Don Corleone!
Μέλος
- Εγγρ.
- 26 Ιαν 2021
- Like
- 138
- Πόντοι
- 0
Είναι ωραίο σκηνικό, προχωρά
Έχει περάσει εννοείς με μικρές. Με 45-50 δεν παίζεις ;;Το θέμα είναι ότι έχει περάσει η εποχή μου ως ελεύθερου γαμέα προ πολλού.
Γαλλία, προς Πυρηναία μεριά.
Ναι, με μικρές εννοούσα τέλος το τζάμπα. Με μεγαλύτερες βρίσκω, αλλά δεν το κυνηγάω εκτός αν τύχει κανένα καλό σκηνικό. Αλλιώς για σεξουαλική κάλυψη δεν έχω πρόβλημα, γιατί έχω μία σταθερή ελεύθερη σχέση.Έχει περάσει εννοείς με μικρές. Με 45-50 δεν παίζεις ;;
Περισσότερο σε πρόβατοΦυλετικά πως είναι μόρτη αυτή στα πυρηναία ; Φέρνει περισσότερο σε γάλλους ή σε βάσκους ;
Τυπε χιλια προβατα δεν κουλαντριζονται απο ενα ατομο μονο. Εισαι σιγουρος πως ζει μονη; Μηπως εχει καμια καλυβα παρακατω με 3-4 Αλβανους βοηθους;Εκπονώ σχέδιο για σπόνσοριγκ σε βοσκοπούλα-ετών-22. Ζει μόνη στο βουνό με χίλια πρόβατα. Πήγα και την είδα από κοντά και μιλήσαμε. Είναι λίγο περίεργη περίπτωση, αλλά σκέφτομαι να το επιχειρήσω. Τελείωσε κτηνοτροφική σχολή και είναι η πρώτη της δουλειά.
Δεδομένου ότι η ηλικιακή διαφορά είναι άβυσσος (εγώ 60) και ότι δεν έχει δείξει σημεία αναζήτησης σπόνσορα (εγώ την ανακάλυψα στο youtube), η επίλυση του προβλήματος είναι αρκετά δύσκολη.
Βαψου αράπης κ πήγαινε βραδυΓαλλία, προς Πυρηναία μεριά.
αυτό θάλεγα κι εγώ..Τυπε χιλια προβατα δεν κουλαντριζονται απο ενα ατομο μονο. Εισαι σιγουρος πως ζει μονη; Μηπως εχει καμια καλυβα παρακατω με 3-4 Αλβανους βοηθους;
Οτι και να γίνει θα σπρώξεις . 1000 πρόβατα είναι αυτα, όλο και κάποιο θα σου κάτσει :-)Εκπονώ σχέδιο για σπόνσοριγκ σε βοσκοπούλα-ετών-22. Ζει μόνη στο βουνό με χίλια πρόβατα. Πήγα και την είδα από κοντά και μιλήσαμε. Είναι λίγο περίεργη περίπτωση, αλλά σκέφτομαι να το επιχειρήσω. Τελείωσε κτηνοτροφική σχολή και είναι η πρώτη της δουλειά.
Δεδομένου ότι η ηλικιακή διαφορά είναι άβυσσος (εγώ 60) και ότι δεν έχει δείξει σημεία αναζήτησης σπόνσορα (εγώ την ανακάλυψα στο youtube), η επίλυση του προβλήματος είναι αρκετά δύσκολη.
Τύπος Καλόγερος σε λίγο καιρόΤυπε χιλια προβατα δεν κουλαντριζονται απο ενα ατομο μονο. Εισαι σιγουρος πως ζει μονη; Μηπως εχει καμια καλυβα παρακατω με 3-4 Αλβανους βοηθους;