή ελεύθερη σχέση και μερικές αναπληρωματικές που βλέπω πότε πότε. Η βοσκοπούλα είναι έξτρα γούστο. :sunglasses:

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Υπάρχει Γαλλίς-ετών-47-ξενοδόχος σταθερή ελεύθερη σχέση και μερικές αναπληρωματικές που βλέπω πότε πότε. Η βοσκοπούλα είναι έξτρα γούστο. :sunglasses:
Τώρα μιλάς σωστά.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536

david tennant d GIF

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Τώρα μιλάς σωστά.
Οι Γαλλίδες είναι εύκολες, όταν ξέρεις πώς να τις προσεγγίσεις. Αν είναι κάτι για το οποίο μετανιώνω στη ζωή μου είναι που δεν έφυγα από την Ελλάδα νωρίτερα, αλλά στα 33. Θα είχα αποσυρθεί κι επαγγελματικά πιο νωρίς. Κι Ελλάδα καλά πέρασα, αλλά εδώ είναι καλύτερα. Για την ιδιοσυγκρασία μου βέβαια, γιατί δεν είναι χώρα που ταιριάζει γενικώς σε Έλληνες. Είναι πιο εσωστρεφής ο κόσμος κι αν δεν έχεις κύκλωμα δεν επιβιώνεις.

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Οι Γαλλίδες είναι εύκολες, όταν ξέρεις πώς να τις προσεγγίσεις. Αν είναι κάτι για το οποίο μετανιώνω στη ζωή μου είναι που δεν έφυγα από την Ελλάδα νωρίτερα, αλλά στα 33. Θα είχα αποσυρθεί κι επαγγελματικά πιο νωρίς. Κι Ελλάδα καλά πέρασα, αλλά εδώ είναι καλύτερα. Για την ιδιοσυγκρασία μου βέβαια, γιατί δεν είναι χώρα που ταιριάζει γενικώς σε Έλληνες. Είναι πιο εσωστρεφής ο κόσμος κι αν δεν έχεις κύκλωμα δεν επιβιώνεις.

Δεν επιβιώνεις κοινωνικά ή επαγγελματικά;

Δώσε κ μερικά tips για Γαλλίδες εάν θες.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.292
Πόντοι
3.656
200w.gif

Τύπε, ο κώδικας του φόρουμ πλέον , προσφέρει τη δυνατότητα ignore. Την έχω αξιοποιήσει για την περίπτωση TNT!=trovadouros
και lefteris38=cretan336 . Χρησιμότατη προτείνεται .

• Χαχα
Αντιδράσεις: TNT!
OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Δεν επιβιώνεις κοινωνικά ή επαγγελματικά;

Δώσε κ μερικά tips για Γαλλίδες εάν θες.
Επαγγελματικά επιβιώνεις πολύ καλύτερα από Ελλάδα, διότι υπάρχει δίκτυ προστασίας για τους εργαζόμενους και κράτος φιλικό για τους επιχειρηματίες. Εγώ βασικά φτιάχτηκα με γαλλικά δάνεια.
Κοινωνικά είναι λίγο ζόρικα, γιατί δεν ξανοίγονται εύκολα. Οι φιλίες προχωρούνε με αργά και σταθερά βήματα, πράγμα που απαιτεί πολύ χρόνο, αλλά είναι και πιο σταθερές. Ακόμα και σε μια παρέα να μπεις χρειάζεται να κρατάς κάποιες αποστάσεις και σιγά σιγά να ξανοίγεσαι.

Για τις γαλλίδες είχα αφιερώσει ένα ποστ παλιά. Γενικώς δεν πάνε υπολογιστικά και με στερεότυπα, αλλά με όποιον τους κάνει κλικ. Θέλουν να δείχνεις ότι τις σέβεσαι σε κάθε βήμα της προσέγγισης. Πρέπει να βρεις έναν τρόπο να τις κάνεις να «ταξιδεύουν» μακριά από την καθημερινότητα, πράγμα που το έχω γιατί είμαι άσσος στο παραμύθι.
Επίσης εδώ δεν είναι δεδομένο ότι κερνάει ο άντρας, αλλά κερνάει όποιος προσκαλεί.
Όταν πεις σε γαλλίδα να βγείτε, πρέπει να φαίνεται ότι προσκαλείς, γιατί αν δεν είναι σαφές, λειτουργεί στο μυαλό της το default (μισά-μισά) και αν προτείνεις κάτι ακριβό και δεν μπορεί, τότε θα βρει μια δικαιολογία να αρνηθεί.

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Τύπε, ο κώδικας του φόρουμ πλέον , προσφέρει τη δυνατότητα ignore. Την έχω αξιοποιήσει για την περίπτωση TNT!=trovadouros
και lefteris38=cretan336 . Χρησιμότατη προτείνεται .
Τροβαδούρος και Άγιος είναι λατρείες. Δεν μπαίνουν σε ignore. :cheesy:

Να προσθέσω επίσης και τον @paparotriftoulas

Τελευταία τροποποίηση:

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
Τροβαδούρος και Άγιος είναι λατρείες. Δεν μπαίνουν σε ignore. :cheesy:

Να προσθέσω επίσης και τον @paparotriftoulas
Τυπαρα μου σκατογερε μιλάς σωστά, αν και σε ξεφτιλιζω συνέχεια το ξέρεις πως σε στήριξα λίγο πριν το μπαν στην διαμάχη σου περί πουτανας...

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Τυπαρα μου σκατογερε μιλάς σωστά, αν και σε ξεφτιλιζω συνέχεια το ξέρεις πως σε στήριξα λίγο πριν το μπαν στην διαμάχη σου περί πουτανας...
Όσο και να με στηρίζεις, γκόμενες δεν πρόκειται να μοιράσω. Πρέπει να κουραστείς μόνος σου... :confused:

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Θα αφιερώσω 4 μήνες για το project «Βοσκοπούλα22». Όσο δηλαδή θα είναι πιο κοντά στην περιοχή μου (1μιση -2ώρες). Απρίλη οι βοσκοί την κάνουν για τα ψηλά βουνά (πρέπει να το επαληθεύσω) και δεν θα είναι εύκολο λόγω απόστασης και ταλαιπωρίας.
Από την άλλη, το αρνητικό τώρα είναι ότι επειδή είναι κοντά σε πόλη, έχει και πολλές διεξόδους. Λογικά η απομόνωση καθιστά ένα άτομο πιο ευάλωτο.

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Θα αφιερώσω 4 μήνες για το project «Βοσκοπούλα22». Όσο δηλαδή θα είναι πιο κοντά στην περιοχή μου (1μιση -2ώρες). Απρίλη οι βοσκοί την κάνουν για τα ψηλά βουνά (πρέπει να το επαληθεύσω) και δεν θα είναι εύκολο λόγω απόστασης και ταλαιπωρίας.
Από την άλλη, το αρνητικό τώρα είναι ότι επειδή είναι κοντά σε πόλη, έχει και πολλές διεξόδους. Λογικά η απομόνωση καθιστά ένα άτομο πιο ευάλωτο.

Βρε τυπε τι κόλλημα έχεις φάει;

Νέτο έχεις.

Πάρε κ μια πιτσιρίκα βίζιτα για το ξεχαρμάνιασμα κ άσε την Χάιντη να βόσκει στους αγρούς.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom