Νέα

Βοσκοπούλα ετών 22

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 215
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.081
Πόντοι
5.506
ρε μαλάκα .... μιλάς εν ονόματι του φόρουμ ;;;
το φόρουμ ... είναι για τύπους που γαμάνε !!!! εσύ τους αντιπροσωπεύεις νομίζεις ;;;;;;

πρόσεχε με το μηχανάκι ....... μη διαβάζεις μπου κομ , στο iphone6 όταν τρέχεις με το μηχανάκι ... και μπλέξει κανείς ........
γέρασες και μυαλό δεν έβαλες ...... 50ρης .... μεγιστάνας με πισίνες σκάφη και μασούρια ... κυκλοφορεί με μηχανάκι !!!!!!!
Συγνώμη για το ατόπημα να βάλω πληθυντικό μέγιστε λάκαρε. Λείπεις από το σαιτ, είσαι μια όαση ψυχαγωγίας, δε ρίχνω με άλλο ναυάγιο τόσο γέλιο, όσο με σένα.

Λέγε τώρα, καμιά αλητεία παίζει ρε μόρτη, κανένα κλώνο έστησες να τον έχεις έτοιμο για το 2031 να τον χρησιμοποιήσεις; Γράψε καθαρά κάπου τους κωδικούς γιατί μετά τα 55 θα σου έχει έρθει πλέον πρεσβυωπία και άνοια, μαλάκυνση έχεις εκ γενετής. :2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Μαλάκα, είστε κάτι ναυάγια μαζεμένα εδώ μέσα που κάνετε οτι μπορείτε για να προκαλέσετε ντόρο για την άχρωμη, άοσμη, άγευστη ζωούλα σας. Κρα κάνετε με τις απίθανες ιστορίες που σκαρφίζεστε.
Δες πόσα ποστς έχεις πριν μιλήσεις για ζωούλα.
Το ότι εσύ ή κάποιος άλλος μπορεί να θεωρείτε μία ιστορία απίθανη, δεν σημαίνει ότι είναι κιόλας.
Τι το απίθανο βρίσκεις στην περίπτωσή μου δεν καταλαβαίνω.

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.081
Πόντοι
5.506
Το ότι εσύ ή κάποιος άλλος μπορεί να θεωρείτε μία ιστορία απίθανη, δεν σημαίνει ότι είναι κιόλας.
Ναι τύπε, για πες μας, τι είναι τα ποστ;

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.292
Πόντοι
3.656

κάνω ένα ρεζουμέ ....

ο τύπος δηλώνει ...

ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ, ΘΕΣΗ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ , ΜΕ ΜΑΣΟΥΡΙΑ ΤΩΝ 30.000€ , ΠΙΣΙΝΑ, ΣΚΑΦΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΤΕΡΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ SUV ΤΟΥ ....

αντιλαμβάνεσαι το πακέτο ;;;;;
δεν υπάρχει λέμε !!!!!!!!!!

ήπια ήδη κάτι μπύρες ..... πάω για κρασιά με κεμπάπ , θα κάνουμε τζίρο στο μαγαζί όταν λέω την ιστορία
για το μεγιστάνα με το σκουτεράκι !!!!!!

καλή όρεξη εύχομαι !!!!!

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.081
Πόντοι
5.506
Εν τω μεταξύ στο τσακ με πρόλαβε η κουφάλα να ενημερώσω τον καλόγερο οτι θα του έρθει επίθεση "αγάπης" από τον τέλλη που ψάχνει κάπου να γατζωθεί για συμπαράσταση.

:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.081
Πόντοι
5.506
κάνω ένα ρεζουμέ ....

ο τύπος δηλώνει ...

ΣΕΡΒΙΤΟΡΟΣ, ΘΕΣΗ ΠΟΥ Ο ΙΔΙΟΣ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΠΡΩΤΗ ΜΟΥΡΗ , ΜΕ ΜΑΣΟΥΡΙΑ ΤΩΝ 30.000€ , ΠΙΣΙΝΑ, ΣΚΑΦΟΣ ΚΑΙ ΣΚΟΥΤΕΡΑΚΙ ΠΟΥ ΚΑΝΕΙ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΑΠΟ ΤΟ SUV ΤΟΥ ....

αντιλαμβάνεσαι το πακέτο ;;;;;
δεν υπάρχει λέμε !!!!!!!!!!

ήπια ήδη κάτι μπύρες ..... πάω για κρασιά με κεμπάπ , θα κάνουμε τζίρο στο μαγαζί όταν λέω την ιστορία
για το μεγιστάνα με το σκουτεράκι !!!!!!

καλή όρεξη εύχομαι !!!!!
Μαλάκα, τα έχεις κάνει αχταρμά στην κεφάλα σου, λογικό είναι, σκατά έχει εκεί μέσα, όχι μυαλό.

Σερβιτόρος και μάλιστα "θέση πρώτη μούρη" τα έχεις βγάλει από τον κώλο σου. Τα υπόλοιπα απλά τι να σχολιάσω, απ όπου και να το πιάσεις, ΣΚΑΤΑ τα έχεις κάνει. Κάτσε φάε κάτι χοντρέ, να γεμίζεις καλά τη σωβρακωφανέλα του παππού, μη σου φύγει το περίστροφο από τη μέση και πυροβολήσεις κανένα αρχίδι και μείνεις με μισό.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
shepherd dog GIF

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Ναι τύπε, για πες μας, τι είναι τα ποστ;
Είναι ένδειξη ότι δεν έχεις ζωή. Βρες τον ετήσιο μέσο όρο στα δικά σου και στα δικά μου και δες ότι είναι μαλακία να λες εσύ για άχρωμη ζωή σε μένα. Δεν πείθεις.

Και πες μας τι το απίθανο βρίσκεις στην περίπτωσή μου. Το ότι κάνω τα γούστα μου επειδή έχω τη δυνατότητα;

barock

Ανώτερος
Εγγρ.
15 Μαρ 2016
Like
23.081
Πόντοι
5.506
Είναι ένδειξη ότι δεν έχεις ζωή. Βρες τον ετήσιο μέσο όρο στα δικά σου και στα δικά μου και δες ότι είναι μαλακία να λες εσύ για άχρωμη ζωή σε μένα. Δεν πείθεις.

Και πες μας τι το απίθανο βρίσκεις στην περίπτωσή μου. Το ότι κάνω τα γούστα μου επειδή έχω τη δυνατότητα;
Εγώ βαρέθηκα το golfclub και γουστάρω μία βουκολική περιπέτεια
:2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny::2funny:

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Καλά, το golfclub υποδηλώνει ένα στυλ ζωής, δεν σημαίνει ότι είμαι κάθε μέρα εκεί. Έχει πάντως 5 golf στο Montpellier που είναι μάλλον υπερβολικό για μία πόλη 350χιλ, δηλ. αυτό είναι ένδειξη για υψηλό βιοτικό επίπεδο. Δεν ζεις εύκολα εδώ αν δεν έχεις καλό εισόδημα. Εγώ συνταξιούχος είμαι πλέον με αρκετό ελεύθερο χρόνο κι έχω βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια. Μια χαρά την έχω βρει με τη βοσκοπούλα, είναι καλό challenge, θα έχει περιπέτεια η φάση... :wink:

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.292
Πόντοι
3.656
Καλά, το golfclub υποδηλώνει ένα στυλ ζωής, δεν σημαίνει ότι είμαι κάθε μέρα εκεί. Έχει πάντως 5 golf στο Montpellier που είναι μάλλον υπερβολικό για μία πόλη 350χιλ, δηλ. αυτό είναι ένδειξη για υψηλό βιοτικό επίπεδο. Δεν ζεις εύκολα εδώ αν δεν έχεις καλό εισόδημα. Εγώ συνταξιούχος είμαι πλέον με αρκετό ελεύθερο χρόνο κι έχω βαρεθεί τα ίδια και τα ίδια. Μια χαρά την έχω βρει με τη βοσκοπούλα, είναι καλό challenge, θα έχει περιπέτεια η φάση... :wink:

Στο μονπελιέρ έχει και αρκετά σκοπευτήρια πήλινου στόχου .... ρίχνεις καμιπα ντουφεκιά ;;;;

• Χαχα
Αντιδράσεις: TNT!
OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
αξίζει για να ξεδίνεις .... ασχολήσου ... έχει και καλά δίκανα στη γαλλία .......
Πιστεύω ότι αν είσαι ψύχραιμος και βρεις τρόπο να δικαιολογήσεις κατοχή όπλου καλό είναι για την προστασία σου. Προσωπικά μόνο για τέτοιο λόγο θα είχα κίνητρο να ασχοληθώ. Αλλιώς δεν με πολυτραβάει.

Εντωμεταξύ δεν θυμάμαι αν η βοσκοπούλα έχει κάποιο όπλο. Μιλάμε εκεί που ήτανε (γιατί τώρα κατέβηκε χαμηλά) είναι πολύ ερημιά. Πχ το κοντινότερο σουπερμάρκετ είναι σε απόσταση 2 ωρών. Απορώ πώς δεν φοβόταν μόνη κοπέλα.

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Τύπε, δεν είναι και καμία ένδειξη στυλ ζωής το κυνήγι της βοσκοπούλας στα βουνά.

Σίγουρα εκεί που είσαι έχεις μια καλή ποιότητα ζωής αλλά βρες καμία Γαλλίδα στην ηλικία σου και άσε την κοπελίτσα να κάνει μπεεεε στα ζα της.

Τελευταία τροποποίηση:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom