baros
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 20 Ιαν 2010
- Κριτικές
- 31
- Like
- 13.308
- Πόντοι
- 5.097
0νόμιζα ότι το επίδομα ήταν ο μικρός!χαχαχαχαχαχαχα
ρε μλκ, την κατινιά την περίμενα από άλλον..όχι από σένα..τι λινάτσα είσαι συ ρε? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
0νόμιζα ότι το επίδομα ήταν ο μικρός!χαχαχαχαχαχαχα
ρε μλκ, την κατινιά την περίμενα από άλλον..όχι από σένα..τι λινάτσα είσαι συ ρε? χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα
Στα ...ματια θελει να πεσει η πιο χαμηλα???????
[size=2pt]στα βυζάκια..θα βασανιστεί πρώτα..[/size]
ετσι κολαση...πώς φαίνεται η ποιότητα του μπουρναζίου....
[size=2pt]Αμα σ ακουσει[/size] την εβαψεs!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχ[size=2pt]στα βυζάκια..θα βασανιστεί πρώτα..[/size]
τι επαθες τωρα και εχεις ανεβασει στροφες
βασανιστειτε μυστηρια πλασματα που λεει και ο λεπα!!!
βαρουλινι!!! :-* :-*
Ποιοs ειναι.....ετσι οπωs τον αποκαλειs???????Μου γυριζει το μυαλο ο πουστης ανθρωπος που εχει θρασσος
παντα οι πουστηδες εχουν θρασσος για να επιβιωσουνΜου γυριζει το μυαλο ο πουστης ανθρωπος που εχει θρασσος
ετσι κολαση...
[size=2pt]Αμα σ ακουσει[/size] την εβαψεs!!!!!!!!!!! χαχαχαχαχ
Ελα μωρη πουτανα κατω να σου γυρισω και την κωλοσουφριδα,αι γαμισου τσολι,χωρις να σε πειραξω μας ζαλισες τα αρχιδια,Μου γυριζει το μυαλο ο πουστης ανθρωπος που εχει θρασσος
ναι αμε εγω μεσα οπωτε θελετε κανωνιστε οσοι θελετε και πειτε μουστο επόμενο τουρ να πάμε να το κάψουμε..να πάρουμε και το εράκι να χαλαρώσει λιγάκι...
στα αρχίδια μου..την θέλω και το ξέρει..
Πωωωωωωωωωωω ομολογια δημοσιωs!!!!!!!!!!!!!!!στο επόμενο τουρ να πάμε να το κάψουμε..να πάρουμε και το εράκι να χαλαρώσει λιγάκι...
στα αρχίδια μου..την θέλω και το ξέρει..
εσυ μωρι κωλοτριπιδα μονο σε οσους δεν απαντανε μιλας δεν πας να γαμιθεις με κανα πακι να δεις χαρα στην κωλαρα σου μια και την πουτσα την εχεις στη ναφθαλινη?Ελα μωρη πουτανα κατω να σου γυρισω και την κωλοσουφριδα,αι γαμισου τσολι,χωρις να σε πειραξω μας ζαλισες τα αρχιδια,
ναι αμε εγω μεσα οπωτε θελετε κανωνιστε οσοι θελετε και πειτε μου
Πωωωωωωωωωωω ομολογια δημοσιωs!!!!!!!!!!!!!!!
Θα μαs θαψουνε οι Ελλεηνιδεs
δεν σε δινει ρε για σενα δουλευει ;)και τον πούστη τον μπαράκι που με δίνει στεγνά!