aiolos.klima50
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2022
- Like
- 68.670
- Πόντοι
- 11.956
εδώ στο μπου...με τέτοια νήματα δεν φεύγουμε...
γενικως με ενοχλει εστω και αντρας να πατησει καρδουλα.Με τους γκει δεν εχω θεμα αρκει να μη με στραβοκοιτανε η με ενοχλουν.Τωρα για τον φιλο δε στραβωνω γιατι ξερωΟ περισσότερος κόσμος δεν έχει κόμπλεξ με αυτά....
Έχω έναν που δεν ήθελε να του αφήνω καρδούλες στις φώτος, και αν του άφηνα καμιά φορά μου έστελνε μήνυμα να την αφαιρέσω
και του έλεγα καλά γιατί δεν με σβήνεις από τους φίλους, έτσι δεν θα βλέπω φώτος σου, και δεν ήθελε....
εν τω μεταξύ εγώ τον έκανα για γκει/μπάι αυτόν....
τελικά έχω καταλάβει ότι είναι παντρεμένος... και άρα καταλαβαίνω γιατί να μη θέλει καρδούλες,
αλλά είμαι σίγουρος ότι αν ένας άλλος στρ8/γνωστός σας άφηνε καρδούλες δεν θα σας πείραζε.....
τι να πεις.... anywya...
Έμφαση θα έδινε αν ζήταγε , από τον επίδοξο κατρουλή ,να έχει καταναλώσει μισή οκά παστρουμά.Εδώ δεν νοιάζει τον ίδιο θα μας πειράξει εμάς ....που αυτά που γράφει οκ μπορεί να γουσταρη κατουρα αλλά έχει και μια υπερβολή το κάνει επίτηδες για να δώσει έμφαση στο θέμα ....
Στο αεροδρόμιο;;να πας στων αναπήρων τότε τις τουαλέτες τύπε που έχουμε γαμησει κιολας
Νομισματοκοπείο...????αυτό μου έρχεται στο μυαλόΔεν δουλεύω στο αεροδρόμιο, έχω γράψει σε άλλο θρεντ που δουλεύω, και δεν θα μπορούσε επισκέπτης να μπει εκεί, να δει τις τουαλέτες καθώς υπάρχουν σεκιούριτι, επιτρέπονται μόνο εργαζόμενοι.
Ας συγκεντρωθούμε στο κατούρημα παιδιά, ξεφεύγουμε από το θέμα κι εγώ έχω αφυδατωθεί... δεν λέρωσαν πολύ σήμερα οι συνάδελφοι στις τουαλέτες...
Νομισματοκοπείο...????αυτό μου έρχεται στο μυαλό
Και δε μ λες...φιλησες κατουρημενες ποδιές για να βρεις δουλειά?Δεν δουλεύω στο αεροδρόμιο, έχω γράψει σε άλλο θρεντ που δουλεύω, και δεν θα μπορούσε επισκέπτης να μπει εκεί, να δει τις τουαλέτες καθώς υπάρχουν σεκιούριτι, επιτρέπονται μόνο εργαζόμενοι.
Ας συγκεντρωθούμε στο κατούρημα παιδιά, ξεφεύγουμε από το θέμα κι εγώ έχω αφυδατωθεί... δεν λέρωσαν πολύ σήμερα οι συνάδελφοι στις τουαλέτες...
Και δε μ λες...φιλησες κατουρημενες ποδιές για να βρεις δουλειά?
Τους γάμησε τη μάνα λες ε?
Πανί για πανί δεν θα άφησε!Τους γάμησε τη μάνα λες ε?
αχαχαχαχαχααχχααχ κατουρήθηκα από τα γέλια!!!Και δε μ λες...φιλησες κατουρημενες ποδιές για να βρεις δουλειά?
αχαχαχαχαχααχχααχ κατουρήθηκα από τα γέλια!!!
είσαι ωραίος! στείλε καμία φώτο με σώμα
δωρακι παιζει;
Ακομα δν σε έλουσαν?? Θα φυγει το 23 και θα εισαι ακατουρητοςΌχι καυλιάρη. Κατουρλήδες ψάχνω όχι γύφτους
Ακομα δν σε έλουσαν?? Θα φυγει το 23 και θα εισαι ακατουρητος
Εντάξει μωρέ μαλακα κ συ. Μη τα κάνεις γάργαρα. Κατσε απλα για ενα λουσιμο, να σου φύγει το μερακιΤίποτα ακόμα, γάμα με... η μαλακία είναι πως σήμερα που κανόνισα ραντεβού για Τετάρτη, μου έσπασε δόντι (πολύ όμως, βασικά ήταν τροχισμένο και χτισμένο) με το φαγητό πριν λίγο και λέω... τι αμαρτίες πληρώνω ρε πούστη μου, τώρα άκυρο αυτό, και να δω πότε θα βρω ραντεβού στον οδοντίατρο μου.
Καλά θα πάει η νέα χρονιά... φαίνεται
Εντάξει μωρέ μαλακα κ συ. Μη τα κάνεις γάργαρα. Κατσε απλα για ενα λουσιμο, να σου φύγει το μερακι