goustarwnaxunw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Αυγ 2019
- Like
- 3.255
- Πόντοι
- 456
Με ένα 100ρικο σε χεζω κιόλας
Α! Αυτο ειναι για στρειτ…ενταξει, ανησυχησα για μια στιγμη μην ειναι για τρυπιουςΙδέα... κυρίως για στρ8 αντράκια που θέλουν απλά να το έχουν σαν εμπειρία να το θυμούνται
Το έχω κάνει κι εγώ πριν πολλά πολλά χρόνια, και όντως είναι μία εμπειρία από αυτές που σου μένουν
Τι θα έλεγες... να πάμε σε μία καφετέρια/μπυραρία (είτε μόνος σου, είτε αν θες έρχεσαι και παρέα με φίλο σου), να μιλάμε
να πάρεις το ποτήρι μου, να πας τουαλέτα, να το γεμίσεις με κάτουρο και να μου το φέρεις να το πιω μπροστά σου...
Τι θυμήθηκα ο π*@$ης ε;
Ο παίχτης εννοώ... είχε γίνει αυτό, με έναν που είχα γνωρίσει σε κάποιο τσατ, και είχε έρθει με έναν φίλο του, κάτσαμε σε καφετέρια...
Τα έπινα ενώ η σερβιτόρα μας ρωτούσε αν θέλουμε κάτι άλλο
16 δεν ειναι πολυ μαρη..νορμαλ ειναιΈφτιαξα το δοντάκι μου και ...αφιερωμένο
υγ. Επειδή δίπλα στο προφίλ μου γράφει Πόντοι 21 μη μου στέλνετε όλοι μηνύματα να σας γαμήσω 16 τον έχω...
16 δεν ειναι πολυ μαρη..νορμαλ ειναι
ναι..που το κατάλαβες?Να ρωτήσω εσύ που μπαίνεις συχνά σε αυτό εδώ το νήμα... πριν βγεις τον τινάζεις κιόλας;
Ορίστε. ΈΛυσε το πρόβλημα της επιβίωσης αυτή. Χαχα.Έβγαινε με γκόμενους κάθε μέρα για να κάνει οικονομία στα έξοδα του φαγητού. Δεν αγόρασα τρόφιμα για δύο χρόνια λέει
Σεβαστη η σεξουαλικοτητα του καθενος,αλλα εσυ εχεις μπερδεψει πουτσες-βουρτσες-λεκανες,τα παντα!!!!!Εν τω μεταξύ τις τελευταίες μέρες χύνω καθημερινά με τσοντούλες όπως αυτή εδώ... έχει δοκιμάσει κανείς σας αυτή τη στάση;
Φαίνεται πολύ ενδιαφέρουσα και για τους δύο... όχι αυτή που φαίνεται στην αρχική, παίξτε το πρώτα, το βίντεο εννοώ και θα καταλάβετε για ποια στάση λέω