Νέα

Βοσκοπούλα ετών 22

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Kalogero
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 215
  • Εμφανίσεις 23K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
Το περίεργο δεν είναι πως ο πουστρογερος πήρε τα βουνά για να βρει γκόμενα με πρόβατα αλλά πως κάποιοι αγαθοί πιστεύουν τις μαλακίες που γράφει...

gpikasso

Μέγας
Εγγρ.
24 Ιαν 2010
Κριτικές
16
Like
6.575
Πόντοι
4.027
Υπάλληλος είναι σε οικογενειακή επιχείρηση. Κατά τα λεγόμενά της, έχει μόνο τη φύλαξη για 1300 πρόβατα με δύο εκπαιδευμένα σκυλιά, αλλά πιστεύω ότι είναι παραμύθι για το youtube. 4 εκατομμ. προβολές είχε το πρώτο video κι από τότε (πέρυσι) δέχεται συνέχεια προτάσεις επαγγελματικές και μη.

ή δε φοραει σουτιεν ή κανει πολυ κρυο εκει στα βουνα κι η ρωγα ειναι καγκελο κατω απ το πουλοβερ...
:cheesy:

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
"Το Αλπικό όνειρο" θεωρώ πως ταιριάζει καλύτερα για τίτλος στο νήμα.
:hi:
Δεν πειράζει, τύπε μου. Κι αν αποτύχω, θα έχω ήδη δοκιμάσει. Μια ζωή challenges βάζω. Δεν θα αλλάξω τώρα. Κι αυτό φαίνεται να είναι ένα από τα δυσκολότερα challenges που έχω αντιμετωπίσει και για αυτό το βρίσκω άκρως ενδιαφέρον. Στην τελική δεν έχω τίποτα να χάσω. Και σαν εκδρομή να το δεις, αξίζει τον κόπο.

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456
Δεν πειράζει, τύπε μου. Κι αν αποτύχω, θα έχω ήδη δοκιμάσει. Μια ζωή challenges βάζω. Δεν θα αλλάξω τώρα. Κι αυτό φαίνεται να είναι ένα από τα δυσκολότερα challenges που έχω αντιμετωπίσει και για αυτό το βρίσκω άκρως ενδιαφέρον. Στην τελική δεν έχω τίποτα να χάσω. Και σαν εκδρομή να το δεις, αξίζει τον κόπο.
Έτσι όπως τα λέει ο φίλος καλογερο είναι...

Στα challenges είναι πρώτος, είναι μαχητής... έχει καταφέρει να βάλει υπερμεγέθη αντικείμενα στην σάπια του κωλάρα, από κολοκύθια, αντζούρια,σουτσούκι πέταλο μέχρι λάμπες αλογόνου τις οποίες κατάφερε να ηλεκτροδοτήσει μάλιστα...:confused::confused::confused:

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Εχεις καλη φυσικη κατασταση; Θα σου χρειαστει σε εκεινα τα μερη.
Παντως βλεπω διπλο κρεβατι η κορασιδα, ετοιμη για αθληση :fuck2: ειναι
Μια χαρά είμαι. Έχει κατέβει πιο κάτω τώρα, κοντά προς τη θάλασσα, λιγότερο από δυό ώρες από μένα. Το πρόβλημα δεν είναι αυτό, αλλά το πλάνο προσέγγισης. Αυτό που πρότεινες εχτές είναι καλό, αλλά για συνομήλικούς της κι ελαφρώς μεγαλύτερους δηλ. μέχρι 35 χρονών, πιστεύω.

Όσο μεγαλώνει η ηλικιακή διαφορά, τόσο πρέπει να μεγαλώνεις και τη διαφορά υπεροχής ανάμεσα σε αυτήν και σε σένα, έστω και τεχνητά, ώστε να καλύψεις το χάσμα.

Το sponsoring (οικονομική υπεροχή) αποκλείεται στην περίπτωσή της.
Για το influencing (νοητική υπεροχή), πρακτικά manipulation, την κόβω τετραπέρατη και ρεαλίστρια και δύσκολο να μασήσει, εκτός αν βρω κάποιο αδύνατο σημείο.
Στο mentoring (υπεροχή εμπειρίας και δικτύωσης) χωλαίνω στον τομέα της δικτύωσης εκεί κάτω, αλλά παίζεται.
Το investing, αν θελήσει να κάνει κάτι δικό της πχ μία μονάδα και βλέπω ότι θα είναι προσοδοφόρο ή θα έχω φορολογικές ελαφρύνσεις, ναι θα επενδύσω κανένα ποσό με την προυπόθεση να μπει σε κάποιο πρόγραμμα κρατικό ή περιφερειακό.

Αυτά ψάχνω αυτές τις μέρες.

OP
OP
K

Kalogero

Σεβαστός
Εγγρ.
27 Δεκ 2020
Like
3.701
Πόντοι
1.706
Παντως βλεπω διπλο κρεβατι η κορασιδα, ετοιμη για αθληση :fuck2: ειναι
Είχε κι άλλα. Κάτι σπαστά που ανοίγανε (αλλά δεν ξέρω πόσο ανθεκτικά ήτανε). Μπορούσε να φιλοξενήσει μέχρι 6 άτομα. :grin:

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Τύπε @Kalogero ,δυο πραγματάκια.
Α) Σε περίπτωση που χωθείς, πώς θα αντέξεις τη μπόχα;;; και
Β) Ναι ρε τύπε!!! Εσένα περίμενε!!!
:cheesy::cheesy::cheesy:

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.054
Πόντοι
1.056
Ωραία δε τη λες. Έχει 200 πρόβατα το πολύ στο βίντεο, τα οποία υποτίθεται ότι ροβολάει με εναν ορεινό Πυρηναίων κι αυτό τον ημίαιμο μαυρούλη σκυλάκο, που μοιάζει με μπορντερ κολεϊ ή τσοπανόσκυλο αγνώστου μείξης που συναντάς σε καθε ελληνική στάνη. Και με αυτά τα βάζει με λύκους και αρκούδες. Γελάνε και τα Πυρηναία. Εν τω μεταξύ κολάρο με καρφιά δε φοράει κανένα από τα δύο. Ουτε τα Κανγκάλ τετοια ικανότητα.
Περιπάτους στο βουνό κάνει η κοπέλα και καλά φυλάει το κοπάδι με τα πρόβατα, αλλά μαλλον γίδια ν' αρμεξει ψάχνει. Να συμπληρώσει και το κοπάδι με τα ζωντανά.
νεα γυναικα με διψα για ζωη, συν τη ταση να φευγουν ολες στις πολεις οσες μενουν σε μακρινα χωρια, και στη πολυκοσμια γενικα, δε νομιζω να αντεξει για χρονια σαυτα τα μερη και μαυτη τη ζωη. εκτος και αν μεταφερθει στο μελλον πιο κοντα στο πολιτισμο... τι να πω........ εγω πχ μενω μονιμα σε χωριο μια ωρα μακρια απο τη πολη μου, και ξερω πως ειναι. οταν ημουν νεος ψοφουσα για ερημια και να μη βλεπω κανεναν. τωρα στα 32 , που οι καυλες μου ειναι μεγαλυτερες απο οτι μικρος, μερικες φορες τρελενομαι εδω....

ftoxos ergatis

Σεβαστός
Εγγρ.
3 Ιαν 2020
Like
7.054
Πόντοι
1.056
Τύπε @Kalogero ,δυο πραγματάκια.
Α) Σε περίπτωση που χωθείς, πώς θα αντέξεις τη μπόχα;;; και
Β) Ναι ρε τύπε!!! Εσένα περίμενε!!!
:cheesy::cheesy::cheesy:
α) η μυρωδια της κοπριας, μετα απο 5 λεπτα δε τη καταλαβαινεις. ασε που η προβια ειναι πιο απαλη. η γουρουνισια και η αγελαδισια δεν αντεχοντε
β)συμφωνω. τωρα αμα μας βγει γεροντολαγνη και του κατσει, τι να πω. υγεια να εχουμε, να μπαινουμε εδω καθε μερα να μαθαινουμε νεα. αλλα θελουμε και φωτογραφιες, αποδεικτικα στοιχεια. οχι μονο λογια. απο λογια χορτασαμε

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
α) η μυρωδια της κοπριας, μετα απο 5 λεπτα δε τη καταλαβαινεις. ασε που η προβια ειναι πιο απαλη. η γουρουνισια και η αγελαδισια δεν αντεχοντε
β)συμφωνω. τωρα αμα μας βγει γεροντολαγνη και του κατσει, τι να πω. υγεια να εχουμε, να μπαινουμε εδω καθε μερα να μαθαινουμε νεα. αλλα θελουμε και φωτογραφιες, αποδεικτικα στοιχεια. οχι μονο λογια. απο λογια χορτασαμε
Εννοώ τη βρώμα από το μουνί της τυπάρα μου!!!
Εκεί απάνω στα βουνά και με το κρύο, κάθε πότε θα πλένεται η βοσκοπούλα;;;;; :cheesy::cheesy::cheesy:

TNT!

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
2.979
Πόντοι
456

daftrucker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Σεπ 2022
Like
1.186
Πόντοι
206
νεα γυναικα με διψα για ζωη, συν τη ταση να φευγουν ολες στις πολεις οσες μενουν σε μακρινα χωρια, και στη πολυκοσμια γενικα, δε νομιζω να αντεξει για χρονια σαυτα τα μερη και μαυτη τη ζωη. εκτος και αν μεταφερθει στο μελλον πιο κοντα στο πολιτισμο... τι να πω........ εγω πχ μενω μονιμα σε χωριο μια ωρα μακρια απο τη πολη μου, και ξερω πως ειναι. οταν ημουν νεος ψοφουσα για ερημια και να μη βλεπω κανεναν. τωρα στα 32 , που οι καυλες μου ειναι μεγαλυτερες απο οτι μικρος, μερικες φορες τρελενομαι εδω....

Ελάχιστες υπάρχουν που να ασχολούνται κι αυτές βοηθητικά. Ποιά να αντέξει αυτή τη ζωή; Ούτε καν οι Αλβανίδες πρώτης γενιάς.
Για τη μοναξιά και τα αδιέξοδα αυτού του τυπου ζωής έχεις απόλυτο δίκιο.
Χώρια τη βρώμα από την προβατίλα, που γίνεται ενα με το δέρμα σου. Και δε φεύγει με τίποτα.
Άσε που και η γεροντοφιλία, που εύστοχα ανεφερες είναι και εξαιρετικά σπάνια.

Easy Rider

Ανώτερος
Εγγρ.
4 Νοε 2020
Κριτικές
15
Like
20.915
Πόντοι
6.946
Εννοώ τη βρώμα από το μουνί της τυπάρα μου!!!
Εκεί απάνω στα βουνά και με το κρύο, κάθε πότε θα πλένεται η βοσκοπούλα;;;;; :cheesy::cheesy::cheesy:
Φαντάζομαι ότι, μια στο τόσο, θα ρίχνει και καμιά γερή βροχούλα εκεί ψηλά... οπότε θα πλένεται με φυσικό και οργανικό νερό.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Τύποι εδώ με το βουκολικό υπάρχει καμιά εξέλιξη ή τζάμπα μπήκα?

Τι εξέλιξη να έχει;

Ο Καβαλοκαλαμόγερας υποτίθεται ότι μετανάστευσε για να έχει καλύτερη ποιότητα ζωής, και κατέληξε κατεστραμμένος και ημιετοιμοθάνατος στα 60φεύγα του να αναζητά σωτηρία σε ορεσίβια βοσκοπούλα.

Αν είχε το "όνειρο" και στόχο ζωής να γίνει σώγαμπρος σε σπίτι Τσέλιγκα, ας πήγαινε ευθύς εξ αρχής στην Αρκαδία.

Αλλά ξέχασα... Το να είσαι Γάλλος τσοπανόσκυλος έχει άλλη βαρύτητα.

tellystalone6969

Μέγας
Εγγρ.
12 Δεκ 2012
Like
19.292
Πόντοι
3.656
Αν είχε το "όνειρο" και στόχο ζωής να γίνει σώγαμπρος σε σπίτι Τσέλιγκα, ας πήγαινε ευθύς εξ αρχής στην Αρκαδία.

Αλλά ξέχασα... Το να είσαι Γάλλος τσοπανόσκυλος έχει άλλη βαρύτητα.
Μεταξύ μας αγαπητέ , έχει . Είναι σαν να συγκρίνεις μαγέρικο στα περίχωρα του παρισιού και στα περίχωρα της αθήνας.

Maximilien

Ανώτερος
Εγγρ.
28 Δεκ 2018
Κριτικές
8
Like
34.831
Πόντοι
6.536
Μια χαρά είμαι. Έχει κατέβει πιο κάτω τώρα, κοντά προς τη θάλασσα, λιγότερο από δυό ώρες από μένα. Το πρόβλημα δεν είναι αυτό, αλλά το πλάνο προσέγγισης. Αυτό που πρότεινες εχτές είναι καλό, αλλά για συνομήλικούς της κι ελαφρώς μεγαλύτερους δηλ. μέχρι 35 χρονών, πιστεύω.

Όσο μεγαλώνει η ηλικιακή διαφορά, τόσο πρέπει να μεγαλώνεις και τη διαφορά υπεροχής ανάμεσα σε αυτήν και σε σένα, έστω και τεχνητά, ώστε να καλύψεις το χάσμα.

Το sponsoring (οικονομική υπεροχή) αποκλείεται στην περίπτωσή της.
Για το influencing (νοητική υπεροχή), πρακτικά manipulation, την κόβω τετραπέρατη και ρεαλίστρια και δύσκολο να μασήσει, εκτός αν βρω κάποιο αδύνατο σημείο.
Στο mentoring (υπεροχή εμπειρίας και δικτύωσης) χωλαίνω στον τομέα της δικτύωσης εκεί κάτω, αλλά παίζεται.
Το investing, αν θελήσει να κάνει κάτι δικό της πχ μία μονάδα και βλέπω ότι θα είναι προσοδοφόρο ή θα έχω φορολογικές ελαφρύνσεις, ναι θα επενδύσω κανένα ποσό με την προυπόθεση να μπει σε κάποιο πρόγραμμα κρατικό ή περιφερειακό.

Αυτά ψάχνω αυτές τις μέρες.
Τύπε το πολύ να γίνεις cuckolder και να βλέπεις να την σκίζει κανάς νταβρατισμένος,εσύ απλά θα χορηγείς....
Στα 60 δεν είναι για τα δόντια σου.

The Saint*

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2010
Κριτικές
90
Like
37.452
Πόντοι
25.467
Μεταξύ μας αγαπητέ , έχει . Είναι σαν να συγκρίνεις μαγέρικο στα περίχωρα του παρισιού και στα περίχωρα της αθήνας.

Επειδή έχω χρηματίσει κατά το παρελθόν εστιάτωρ, τόσο σε συνοικία των Αθηνών, όσο και σε συνοικία της Ρώμης, σας βεβαιώ πως η μπίχλα της κουζίνας που μένει επάνω σου, είναι παντού η ίδια. :confused:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom