House of Fun
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Ιαν 2009
- Κριτικές
- 5
- Like
- 44
- Πόντοι
- 366
Πνευματική εργασία ή χειρωνακτική?δεν σε δινει ρε για σενα δουλευει ;)
Πνευματική εργασία ή χειρωνακτική?δεν σε δινει ρε για σενα δουλευει ;)
Nαι βρε ....πασα για παιχνιδι εκαμα ο μεσοs.....αλλα δεν καταλαβεsμα καλά ρε παπαράκο, πότε κόλλωσα να πω κάτι?
Η δουλεια δεν ειναι ντροπη!!!!!!!!!!!!!Πνευματική εργασία ή χειρωνακτική?
δεν σε δινει ρε για σενα δουλευει ;)
νους υγιής εν σώματι υγιείΠνευματική εργασία ή χειρωνακτική?
όχι,χάσιμου χρόνου για την έκταση που πήρε. Αφού όλα "ξεχειλωμένα" είναι εδώ ;)δεν εχω καταλαβει το θεμα με τη φωτο ποιου και τη γκομενα ποιου. εχει ενδιαφερον?
Nαι βρε ....πασα για παιχνιδι εκαμα ο μεσοs.....αλλα δεν καταλαβεs
χασαμε το τερμα
ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙμόνος μου δουλεύω παίχτη..όταν καταφέρνεις κάτι μόνος σου η ηδονή είναι απίστευτη...
Το καλο παιχνιδι παιζεται με πασεs...........Ποιοs εισαι ο Μαραντονα????να'τος κι αυτός...δεν Φέλω πάσες.. που μου λέει και ένα γουζουνιάρικο μωρό..μόνος μου!
Αμα το...κινει η Αθηνα, καλα ειναιΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ
ΣΥΝ ΑΘΗΝΑ ΚΑΙ ΧΕΙΡΑ ΚΙΝΕΙ
Το καλο παιχνιδι παιζεται με πασεs...........Ποιοs εισαι ο Μαραντονα????
μουναρα η Αθηνα
μισο ρε παιδια σας εχασα γιατι ελειπα τι εκανακαι τον πούστη τον μπαράκι που με δίνει στεγνά!
δεν εχω καταλαβει το θεμα με τη φωτο ποιου και τη γκομενα ποιου. εχει ενδιαφερον?
οχι γιατι χασιμο χρονου? για μενα δεν ειναι ρε φιλε μια ενας τυχαιος με λεει κλωνο του και μετα οτι του κλεβω τις φωτο που ειναι το χασιμο χρονου και η εκτασηόχι,χάσιμου χρόνου για την έκταση που πήρε. Αφού όλα "ξεχειλωμένα" είναι εδώ ;)
Ελα ντε...τι εκανεs?????????? Μολογαααααμισο ρε παιδια σας εχασα γιατι ελειπα τι εκανα
μουναρα η Αθηνα
μισο ρε παιδια σας εχασα γιατι ελειπα τι εκανα
Δεν χρειάζεται να κάτσει να διαβάσει τις κόντρες ενοώ.οχι γιατι χασιμο χρονου? για μενα δεν ειναι ρε φιλε μια ενας τυχαιος με λεει κλωνο του και μετα οτι του κλεβω τις φωτο που ειναι το χασιμο χρονου και η εκταση
μαζι σου αλλα εγω ειμαι ανοιχτος στις προκλησεις και απαντωΤο πιο πιθανο αγαπακι ειναι να μην ειναι κανενος η φωτο και να τσακωνονται ποιος δεν θα φανει μαλακας. Κοινως , δυο γαϊδαροι μαλλωνανε σε ξενο αχυρωνα.