Νέα

Βοσκοπούλα ετών 22

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 215
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.505
Πόντοι
8.846
Καστανή είναι. Η φάση της είναι λίγο περίεργη για κοπέλα 22 χρονών να βόσκει πρόβατα μόνη σε ένα βουνό και να αντιμετωπίζει λύκους. Έχει χάσει πρόβατα από επιθέσεις λύκων. Αυτή τα είχε με κάποιον που ο πατέρας του είχε πρόβατα κι απέκτησε την οικειότητα με το επάγγελμα και μετά τελείωσε και τη σχετική εκπαίδευση. Λέει ότι της αρέσει αυτή η ζωή και φαίνεται μοναχικός τύπος. Ξέρω γω τι να πω.
Ρε καλόγερε τι θα σπονσοράρεις στα πυρηναία?
Γκλίτσες και κουδούνες για τα πρόβατα? :confused:

chicharito

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2014
Κριτικές
24
Like
4.039
Πόντοι
2.846
Τύπος Καλόγερος σε λίγο καιρό
received_366592591188945.jpeg
Άλλος άνθρωπος ο Δημητράκης μετά την εμφύτευση , αμαν εκανα να τον γνωρίσω

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
21.266
Πόντοι
6.946
Τύπε μου, άσε τα μαντριά και συγκεντρώσου και πάρε κάνενα πτυχίο να σε βοηθήσει στο σπόνσοριν, εσύ έλεγες ότι το μπου σε εμποδίζει να αυτοσυγκενρωθείς και χάνεις άσκοπο χρόνο.

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.748
Πόντοι
1.706
Τυπε χιλια προβατα δεν κουλαντριζονται απο ενα ατομο μονο. Εισαι σιγουρος πως ζει μονη; Μηπως εχει καμια καλυβα παρακατω με 3-4 Αλβανους βοηθους;
Υπάλληλος είναι σε οικογενειακή επιχείρηση. Κατά τα λεγόμενά της, έχει μόνο τη φύλαξη για 1300 πρόβατα με δύο εκπαιδευμένα σκυλιά, αλλά πιστεύω ότι είναι παραμύθι για το youtube. 4 εκατομμ. προβολές είχε το πρώτο video κι από τότε (πέρυσι) δέχεται συνέχεια προτάσεις επαγγελματικές και μη.

Εγγρ.
13 Αυγ 2019
Like
10.929
Πόντοι
3.556
Υπάλληλος είναι σε οικογενειακή επιχείρηση. Κατά τα λεγόμενά της, έχει μόνο τη φύλαξη για 1300 πρόβατα με δύο εκπαιδευμένα σκυλιά, αλλά πιστεύω ότι είναι παραμύθι για το youtube. 4 εκατομμ. προβολές είχε το πρώτο video κι από τότε (πέρυσι) δέχεται συνέχεια προτάσεις επαγγελματικές και μη.

Εδω φαινεται ξεκαθαρα το κοπαδι της, που δεν ξεπερνα τα 200 κεφαλια και πολυ λεω.
Μαλλον 1300 ειναι ολη η μοναδα και αυτη ειναι υπευθυνη για ενα κοπαδι απο αυτα. Οχι οτι αναιρει ο,τι κανει, αλλα το 1300 ειναι υπερβολη, σα να λεει καποιος οτι σηκωνει τσουβαλια στη δουλεια του των 400 κιλων
Αν ειναι μονη της, εγω θα πηγαινα ως βοηθος, με το προσχημα οτι μου αρεσει ο τροπος ζωης και θελω να μαθω περισσοτερα.
Μεινε εκει λιγες μερες και δες πως θα εξελιχθει. Στις Αλπεις συνηθιζεται να πηγαινει κοσμος την ανοιξη να βοηθαει στα κοπαδια με αρμεγμα, βοσκη κλπ που η δουλεια πολλαπλασιαζεται. Πολλοι το κανουν και τζαμπα, το ονομαζουν "Το Αλπικο ονειρο"
Εδω οι αγγελιες για το επερχομενο καλοκαιρι:

tellystalone6969

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
20.365
Πόντοι
6.056
Τύπε, δεν έπρεπε να ανοίξεις το παρών thread. Το έχουμε ξαναγράψει, το site είναι μαγικό. Προβλέπεται εκστρατεία αγάμητων ναυάγιων, στα Πυρηναία Όρη, σαν την κάθοδο των μυρίων, ένα πράγμα, με στόχο να πολιορκήσουν μία άγνωστη, αλλοδαπή βοσκοπούλα.

ΥΓ: Τι άλλο θα διαβάσω, ρε πούστη μου! Ο άλλος γράφει, ότι θα πάει στα Πυρηναία Όρη. Ο επόμενος λιγούρης που θα μεταναστεύσει, μπας και γαμήσει; Στη Γη του Πυρός ή μήπως στην Τάφρο των Μαριανών;

Μεγάλε .... ζει στο μονπελιέρ ..... 300χλμ λέει θα κάνει ......... αν ήταν καλο μουνέτο , εγώ μπορεί να πήγαινα στο μονπελιέρ από την τεργέστη ! (1000+ )

Εγγρ.
24 Μαρ 2022
Κριτικές
30
Like
20.505
Πόντοι
8.846
Εδω φαινεται ξεκαθαρα το κοπαδι της, που δεν ξεπερνα τα 200 κεφαλια και πολυ λεω.
Μαλλον 1300 ειναι ολη η μοναδα και αυτη ειναι υπευθυνη για ενα κοπαδι απο αυτα. Οχι οτι αναιρει ο,τι κανει, αλλα το 1300 ειναι υπερβολη, σα να λεει καποιος οτι σηκωνει τσουβαλια στη δουλεια του των 400 κιλων
Αν ειναι μονη της, εγω θα πηγαινα ως βοηθος, με το προσχημα οτι μου αρεσει ο τροπος ζωης και θελω να μαθω περισσοτερα.
Μεινε εκει λιγες μερες και δες πως θα εξελιχθει. Στις Αλπεις συνηθιζεται να πηγαινει κοσμος την ανοιξη να βοηθαει στα κοπαδια με αρμεγμα, βοσκη κλπ που η δουλεια πολλαπλασιαζεται. Πολλοι το κανουν και τζαμπα, το ονομαζουν "Το Αλπικο ονειρο"
Δηλώνω συμμετοχή για φύλαξη 50 προβατινων το δευτερο 15μερο του ιουλίου.
(Πόσες θα ψήσω άγνωστο...)

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.980
Πόντοι
456
OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.748
Πόντοι
1.706
Μεινε εκει λιγες μερες και δες πως θα εξελιχθει.
Αυτό το πλάνο δεν είναι το κατάλληλο. Διότι θα πάω σαν ίσος προς ίσο κοινωνικά με το μειονέκτημα της αβυσσαλέας διαφοράς ηλικίας. Δηλαδή χαμένος από χέρι. Άσε που μπορεί να υπάρχουν κι ανταγωνιστές, γιατί είπαμε βγήκε και στο youtube.

Στη διαφορά ηλικίας τα πλάνα που έχω δοκιμάσει είναι sponsoring, mentoring, influencer και investor και προφανώς θα υπάρχουν κι άλλα. Όταν πήγα (Οκτώβρη) έκανα τεστ βεντάλια, δηλ. έθιξα διαδοχικά πολλά θέματα να δούμε σε ποιο θα τσιμπήσει. Τσιμπάει σε θέματα σχετικά με νόημα ζωής και συγκεκριμμένα αυτονομία, αντικονφορμισμός, ταξιδιωτικές εμπειρίες, αυτοπράγματωση κλπ και θέλει να δημιουργήσει κάτι δικό της στη δουλειά της.

Το έπαιξα έμπειρος ταξιδευτής που γύρισε όλον το κόσμο και την προσέγγισε, διότι θεωρεί αυτό που κάνει πολύ ενδιαφέρον. Κι ότι είμαι συνταξιούχος κι επενδύω σε διάφορα projects. Έδειξε ενδιαφέρον και την άφησα για ένα μήνα (περίοδος επώασης) για να φαντάζεται σενάρια. Τώρα πρέπει να επανέλθω πιο συγκεκριμμένος.

Πρέπει να βρω επίσης και τα νέα μαντριά, γιατί έφυγε από κει, λόγω χειμώνα. :D:

msakis

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2017
Κριτικές
20
Like
12.677
Πόντοι
4.546

"Το Αλπικό όνειρο" θεωρώ πως ταιριάζει καλύτερα για τίτλος στο νήμα.
:hi:

Διαγραμμένο μέλος 210059

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
30 Ιουλ 2021
Κριτικές
144
Like
24.442
Πόντοι
25.186
Montpellier είμαι πάντα. Είναι κάπου 3 ώρες βασικά ως εκεί, αν ξέρεις το δρόμο, αλλά λόγω πρώτης φοράς παιδεύτηκα αρκετά να τη βρω.
Τα Πυρηναία πάντως τα έχω περάσει περπατώντας, πηγαίνοντας για τον Άγιο Ιάκωβο της Κομποστέλας στη Γαλικία, αν και δεν την έχω τελειώσει τη διαδρομή. Είναι καλή εμπειρία, αν και θέλει προσοχή γιατί έχει λύκους. Κι εκεί που είναι η κοπέλα κατεβαίνουν λύκοι επίσης.
τωρα εχει κ γυπες...

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.068
Πόντοι
1.056
αμα ηταν καμια ασχημη, η χοντρη, και γενικα μη γαμευσιμη θα ασχολιοσουν? δε νομιζω. επειδη ειναι ωραιο μουνακι θα ειχε ηδη υποψηφιους, και τωρα με τα social media δε θα ξερει που να τους βαλει. νομιζω θα ειναι αδικος κοπος

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.068
Πόντοι
1.056
υπαρχει και ελληνιδα που ασχολειται με προβατα, ζει σε χωριο στην ευβοια, ειναι μικρη σε ηλικια, την εχουν βγαλει σε καναλια και ειδησιογραφικες σελιδες, πολλοι που θελουν να τη μαρκαλεψουν, να τη παντρευτουν, η να πανε να βοσκησουν τα προβατα μαζι:2funny: εχει προτασεις απο εταιριες ζωοτροφων για βοηθεια κτλ.

• Like
Αντιδράσεις: cool11

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
40.094
Πόντοι
25.467
Ποιμήν λοιπόν!

Επιτέλους βρήκατε κάτι που σας ταιριάζει.

Καλή σταδιοδρομία εύχομαι.

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
αμα ηταν καμια ασχημη, η χοντρη, και γενικα μη γαμευσιμη θα ασχολιοσουν? δε νομιζω. επειδη ειναι ωραιο μουνακι θα ειχε ηδη υποψηφιους, και τωρα με τα social media δε θα ξερει που να τους βαλει. νομιζω θα ειναι αδικος κοπος
Ωραία δε τη λες. Έχει 200 πρόβατα το πολύ στο βίντεο, τα οποία υποτίθεται ότι ροβολάει με εναν ορεινό Πυρηναίων κι αυτό τον ημίαιμο μαυρούλη σκυλάκο, που μοιάζει με μπορντερ κολεϊ ή τσοπανόσκυλο αγνώστου μείξης που συναντάς σε καθε ελληνική στάνη. Και με αυτά τα βάζει με λύκους και αρκούδες. Γελάνε και τα Πυρηναία. Εν τω μεταξύ κολάρο με καρφιά δε φοράει κανένα από τα δύο. Ουτε τα Κανγκάλ τετοια ικανότητα.
Περιπάτους στο βουνό κάνει η κοπέλα και καλά φυλάει το κοπάδι με τα πρόβατα, αλλά μαλλον γίδια ν' αρμεξει ψάχνει. Να συμπληρώσει και το κοπάδι με τα ζωντανά.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom