Ηθελα απ τον ιδιο την ...ομολογια
Εγω το ξερω
με βρήκατε μικρό και με κοροϊδεύετε >
Ηθελα απ τον ιδιο την ...ομολογια
Εγω το ξερω
Δε χρειάζεται να ζηλεύεις κανέναν και τίποτα τάχουμε ξαναπεί. ;)δεν είμαι ρε! απλά μ'αρέσουν αυτά που λόγω 2πλάσιας ηλικίας πρόλαβες να κάνεις!
Ναι η θεραπεια τουs ειναι...παντοs καιρου
Ηρεμουν την....φλογωση στο κατω ακρο
Καταλαβα τι φαση εισαι....χεσε μεσα..
Αφου δε βρισκουμε τρελο..............το ριξαμε στον μικρομε βρήκατε μικρό και με κοροϊδεύετε >
Τι να πειραξουν ρε τυπε.οκ δεν τρεχει μια.το μονο δεν γουσταρω ποθ κατι ειπε για την κορη μου,πισω απο ενα λαπ τοπ..αντρακια..Σε πειράζουν τύπε,πέρνα όμορφα,όσο μπορείς και άσε μας όλους με το κοντό και το μακρύ μας.Πάντως σπάνια 21 χρονών να κάνει δυνατό κρεβάτι ιδίως αν είναι και μουνάρα.Στην περίπτωσή της μάλλον το "τρόπαιο" είσαι εσύ κι όχι αυτή.
Πεσμου τωρα οτι περιμενεs και να....χιονισει για να δειs ασπρη μεραζουπιιιιιιιιιιιι..επιτέλους να δω άσπρη μέρα
εκει που εισαι ητανε και εδω πουειναι θα ρθεις ;)δεν είμαι ρε! απλά μ'αρέσουν αυτά που λόγω 2πλάσιας ηλικίας πρόλαβες να κάνεις!
Δε χρειάζεται να ζηλεύεις κανέναν και τίποτα τάχουμε ξαναπεί. ;)
ασε τον ανθρωπο να μας πει που τη βρηκε και πως του την εκλεψα μη μου τον αγριευειςΗ φωτογραφια δηλαδη ητο δικη σου; Μας δουλευεις ρε μεγαλε;
Αφου δε βρισκουμε τρελο..............το ριξαμε στον μικρο
Πεσμου τωρα οτι περιμενεs και να....χιονισει για να δειs ασπρη μερα
εκει που εισαι ητανε και εδω πουειναι θα ρθεις ;)
Εγω ειπα ......μονο μικροsαπό μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια λένε..εγώ είμαι και τα δύο...
ναι μονο με το ζηλιαρης πεφτεις στα ματια τηςόχι ρε..έχω δει σε φωτο!
σωστά αλλά το να με λένε ζουλιάρη με ρίχνει πολύ στα μάτια της σίλβας..
ασε τον ανθρωπο να μας πει που τη βρηκε και πως του την εκλεψα μη μου τον αγριευεις
ενας τρελος ειναι στην πορτα...από μικρό και από τρελό μαθαίνεις την αλήθεια λένε..εγώ είμαι και τα δύο...
τι επαθες τωρα και εχεις ανεβασει στροφεςΓια κλωτσιες ειναι..γενικοτερα
Εγω ειπα ......μονο μικροs
Αλλα εσυ το παs φυρι φυρι να παρειs και το επιδομα.....
ναι μονο με το ζηλιαρης πεφτεις στα ματια της
Στα ...ματια θελει να πεσει η πιο χαμηλα???????ναι μονο με το ζηλιαρης πεφτεις στα ματια της
ενας τρελος ειναι στην πορτα...
ανοιξε του του τρελου που δεν εχει που να παει...