cost2001
Μέγας
- Εγγρ.
- 18 Μαρ 2006
- Like
- 13.449
- Πόντοι
- 3.556
Κάποιος να με σουβλίσει μέρα που είναι;
Κάποιος να με σουβλίσει μέρα που είναι;
Σε σουβλίζιουμε καλύτερα αύριο, να χορτάσεις χυσια με υψηλή περιεκτικοτητα χοληστερίνης.Κάποιος να με σουβλίσει μέρα που είναι;
εσυ δεν τρωγεσαι με τιποτα αχορταγος εισαιΚάποιος να με σουβλίσει μέρα που είναι;
Κλισμα έχει πέσει ;
Καλά ένας δεν έχει εξυπηρετήσει ακόμα το κορίτσι ;Εννοείται, πάντα καθαρή είναι η τρυπούλα μου
Δεν σε έχουμε δει όμως ..Εννοείται, πάντα καθαρή είναι η τρυπούλα μου
Δεν σε έχουμε δει όμως ..
Θα πάει καλά αυτό πιστεύω!!!
αγορι μ δεν χρειαζεσαι νταβατζη στησου στην Συγγρου και ολο και καποιον θα βρεις να περασεις καλαΠου σαι βρε γκαντέμη ακόμα στο ψάξιμο είμαι
Και εσύ ρε τύπε κουνά λίγο τον κωλο σού , στο πιάτο τα περιμένεις όλαΠου σαι βρε γκαντέμη ακόμα στο ψάξιμο είμαι
Εσύ ψάχνεις. Αλλά τι σε κάνει να πιστεύεις ότι αυτός σε ψάχνει;Ψάχνω Νταβατζή να να με βγάλει στο κλαρί. Να με έχει σε ένα δωμάτιο και να μου φέρνει όλη μέρα άντρες να με γαμάνε και να τον πληρώνουν, ακόμα και αλλοδαπούς.
Είμαι 32 ετών με άτριχο κωλαράκι και το μόνο που θέλω είναι να τρώω πούτσες και χύσια όλη μέρα.
Αν έχεις γνωριμίες και θέλεις να αναλάβεις έναν πούστη για να σου φέρνει λεφτά επικοινώνησε μαζί μου.
και στο kanesex
....δε μιλας ομορφα ομωςΧφτού μπούστη
Στο έχω ξαναπεί εσένα αλλά δεν θέλεις να με ακούσεις. Και το λέω εξαιρετικά σοβαρά. Planet Romeo. Εκεί θα βρεις ό,τι θες πραγματικά. Απορώ για ποιόν ανόητο (ή ναρκισσιστικό μήπως;) λόγο μπαίνεις εδώ μέσα. Αν ήσουν "εμφανίσιμος" ως κροσσντρεσσερ θα έλεγα ότι έχεις ελπίδες. Τώρα όπως το θέτεις μόνο τρολάρισμα θα εισπράξεις.ακόμα στην αναζήτηση είμαι ρε πούστη μου...
η ελευθερη οικονομια στο απογειο τηςΡε τι αλλο θα δουμε οσο κυβερναει ο Κουλης.
Στη Συγγρού έχει "μουνάρες". Ο άνθρωπός μας εδώ απλά ψάχνει την καύλα του να βγάλει. Χαχα.αγορι μ δεν χρειαζεσαι νταβατζη στησου στην Συγγρου και ολο και καποιον θα βρεις να περασεις καλα