Νέα

Βοσκοπούλα ετών 22

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 215
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

George Alpha

Σεβαστός
Εγγρ.
24 Φεβ 2018
Like
6.881
Πόντοι
1.056
Καστανή είναι. Η φάση της είναι λίγο περίεργη για κοπέλα 22 χρονών να βόσκει πρόβατα μόνη σε ένα βουνό και να αντιμετωπίζει λύκους. Έχει χάσει πρόβατα από επιθέσεις λύκων. Αυτή τα είχε με κάποιον που ο πατέρας του είχε πρόβατα κι απέκτησε την οικειότητα με το επάγγελμα και μετά τελείωσε και τη σχετική εκπαίδευση. Λέει ότι της αρέσει αυτή η ζωή και φαίνεται μοναχικός τύπος. Ξέρω γω τι να πω.

Χιλιες φορες με μια τετοια παρα με μια χαζεμενη με νοοτροπια φεμινιστικου/νεοσαπιου/σκυλομητερας συτηματος..

Τυποι εχω μια εδω στην γειτονια που εχει 2-3 σκυλια και τους μιλαει τα ταιζει τους φερεται σαν παιδια της.., κλαιω στο γελιο καθε μερα.., αλλες φορες βεβαια τις λυπαμαι γιατι ειναι τελειωμενες ολες τους..

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.292
Πόντοι
3.656
Επειδή έχω χρηματίσει κατά το παρελθόν εστιάτωρ, τόσο σε συνοικία των Αθηνών, όσο και σε συνοικία της Ρώμης, σας βεβαιώ πως η μπίχλα της κουζίνας που μένει επάνω σου, είναι παντού η ίδια. :confused:
Αθήνα, Ρώμη ... πολύ κοντά ... και σε ... τηγάνια πλέον !
Βορειότερα είναι αλλιώς ! Και εκτός από την κάπνα, μιλάμε και για ... αίγλη !

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.292
Πόντοι
3.656
Τύπε το πολύ να γίνεις cuckolder και να βλέπεις να την σκίζει κανάς νταβρατισμένος,εσύ απλά θα χορηγείς....
Στα 60 δεν είναι για τα δόντια σου.

Είστε σε θέση να γνωρίζετε ότι δεν υπάρχουν 60ρηδες που ξεκωλιάζουν γαϊδάρα στην ανηφόρα ;;
Μελάτοι υπάρχουν και 25ρηδες άλλωστε.

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.397
Πόντοι
2.536
Επειδή έχω χρηματίσει κατά το παρελθόν εστιάτωρ, τόσο σε συνοικία των Αθηνών, όσο και σε συνοικία της Ρώμης, σας βεβαιώ πως η μπίχλα της κουζίνας που μένει επάνω σου, είναι παντού η ίδια. :confused:
Ναι αλλά στη Ρώμη μπορεί να μαγείρευες για τον Φελίνι και τον Μαστρογιάνι ενώ εδώ για τον Σεφερλή και τον Κανάκη...

Αστειεύομαι

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.292
Πόντοι
3.656
Ναι αλλά στη Ρώμη μπορεί να μαγείρευες για τον Φελίνι και τον Μαστρογιάνι ενώ εδώ για τον Σεφερλή και τον Κανάκη...

Αστειεύομαι
Μιλάτε για πρόσφατα δηλαδή ε ;
Εντάξει και στην Αθήνα, μπορεί να μαγείρευε για ανώτατους αξιωματικούς που οργάνωναν κίνημα
(πχ το Γαργαλίδη Λεοναρδόπουλου) .

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Αθήνα, Ρώμη ... πολύ κοντά ... και σε ... τηγάνια πλέον !
Βορειότερα είναι αλλιώς ! Και εκτός από την κάπνα, μιλάμε και για ... αίγλη !

Για κάποιους υπερφίαλους που περνιούνται για "επιχειρηματίες εστίασης", ίσως.

Στην ουσία όμως Ταβερνιάρης παραμένεις παντού.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Αστειεύομαι
:thumbsup:

CaptainK

Σπουδαίος
Εγγρ.
15 Νοε 2021
Κριτικές
3
Like
12.397
Πόντοι
2.536
Μιλάτε για πρόσφατα δηλαδή ε ;
Εντάξει και στην Αθήνα, μπορεί να μαγείρευε για ανώτατους αξιωματικούς που οργάνωναν κίνημα
(πχ το Γαργαλίδη Λεοναρδόπουλου) .
Γνωρίζετε φίλε μου πόσων ετών είναι ο Άγιος ; Εμένα μου είπαν ότι διανύει την ένατη δεκαετία της ζωής του, ζωή να χει και να θέλει κώλο

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.292
Πόντοι
3.656
Γνωρίζετε φίλε μου πόσο ετών είναι ο Άγιος ; Εμένα μου είπαν ότι διανύει την ένατη δεκαετία της ζωής του, ζωή να χει και να θέλει κώλο

Υπονοείτε ότι ακόμη και έτσι , δεν θα προλάβαινε να είχε διατελέσει κάπελας, την εποχή του προαναφερθέντος κινήματος ;

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
13.984
Πόντοι
2.606
Καστανή είναι. Η φάση της είναι λίγο περίεργη για κοπέλα 22 χρονών να βόσκει πρόβατα μόνη σε ένα βουνό και να αντιμετωπίζει λύκους. Έχει χάσει πρόβατα από επιθέσεις λύκων. Αυτή τα είχε με κάποιον που ο πατέρας του είχε πρόβατα κι απέκτησε την οικειότητα με το επάγγελμα και μετά τελείωσε και τη σχετική εκπαίδευση. Λέει ότι της αρέσει αυτή η ζωή και φαίνεται μοναχικός τύπος. Ξέρω γω τι να πω.
τυπε εσυ της εχεις συστηθει σαν λυκος η σαν προβατο?

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Για το influencing (νοητική υπεροχή), πρακτικά manipulation, την κόβω τετραπέρατη και ρεαλίστρια και δύσκολο να μασήσει, εκτός αν βρω κάποιο αδύνατο σημείο.
Δεν υπάρχουν τετραπέρατοι άνθρωποι που ζούνε στα άκρα, γιατί αυτό κάνει η συγκεκριμένη..
Και το ότι έχει ανακαλύψει το νόημα της ζωής από τα 22 της στη μυρωδιά της φρεσκοχεσμένης κουράδας,
ας το κρατήσει για τον εαυτό της...
Σίγουρα το μουνάκι της πεταρίζει βλέποντας τα views και τα likes στο youtube, όπως οι συνομήλικές της..

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.292
Πόντοι
3.656
Σίγουρα το μουνάκι της πεταρίζει βλέποντας τα views και τα likes στο youtube, όπως οι συνομήλικές της..
Υπονοείς ότι δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ εκείνης και αποφοίτων ιδιωτικών σχολείων της αττικής, που πίνουν καφέδες σε πλατείες του ψυχικού ;
Το βρίσκω ισοπεδωτικό .

Εγγρ.
25 Απρ 2016
Κριτικές
1
Like
9.935
Πόντοι
2.356
Υπονοείς ότι δεν υπάρχει διαφορά μεταξύ εκείνης και αποφοίτων ιδιωτικών σχολείων της αττικής, που πίνουν καφέδες σε πλατείες του ψυχικού ;
Το βρίσκω ισοπεδωτικό .
Το ίδιο πράγμα, από την ανάποδη.

Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Θα έχει ενδιαφέρον η συνέχεια της ιστορίας όπου:

1. ή θα τον σκοτώσει η τρελή και δεν θα μάθουμε ποτέ ξανά νέα του

2. ή θα του κάνει μήνυση για βιασμό μιας κ εκεί δεν υπάρχουν μάρτυρες

3. ή θα τον φάνε οι λύκοι.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Είστε σε θέση να γνωρίζετε ότι δεν υπάρχουν 60ρηδες που ξεκωλιάζουν γαϊδάρα στην ανηφόρα ;;
Μελάτοι υπάρχουν και 25ρηδες άλλωστε.
Δεν είμαι σε θέση να ξέρω κανενός την πούτσα μαν.

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.924
Πόντοι
3.556
Θα έχει ενδιαφέρον η συνέχεια της ιστορίας όπου:

1. ή θα τον σκοτώσει η τρελή και δεν θα μάθουμε ποτέ ξανά νέα του

2. ή θα του κάνει μήνυση για βιασμό μιας κ εκεί δεν υπάρχουν μάρτυρες

3. ή θα τον φάνε οι λύκοι.
Η μπορει να μερακλωθει με τα προβατα ο Καλογερο και να γυρισει στο χωριο του στην Ελλαδα και να κανει καμια μοναδα με 500 προβατα να ζησει τα στερνα του σαν τσελιγκας στην φυση οπως οι παππουδες του. Να παρατησει και Κυανες Ακτες και κορασιδες και μεντορινγκ και τα παντα.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.915
Πόντοι
6.946
Δεν είμαι σε θέση να ξέρω κανενός την πούτσα μαν.
Δεν χρειάζεται αγαπητέ... Μια βόλτα να κάνεις στο νήμα του βιαγκρα/ λοιπών βοηθητικών στυτικων φαρμάκων, θα καταλάβεις πολλά για το μεγάλο ποσοστό απο τα φουμαρα που πολλοί μας ταιζουν σχετικά με τις ικανότητες/αντοχές τους.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Γνωρίζετε φίλε μου πόσων ετών είναι ο Άγιος ; Εμένα μου είπαν ότι διανύει την ένατη δεκαετία της ζωής του, ζωή να χει και να θέλει κώλο
Από το τρόπο γραφής φαίνεται σοφός γέροντας.
Εμένα δεν με ξεγελάει όμως.....
:tooth:

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Δεν χρειάζεται αγαπητέ... Μια βόλτα να κάνεις στο νήμα του βιαγκρα/ λοιπών βοηθητικών στυτικων φαρμάκων, θα καταλάβεις πολλά για το μεγάλο ποσοστό απο τα φουμαρα που πολλοί μας ταιζουν σχετικά με τις ικανότητες/αντοχές τους.
Θες να πεις ότι υπάρχουν μέλη του bou που δεν έχουν πούτσα κάγκελο?
Βαριά κατηγορία....

:cool2:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom