dimmits
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 183
- Like
- 3.254
- Πόντοι
- 8.535
θα παραδεχομουνα Λοβερδο εαν ειχε τα Αρχιδια να πεταξει αυτα τα σκουπιδια απο τα Πανεπηστημια κ Τει.
Αλλα δεν τα χει....δυστηχως.
θα παραδεχομουνα Λοβερδο εαν ειχε τα Αρχιδια να πεταξει αυτα τα σκουπιδια απο τα Πανεπηστημια κ Τει.
μαλλον κανεις... >κ ποιος πολιτικος τα χει?
ξερω...ειχαμε κ μεις στην σχολη....το μουνι στο πιατο. ;)Καλες καριολες ηταν οι δαπιτισες σαλονικιες τυπε
ξερω...ειχαμε κ μεις στην σχολη....το μουνι στο πιατο. ;)
Κωστακη ησουν σε σχολη πανω?
Καλες καριολες ηταν οι δαπιτισες σαλονικιες τυπε
φιλε μου ανοικω και εγω στην γεννια που λες αλλα πιστευω πως οσα λες ειναι οταν το 80 κυκλοφορουσατε με καμπανες και φρατζες και πιγενατε στα ντισκο ησασταν αντρακλες? δεν ξερω,μηπως τα γυναικακια σας προτιμανε εναν 25 αρη η εναν 50 αρη κοιλαρα που νομιζει πως και κραταει το πολυ 10 λεπτακια?αν εμεις ημαστε φλοροι τοτε τι ειναι αυτοι που μεγαλωσαν με καμπανα και φρατζα ανδρες?
Μπου α χα χα!!! Αυτές οι θεματολογίες είναι όλα τα λεφτά. Εδιασκέδασα με το παρών ιδιαιτέρως! Οι τάσεις "λουκρητίας" ή "μπαϊσμού", κυρίως από τας ευρώπας εισάγονται. Όπως τα μπραντ, τα μαλλιά, η μοδίτσα (πφφ) και τα συναφή. Βέβαια όπως ακούστηκε και πιο πάνω, φταίει κι ο τρόπος που μεγαλώνουμε τα παιδιά. Τα κορίτσια της παρέας δεν αποτελούν πια αντικείμενο πόθου για τα νεαρά αγοράκια, αλλά κάτι σαν φιληνάδες. Και με τις χαζομαρίτσες των γονιών (το υπερβολικό τζεντλεμανιλίκι και τα γλυκανάλατα σχετικά), δεν υπάρχει και πολύ σαφής εικόνα ή υγιής συμπεριφορά, όσον αφορά τα διαφορετικά φύλα. Όταν εμείς, η δική μου γενιά, στο σχολειό ήμασταν στην πέμπτη δημοτικού, πηγαίναμε πίσω από το σχολείο στα κρυφά, και φιλούσαμε τα κορίτσια στο στόμα. Ενώ σήμερα, ο ανεψιός μου στην ίδια ηλικία, κάθεται κι ακούει... Τζάστιν Μπίμπερ, με την ξαδερφούλα του, και ντρέπεται να πάει να μιλήσει έστω σε άλλα κοριτσάκια, αν δεν είναι συγγενικά πρόσωπα.
Δεν ξέρω τί είναι οι άλλοι, και για να είμαι ειλικρινής, δεν με πολυενδιαφέρει κι όλας. Ο καθένας ό,τι θέλει είναι, και δεν είμαστε ούτε θεοί, ούτε δικαστές. Αλήθεια είναι πως οι γκόμενες κρύβονται ακόμα πίσω από το "δεν υπάρχουν άντρες", ακόμα και αν αυτοί υπάρχουν, και δεν είναι ΟΥΤΕ φλωρούμπες, μα το σημαντικότερο, ΟΥΤΕ και ΟΥΓΚ. Υπάρχουν λύσεις και για αυτό, αλλά δεν δουλεύουν πάντα, και δεν έχουν σε όλες τα ίδια (θετικά) αποτελέσματα. Ένα καλό αντίδοτο για την ξιπασμένη ελλεεινίδα που ψάχνει τον κύριο τέλειο με τη δουλειά την αμαξάρα την πορτοφόλα την κινητάρα τη σπιταρόνα, είναι η γλώσσα του σώματος, το θάρρος/θράσος, η αυτοπεποίθηση, και η εφαρμογή του ρητού "τρώγοντας έρχεται η όρεξη". Και οι λίγο μικρότερες ηλικίες, που θα έχεις μικρό ανταγωνισμό (εκείνες που τα αγόρια της παρέας τους ξημεροβραδιάζονται στα ιντερνετάδικα και τα πανεπιστημιακά πάρτυ, νομίζοντας πως η κνε κι η δαπ θα τους αποκαταστήσει και όχι ο δικός τους κύκλος γνωριμιών).
Ένα μεγάλο ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ, από βάθη ψυχής, στους απανταχού gay, αγορίτσια, ανώμαλους, ανισόρροπους, φλώρους, και οτιδήποτε άλλο αφήνει περισσότερο χώρο για εμάς τους ώριμους. Αφήνετε τα κορίτσια παραπονεμένα και νηστικά, και μετά, αυτά, πεφτουν κυριολεκτικά στα χέρια μας. Έχουν φτάσει να τα βλέπουν όλα μπλε τα καημένα τα κοριτσάκια. Αλλά δεν πειράζει, είμαστε εμείς εδώ... Εσείς συνεχίστε έτσι, να ντύνεστε τα μπραντ, να φτιάχνετε το μαλλάκι συνέχεια, να σπουδάσετε με το μεταπτυχιακό για τη δουλειά με 1500 μισθό, να πηγαίνετε βόλτα το καυλάκι με το αμαξάκι, και μετά να το χαιρόμαστε εμείς, και μάλιστα σε ανύποπτες στιγμές, σε ανύποπτα μέρη, με ανύποπτες συγκυρίες. Είστε ωραίοι, σας αγαπάω! Αλλά ΔΕΝ ΣΑΣ ΓΑΜΑΩ, ακόμα και να με πληρώνατε.
Αγορίτσια, παντρευτείτε να γαμήσουμε! Όπως έλεγε κι ο αλλος ο τύπος.
περα απο την πλακιτσα συντροφοι,νομιζω οτι υπαρχει σοβαρο θεμα.Το εχω παρατηρησει και εγω,τα περισσοτερα νεα παιδια εχουν ενα περιεργο στυλακι στον τροπο που μιλουν,στο ντυσιμο,στις κινησεις αλλα κυριως στην συμπεριφορα και στον τροπο ζωης.Δεν θα τους βαλω ολους στο ιδιο καζανι,το καθαρα πουστρελε δηλαδη,αλλα οπως και να το δεις δεν πολυπειθουν για τον αντρισμο τους.Δεν λεω φυσικα να υιοθετησουν το στυλακι του ελληνα ψευτομαγκα, που ολα τα γαμει και τα δερνει (τρατζικ), αλλα εστω το ελαχιστο που να σε πειθει οτι εχεις να κανεις με ατομο του αρσενικου γενους. Εχουμε θεμα κυριοι δυστυχως και οσο σκεφτομαι οτι αυτοι ισως χρειαστει να υπερασπισουν την χωρα μας πραγματικα ανησυχω.Φανταστειτε μια τετοια λουλου να περιμενει τους Τουρκους καταδρομεις σε μια παραλια με το οπλο στο χερι........οχι απλα περιπατο θα κανουν,θα σταματησουν και για φραπεδακι.
Είμαι άτεκνος αλλά θα πω την άποψη μου ως θείος 12άχρονου, μαθητή 1ης Γυμνασίου ο οποίος όμως έχει την τύχη να ζει στην επαρχία (θα το εξηγήσω παρακάτω):
Είναι όντως αγορίτσια και οι φίλες του είναι αγοροκόριτσα. Και δεν φταίνε τα παιδιά. Φταίμε όλοι εμείς με τις επιλογές μας, τα δήθεν, το lifestyle, τα brandnames και το ότι τα μεγαλώνουμε σε περιβάλλον εργαστηρίου, έχοντας τα σε μία γυάλα και επιτρέποντας τους να βλέπουν μεσημεριανά, να κολλάνε με PlayStation, να βλέπουν Σεφερλή (και άλλα αντίστοιχου δαπέδου θεάματα) και ότι παπαριά κυκλοφορεί στο Internet, καθώς εκεί τα αφήνουμε να κάνουν ό,τι θέλουν. Τον δικό μου τον θεωρώ τυχερό που ζει στην επαρχία καθώς εκεί παίζουν ακόμα μπαλίτσα με παρέες, είναι καλύτερα (ακόμα) από πλευράς φυσικής επικοινωνίας και δεν φοβούνται να βγουν για να παίξουν.
Απ' την άλλη, έχει κολλήσει πολύ άσχημα με θέματα που εμείς στα 12 μας γράφαμε στα παπάρια μας όπως ντύσιμο μόνο με brand names, μαλλί που πρέπει να είναι ΠΑΝΤΑ άψογο (έτυχε να φύγει για λίγο από παιδικό πάρτυ για να έρθει να φτιάξει το μαλλί και μετά να ξαναπάει), Θέλει να κάνει τατουάζ-μανίκια (αυτό το έχει πάρει ως πρότυπο από ποδοσφαιριστές) και ανυπομονεί να βγάλει τρίχες για να μπορεί να μείνει άτριχος μετά. Ο πατέρας του και η μάνα του φυσικά έχουν φρίξει αλλά δυστυχώς αυτά είναι τα πρότυπα που προβάλλονται πλέον.
Ποπο, ρεσιταλ μαλακιας το thread.
Ειναι φοβερο το να πεφτει τοση γενικευση.
ΕΙδαμε κι εσας τους παλιουρες με το διψηφιο IQ που καταντησατε την Ελλαδα. Αφηστε τους νεους και κοιταξτε τους εαυτους σας λιγακι.
Ναι ΟΚ ειμαι κι εγω 25 αλλα δεν νομιζω οτι ανηκω στην κατηγορια που περιγραφετε. Απλα με θλιβει η χαζη γενικευση γι αυτο επεμβαινω.
Λαδάκη παππού τον παίρνεις που και που