Νέα

Είναι " αγορίτσια " οι Έλληνες άντρες 18-25 ετών ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Κώστας Λαδάκης
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 189
  • Εμφανίσεις 12K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
Κ

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
bkgwmbmpkc511223594d081.jpg

Ποιός είναι αυτός ;

Ο τραγουδιστής Οικονομόπουλος .

Αρρενωπότατος !  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

http://[URL unfurl="true"]www.lifo.gr/files/356502[/img[/URL]]

Πρότυπο για τους 18ρηδες .

Επιρρεπής

Ανώτατος
Εγγρ.
11 Ιουν 2014
Κριτικές
52
Like
17.770
Πόντοι
10.686
Για να φωτίσουμε το θέμα συνολικά,πρέπει να το εξετάσουμε διαχρονικά.Είμαι του '72,δηλαδή η εφηβεία μου κύλησε την ύστερη '80.Τα πρότυπα της εποχής ήταν,για τους ''σκληρούς'' το heavy metal,και για τους ''φλούφληδες'' η Madonna,o Boy George,κ.ά.Πιστεύετε ότι οι παππούδες μου,γεννημένοι μετά τον Πρώτο Πόλεμο,με φτώχεια και καθημερινό αγώνα να ταΐσουν την οικογένειά τους,με έναν Δεύτερο Πόλεμο και εν συνεχεία τον Εμφύλιο στην πλάτη τους,έβλεπαν με καμάρι τον εγγόνό τους να κυκλοφορεί με κολλητά παντελόνια,μακρύ μαλλί με μπούκλες,μακιγιάζ,νεκροκεφαλές κ.ά. αξεσουάρ,να κλαίει για την γκόμενα στο δωμάτιο μόνος του,παρέα με το walk-man,ή τους... γύριζαν τ'άντερα;(Το παράδειγμα τυχαίο,δεν ήμουνα χεβιμεταλάς,μου έρεσε έως ενός σημείου).Είμαστε όλοι,άλλος περισσότερο και άλλος λιγότερο,θύματα των εκάστοτε καταναλωτικών προτύπων της βιομηχανίας που εντέχνως μας πλασάρει,είτε θέλουμε να το παραδεχτούμε,είτε όχι.Κι εμένα με ξενίζουν τα ''αγορίτσια'',αλλά τι να κάνουμε,έτσι είναι,μόδες είναι και περνάνε...

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Οι γκομενες φταινε που γουσταρουν τους πισοκινητους και οθουν αυτους τους 100% αρσενικους γιγαντες να ντυνοντε και να μιλανε σαν τον γαβαλα.

gusmx5

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
69
Πόντοι
16
Εγω αυτο που εχω να πω για τη γενια των 25 ειναι οτι ειναι αχρηστα παιδια,ανικανα.
Σε αυτο οφειλεται βεβαια οτι εχουν μαθει αλλιως απο εμας.
Εγω ειμαι 39 και ειμαι η τελευταια γενια που επαιξε εξω μπαλα,κρυφτο και τετοια.
Δε μαθαμε με υπολογιστες και ολα αυτα...
Σε μας ηρθαν ολα σταδιακα και προσαρμοστηκαμε με αυτα δεν τα ειχαμε στα χερια μας απο τη γεννηση μας.
Θεωρω τον εαυτο μου ευτυχη που μεγαλωσα ετσι.
Τα τωρινα παιδια ειναι βελουδενια,φοβουνται να "ματωσουν" κυριολεκτικα και μεταφορικα.
εμεις γυρναγαμε σπιτι με ανοιγμενες  μυτες,κεφαλια,γονατα και δεν ετρεχε τιποτα...Τωρα τα νοιαζει να ξυρισουν το στηθος και τα ποδια,να κανουν τατουαζ,να αφησουν μουσι και να ειναι κλαρινογαμπροι να αρεσουν στα γκομενακια που θελουν φλωρακια.Να καπνιζουν οτι βρουν,να πινουν κ καφε ολη μερα...
Λυπαμαι αλλα αυτη η γενια δε μου αρεσει...

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16

Παίζει πολύ αυτή η ανάρτηση τον τελευταίο καιρό από εδώ και από εκεί. Είχε αναρτηθεί πριν κάποια χρόνια  σε ένα forum και τώρα του έδωσαν και κατάλαβε αν και δεν έχουν άδικο.

Τα ίδια σκατά όμως ήταν πάντα!

Ο δροσερός τσάτσος σιγοτραγούδαγε αρχές της δεκαετίας του 80 όταν καθάριζε τα καποτοδοχεία των τσαρδιών στο Μετάξι.

:bigdick:

pitabakes

Μέλος
Εγγρ.
5 Φεβ 2013
Like
2
Πόντοι
1
Κι εμένα αυτή είναι μια απο τις ανυσηχίες μου. Εάν βάλεις αυτές τις φλωράτζες να κάνουν "επ΄ωμου" θα πάθει κλακάζ ο ώμος τους. Πολύπετυχημένο θέμα, υπάρχει πρόβλημα με την αρρενωπότητα και τον ανδρισμό των νεων αγοριών. Δεν νομίζω να είναι όλοι πούστηδες αλλά ρώμη αρρενωπότητα, θάρρος, υπευθυνότητα δεν έχουν. Δεν διαβάζουν δεν εργάζονται, δεν γυμνάζονται, ξοδέυουν υψηλά ποσά σε i-phone και τέτοιες παπαριές, τι σκατά κάνουν? Κρύβονται πίσω απο το κοινωνικό φαινόμενο της ανεργίας και ζούνε παρασιτικά απο τους γονείς τους δίχως να προσφέρουν στο έθνος και στο κοινωνικό σύνολο.
Τρόπος αντιμετώπισης του προβλήματος:
Αυστηρή στρατιωτική θητεία 24 μηνών στην παραμεθόριο.

εσυ νομιζεις η στρατιωτικη θητεια θα τους σωσει? πιο πολυ θα πουστισουν....θα κλεινονται στα φυλακια και θα γαμιουνται...χαρη θα τους κανουν....ασε και το αλλο...ποιος θα τους στρωσει? τα αρχιπουσταρια οι στρατιωτικοι? ασε με...εγω στη λημνο που ημουνα το 30% ηταν πουστηδες, μπορει να ετυχε....τι να πω....

Thessalon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2011
Like
1.122
Πόντοι
216
Εγω αυτο που εχω να πω για τη γενια των 25 ειναι οτι ειναι αχρηστα παιδια,ανικανα.
Σε αυτο οφειλεται βεβαια οτι εχουν μαθει αλλιως απο εμας.
Εγω ειμαι 39 και ειμαι η τελευταια γενια που επαιξε εξω μπαλα,κρυφτο και τετοια.
Δε μαθαμε με υπολογιστες και ολα αυτα...
Σε μας ηρθαν ολα σταδιακα και προσαρμοστηκαμε με αυτα δεν τα ειχαμε στα χερια μας απο τη γεννηση μας.
Θεωρω τον εαυτο μου ευτυχη που μεγαλωσα ετσι.
Τα τωρινα παιδια ειναι βελουδενια,φοβουνται να "ματωσουν" κυριολεκτικα και μεταφορικα.
εμεις γυρναγαμε σπιτι με ανοιγμενες  μυτες,κεφαλια,γονατα και δεν ετρεχε τιποτα...Τωρα τα νοιαζει να ξυρισουν το στηθος και τα ποδια,να κανουν τατουαζ,να αφησουν μουσι και να ειναι κλαρινογαμπροι να αρεσουν στα γκομενακια που θελουν φλωρακια.Να καπνιζουν οτι βρουν,να πινουν κ καφε ολη μερα...
Λυπαμαι αλλα αυτη η γενια δε μου αρεσει...

ετσι ακριβως φιλε μου...

enduro

Μέγας
Εγγρ.
12 Ιουν 2014
Like
15.735
Πόντοι
3.656
εσυ νομιζεις η στρατιωτικη θητεια θα τους σωσει? πιο πολυ θα πουστισουν....θα κλεινονται στα φυλακια και θα γαμιουνται...χαρη θα τους κανουν....ασε και το αλλο...ποιος θα τους στρωσει? τα αρχιπουσταρια οι στρατιωτικοι? ασε με...εγω στη λημνο που ημουνα το 30% ηταν πουστηδες, μπορει να ετυχε....τι να πω....

δεν ετυχε τυπε,περασε ο ιπποτης69 απο'κει  :S 

Enginieros

Μέλος
Εγγρ.
4 Σεπ 2014
Like
4
Πόντοι
6
πειτε τα ετσι ειναι ...ντυνονται και φερονται σαν πουστρακια...ολα τα εχει λιωσει η αγαμια τα αγοριτσια!
δε πειραζει οσοι λιγοτεροι αντρες καλυτερα για εμας !!!!παντως στην ουκρανια που πηγα δεν ειδα "πουστρακια" σαν εδω...την απαντηση την ξερετε.. :knockinb:

OP
OP
Κ

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
Τα νεοδημοκρατόπουλα είναι αγορίτσια !  :2funny: :2funny: :2funny:

Η ΝΔ κάνει μαλθακούς τους νέους ,σαν τον Κωστάκη και τον Αντωνάκη !  :2funny:

apolyto_arseniko

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Μαρ 2008
Like
200
Πόντοι
866
OP
OP
Κ

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
http://[URL unfurl="true"]www.espressonews.gr/sites/default/files/styles/inner_630/public/oldarticles/polit1_6.jpg?itok=SujKmbCt[/img[/URL]]

Κρυφήηηηηηηηηηη ,Κρυφήηηηηηηηηη !  :2funny: :2funny: :2funny:

OP
OP
Κ

Κώστας Λαδάκης

Σεβαστός
Εγγρ.
21 Απρ 2011
Κριτικές
7
Like
10.107
Πόντοι
1.686
http://[URL unfurl="true"]www.newsvoice.gr/wp-content/uploads/2012/09/Dimitris_Avramopoulos_at_the_Pentagon_April_2012-635x357.jpg[/img[/URL]]

Πολύ κρυφή ....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom