Χύσε μέσα
Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Οκτ 2023
- Like
- 862
- Πόντοι
- 86
Μου έφτιαξες τη μέρα/νύχτα να σαι καλά
Δεν το ακολουθώ εδώ και καιρό αυτό το κανάλι και δεν το είχα δει... χαχαχα πολύ καλό
Μου έφτιαξες τη μέρα/νύχτα να σαι καλά
Όλα τα γούστα σεβαστά αλλά κάπου έλεος ρε μαν.Χαιρετώ όλα τα αρσενικά της σελίδας.
Τις τελευταίες μέρες στη δουλειά πηγαίνω στις αντρικές τουαλέτες και γλείφω σταγόνες από τα κάτουρα συναδέλφων/εργαζόμενων του κτιρίου.
(Το γραφείο μας είναι ακριβώς απέναντι από την τουαλέτα και έτσι βλέπω ποιος μπαίνει και ποιος βγαίνει, και είναι πάντα καθαρά γιατί περνάει καθαρίστρια ανά μία ώρα)
Αυτό μου άνοιξε την όρεξη...
Οπότε σκέφτηκα να ψάξω εδώ για ωραίους γνήσιους άντρες να με λούσουν με τα κάτουρά τους.
Ενδιαφέρομαι (κατά προτίμηση) για ηλικίες 18-48, με ωραίο, αθλητικό ή γυμνασμένο σώμα και ωραία, καθαρή πούτσα.
Τώρα αν είσαι και 60αρης με τριχωτό γεροδεμένο σώμα οικοδόμου και ψωλάρα δεν θα έλεγα όχι...
Αν λοιπόν σου αρέσει να κατουράς πουστράκια ή είναι κάτι που θέλεις να το δοκιμάσεις για πρώτη φορά σαν εμπειρία στείλε μου μήνυμα.
(αν είσαι επισκέπτης... γίνε μέλος δεν βλέπω να υπάρχει άλλος τρόπος επικοινωνίας νομίζω)
Εγώ είμαι 35, σαν τον κύριο της φώτο
Χαιρετώ όλα τα αρσενικά της σελίδας.
Μα τη Παναγία είσαι ένας λόγος που σκέφτομαι να (ξανά) σβήσω το προφίλ μου γιατί μου έρχεται να ξερασω
ρε μαλακες γιορτιαρες μερες να πουμε καπου ωπα
τυπε κανεις κι αλλα προγραμματα;
ρωταω γιατι σημερα μου ηρθε ο λογαριασμος του ρευματος.αντι να σε κατουρησω,να σε σαπακιασω στο ξυλο;
Πω ρε πουστη
Τσίμπαγα μαν εκείνη την ώρα με τη γαμιολαμην βριζεις τον πουστη τον τεντυ ρε μαν
Τσίμπαγα μαν εκείνη την ώρα με τη γαμιολα
Τυπε, με το χεσιμο τι παίζει? Δε γουστάρεις σκατα στη μάπα? Μόνο κατουρο?
Λογαριασμό ρεύματος εσύ;;ρωταω γιατι σημερα μου ηρθε ο λογαριασμος του ρευματος.αντι να σε κατουρησω,να σε σαπακιασω στο ξυλο;
Τεντυυυυυ είναι τυπε.τυπε για κανενα ανωμαλο τον περασες τον τυπο;
Απεναντίας αγαπητέ...το πολύ ποτο των ημερων φέρνει πιο πολύ κατούρημα...ρε μαλακες γιορτιαρες μερες να πουμε καπου ωπα
Σωστά...μην το παραχεσουμε το πράγμα.τυπε για κανενα ανωμαλο τον περασες τον τυπο;
Πρόοδος...!Λογαριασμό ρεύματος εσύ;;
Βγάζουν και ηλεκτροδοτούμενες κούτες τώρα; Τι άλλο θα φτιάξουν αυτοί οι κινέζοι!
Σε πιέζει ο προστάτης μέγιστε;;;Γύρω στις 05:00 τα ξημερώματα θα πάω για ένα ...