Νέα

Έχω γκόμενα μια πιτσιρίκα 21 ετών..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 439
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
εμ...καλά βέβαια, αν στο παρεάκι είναι και ο μπαράκης μην περιμένεις να σταυρώσεις γκόμενα..όχι τον γκομενοδιώκτη ο κλανιάρης

κοιμήσου αγγελούδι μου!
Βρε παιχτη....με παρεα δεν σταυρωνειs γκομενα
Το πολυ πολυ να ..σταυρωσειs κανα σταυρολεξο
Ο καθεναs για την παρτη του ειναι το παιχνιδι

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Δεν χρειάζεται να κάτσει να διαβάσει τις κόντρες ενοώ.
Εμείς ξέρουμε ποιος είναι ποιος εδώ μέσα παίχτη μου, μην "απολογείσαι" σε κανέναν.Όλοι ξέρουν τι εστί παζούζου  ;)

είπες και ένα σωστό πράγμα σήμερα!

Επισκέπτης
Δεν χρειάζεται να κάτσει να διαβάσει τις κόντρες ενοώ.
Εμείς ξέρουμε ποιος είναι ποιος εδώ μέσα παίχτη μου, μην "απολογείσαι" σε κανέναν.Όλοι ξέρουν τι εστί παζούζου  ;)
εχεις δικαιο αλλα αν σκευτεις οτι ολη μου η σχεση με το ιντερνετ περιοριζεται στο youtube και στο bou.com πως θα σου φανει? δεν θα φρικαρεις?

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
εμ...καλά βέβαια, αν στο παρεάκι είναι και ο μπαράκης μην περιμένεις να σταυρώσεις γκόμενα..όχι τον γκομενοδιώκτη ο κλανιάρης

κοιμήσου αγγελούδι μου!
ειπες και κατι σωστο δεν θα σταυρωσεται γκομενα μαζι μου γιατι θα τις εχω ριξει ολες εγω :birdman:

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
εχεις δικαιο αλλα αν σκευτεις οτι ολη μου η σχεση με το ιντερνετ περιοριζεται στο youtube και στο bou.com πως θα σου φανει? δεν θα φρικαρεις?
Χαλαρά τα βλέπω εγώ μαν,γενικά,για το συγκεκριμένο δε θέλω να επεκταθώ.Σε "ξέρω" και σε καταλαβαίνω στο μέτρο που επιτρέπει η "γνωριμία" μας εδώ μέσα.

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166
Βρε παιχτη....με παρεα δεν σταυρωνειs γκομενα
Το πολυ πολυ να ..σταυρωσειs κανα σταυρολεξο
Ο καθεναs για την παρτη του ειναι το παιχνιδι

δες..όλα χρειάζονται υπό τις κατάλληλες προϋθέσεις..

πχ..αν θες να βγάλεις γκόμενα από το κολωνάκι και σκάσεις μύτη με τον κάγκουρα που θα'χει το μαλλί μοϊκάνα και 30 σκουλαρίκια στο κάθε ρουθούνι θα φας ήττα λόγω παρέας..αν πας μόνος σου η ώρα δεν θα περνάει εύκολα και εξάλλου χρειάζεται και κάποιος χρόνος αναμονής..γιατί αν μη τι άλλο πάς για scouting..οπότε θα κάτσεις τλχστν ένα 2ωρο..με παρέα χαζολογήματα πέρασε η ώρα..ομοίως για κατάσταση σε μπουρνάζι σίτυ και σας γαμώ το σπίτι..

11888

ευχαριστώ.. γειά σας..

τυχαίο? δε νομίζω

Επισκέπτης
Χαλαρά τα βλέπω εγώ μαν,γενικά,για το συγκεκριμένο δε θέλω να επεκταθώ.Σε "ξέρω" και σε καταλαβαίνω στο μέτρο που επιτρέπει η "γνωριμία" μας εδώ μέσα.
οκ καταλαβα σταματαω να σας σπαω τα ... και φευγω γιατι σχολασα θα τα πουμε αυριο πιο νιφαλια και δεν ξαναχανω τον ελενχο συγνωμη σε ολους και καλο βραδυ

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
Το πιο πιθανο αγαπακι ειναι να μην ειναι κανενος η φωτο και να τσακωνονται ποιος δεν θα φανει μαλακας. Κοινως , δυο γαϊδαροι μαλλωνανε σε ξενο αχυρωνα.

κανεις απο τους δυο δε μου φαινεται μαλακας.

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
οκ καταλαβα σταματαω να σας σπαω τα ... και φευγω γιατι σχολασα θα τα πουμε αυριο πιο νιφαλια και δεν ξαναχανω τον ελενχο συγνωμη σε ολους και καλο βραδυ
Μην "απολογείσαι" το ξαναλέω,όσο κι αν διαφωνώ στο ποστάρισμα φωτό δημόσια,είναι "ηδονοβλεπτικό" για όλους μας όσο κι αν γκρινιάζουμε κατά καιρούς.

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
90
Πόντοι
2.357
δες..όλα χρειάζονται υπό τις κατάλληλες προϋθέσεις..

πχ..αν θες να βγάλεις γκόμενα από το κολωνάκι και σκάσεις μύτη με τον κάγκουρα που θα'χει το μαλλί μοϊκάνα και 30 σκουλαρίκια στο κάθε ρουθούνι θα φας ήττα λόγω παρέας..αν πας μόνος σου η ώρα δεν θα περνάει εύκολα και εξάλλου χρειάζεται και κάποιος χρόνος αναμονής..γιατί αν μη τι άλλο πάς για scouting..οπότε θα κάτσεις τλχστν ένα 2ωρο..με παρέα χαζολογήματα πέρασε η ώρα..ομοίως για κατάσταση σε μπουρνάζι σίτυ και σας γαμώ το σπίτι..

11888

ευχαριστώ.. γειά σας..

τυχαίο? δε νομίζω

Απ οτι καταλαβαινω....μονο βραδυ κυνηγαs εσυ
Χμμμμμμμμμμ   υπαρχουν και τα πρωινα γιου νοου!!!!!!!!

baros

Ανώτερος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
31
Like
13.269
Πόντοι
5.097
Απ οτι καταλαβαινω....μονο βραδυ κυνηγαs εσυ
Χμμμμμμμμμμ   υπαρχουν και τα πρωινα γιου νοου!!!!!!!!
:thumbsup: και τα απογευματα στην αγορα που βγαινουν να ψωνηστουν  :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom