Νέα

Έχω γκόμενα μια πιτσιρίκα 21 ετών..

• Μέλος που άνοιξε το νήμα sinnerman
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 439
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)

ektor lopez

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Αυγ 2008
Like
53
Πόντοι
366
δεν εχω καταλαβει το θεμα με τη φωτο ποιου και τη γκομενα ποιου. εχει ενδιαφερον?

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366

Επισκέπτης
δεν εχω καταλαβει το θεμα με τη φωτο ποιου και τη γκομενα ποιου. εχει ενδιαφερον?

Το πιο πιθανο αγαπακι ειναι να μην ειναι κανενος η φωτο και να τσακωνονται ποιος δεν θα φανει μαλακας. Κοινως , δυο γαϊδαροι μαλλωνανε σε ξενο αχυρωνα.

Επισκέπτης
όχι,χάσιμου χρόνου για την έκταση που πήρε. Αφού όλα "ξεχειλωμένα" είναι εδώ  ;)
οχι γιατι χασιμο χρονου? για μενα δεν ειναι ρε φιλε μια ενας τυχαιος με λεει κλωνο του και μετα οτι του κλεβω τις φωτο που ειναι το χασιμο χρονου και η εκταση :think:

wolfakis7

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Αυγ 2009
Like
7
Πόντοι
166

εμ...καλά βέβαια, αν στο παρεάκι είναι και ο μπαράκης μην περιμένεις να σταυρώσεις γκόμενα..όχι τον γκομενοδιώκτη ο κλανιάρης

μισο ρε παιδια σας εχασα γιατι ελειπα τι εκανα :think:

κοιμήσου αγγελούδι μου!

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
οχι γιατι χασιμο χρονου? για μενα δεν ειναι ρε φιλε μια ενας τυχαιος με λεει κλωνο του και μετα οτι του κλεβω τις φωτο που ειναι το χασιμο χρονου και η εκταση :think:
Δεν χρειάζεται να κάτσει να διαβάσει τις κόντρες ενοώ.
Εμείς ξέρουμε ποιος είναι ποιος εδώ μέσα παίχτη μου, μην "απολογείσαι" σε κανέναν.Όλοι ξέρουν τι εστί παζούζου  ;)

Επισκέπτης
Το πιο πιθανο αγαπακι ειναι να μην ειναι κανενος η φωτο και να τσακωνονται ποιος δεν θα φανει μαλακας. Κοινως , δυο γαϊδαροι μαλλωνανε σε ξενο αχυρωνα.
μαζι σου αλλα εγω ειμαι ανοιχτος στις προκλησεις και απαντω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom