House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Οpen 24/7 ;)Απ οτι καταλαβαινω....μονο βραδυ κυνηγαs εσυ
Χμμμμμμμμμμ υπαρχουν και τα πρωινα γιου νοου!!!!!!!!
Οpen 24/7 ;)Απ οτι καταλαβαινω....μονο βραδυ κυνηγαs εσυ
Χμμμμμμμμμμ υπαρχουν και τα πρωινα γιου νοου!!!!!!!!
κανεις απο τους δυο δε μου φαινεται μαλακας.
Εεεεεεεεεεετσι το πρωινο πουλι πιανεται στο δοκανοαπό την ώρα που θα ξυπνήσω κυνηγάω..
....ΠΟυ οδηγει στο...ρεμα ????????
και τα απογευματα στην αγορα που βγαινουν να ψωνηστουν
Κατι ξερει ...κατι ξερειΟpen 24/7 ;)
Οpen 24/7 ;)
Ειπαμε τα μασατζιδικα ειναι η τελευταια λυση.....στην Σαλονίκη..στα λαδάδικα για φαγητό με τον Σπιτακια και μετά στα μασατζίδικαααααααααααααααααα
1,2,3 μου'κλασες τα αρχίδια!
Θα σε πάω στο Level 9 ρε που είναι cool,ποια Λαδάδικα,2010 φτάσαμεστην Σαλονίκη..στα λαδάδικα για φαγητό με τον Σπιτακια και μετά στα μασατζίδικαααααααααααααααααα
Ελα ντε....σε λιγο θα μαs βαλει να φαμε τσιρο με σκορδοστουπιΘα σε πάω στο Level 9 ρε που είναι cool,ποια Λαδάδικα,2010 φτάσαμε
εγω αμα εχω φαει δεν μπορω να χυσω να ανοιξω νεο θρεντ γι'αυτο γαμαω νηστικοςΕιπαμε τα μασατζιδικα ειναι η τελευταια λυση.....
Πρωτα την πεφτουμε διακριτικα.....να μην εχουν τσαντα ποναει.....
και αμα δεν.......μασαζ και πιτογυρο...Η σειρα δεν παιζει ρολο
Ειπαμε τα μασατζιδικα ειναι η τελευταια λυση.....
Πρωτα την πεφτουμε διακριτικα.....να μην εχουν τσαντα ποναει.....
και αμα δεν.......μασαζ και πιτογυρο...Η σειρα δεν παιζει ρολο
Θα σε πάω στο Level 9 ρε που είναι cool,ποια Λαδάδικα,2010 φτάσαμε
αμα φατε μπακαλιαρο σκορδαλια θα ερθει και η εριΕλα ντε....σε λιγο θα μαs βαλει να φαμε τσιρο με σκορδοστουπι
Εννοειταιεγω αμα εχω φαει δεν μπορω να χυσω να ανοιξω νεο θρεντ γι'αυτο γαμαω νηστικος
Θα τηs αρεσει ομωs η γευση μετα?????Θα εχει πολλεs τοξινεs !!!!!!!!!!αμα φατε μπακαλιαρο σκορδαλια θα ερθει και η ερι
ναι, τσάμπιονς λιγκ και βάλεΣτην περίπτωσή της μάλλον το "τρόπαιο" είσαι εσύ κι όχι αυτή.
για κοίτα καλύτερακανεις απο τους δυο δε μου φαινεται μαλακας.
Πουθενα δεν υπαρχει κανοναs.........Δεν μπαινει σε πλαισιαΑπό τη μικρή μου πείρα,θα πρότεινα,ποτέ να μην την πέφτετε σε γυναίκες που βγαίνουν για ψώνια στην αγορά.Εκεί η προτεραιότητα τους είναι προφανώς άλλη κι όχι το φλερτ.Αν τις βρείτε σε καφέ με πολλές τσάντες,και φίλες όχι με τον γκόμενο,μετά ορμάτε.Θα έχουν πιο καλή διάθεση μετά το ανελέητο shopping ;)
για κοίτα καλύτερα
καλά εκτός του ότι ποστάρει γκόμενα αλλονού για δικιά του και κάνει τη νήσσα μετά, έχω αποκομίσει κι από παλιότερα ότι ειναι μέγας καραγκιοζοπαίχτηςγια πες μου εσυ παιχτουμπα μου που σουχω και μπιστοσυνη γιατι δε παρακολουθησα