Επισκέπτης
εισαι τυποςσε ερημικη παραλια του σαρωνικου ειδες καμια πουτσα εσυ και γελασες απο ηδονη
εισαι τυποςσε ερημικη παραλια του σαρωνικου ειδες καμια πουτσα εσυ και γελασες απο ηδονη
και το κλαμα ειναι καλο ειδικα αν προερχεται την ωρα της συνουσιαςΓελω με το σινερμαν για να μην κλαψω με την καταντια που εχουν μερικοι που θελουν να τους λεμε και αντρες...
Αγορι μου γελα με την ψυχη σου απο το νετ τσαμπα ειναι..ΓΙΑ ΑΥΤΟ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΟΙ ΕΔΩ..Γελω με το σινερμαν για να μην κλαψω με την καταντια που εχουν μερικοι που θελουν να τους λεμε και αντρες...
ΕΙΜΑΙ ΧΕΣΤΗΣ ΚΑΙ ΤΟ ΦΩΝΑΖΩ
ρε μπαρε δεν τρωμε εμεις περισευματα αστα για τους αλλουςπαντως αν περισευει καμια εδω ειμαστε και εμεις
εδω εισαι λαθος παμφαγα οντα ειμαστερε μπαρε δεν τρωμε εμεις περισευματα αστα για τους αλλους
σωστος για αλλη μια φοραεδω εισαι λαθος παμφαγα οντα ειμαστε
εσυ οταν αποσυνδεθω με το καλο γραφεις καμια μαλακια ακωμα δεν τρεχει και τιποταΩΡΑΙΟΣ..
χεχεχεχ..τυπε μου δωσε μου το τηλ. οταν εχω εμπνευση να σε παρω να μπεις στο μπου,,εσυ οταν αποσυνδεθω με το καλο γραφεις καμια μαλακια ακωμα δεν τρεχει και τιποτα
λοιπον γραφε εξι εννεα σαραντα εφτα τρεις και παρ' τα αρχιδια μουχεχεχεχ..τυπε μου δωσε μου το τηλ. οταν εχω εμπνευση να σε παρω να μπεις στο μπου,,
λοιπον γραφε εξι εννεα σαραντα εφτα τρεις και παρ' τα αρχιδια μου
λοιπον γραφε εξι εννεα σαραντα εφτα τρεις και παρ' τα αρχιδια μου
κλειστό το έχεις ρε!
Καλα ρε τυπε αν ειναι να χαλαρωσεις να τα παρω οτι πεις..μονο που το χανεις ετσι,μπραβο τωρα νιωθεις εξυπνος..για αυτο δεν γαματε,και σας φταινε οι γκομενες..λοιπον γραφε εξι εννεα σαραντα εφτα τρεις και παρ' τα αρχιδια μου
ασε με ζαλισε η γκομενα του τυπου... ξερεις η 21χρωνη... η μουναρα... και δεν μπορουσα αλλο και το εκλεισακλειστό το έχεις ρε!
Καταλαβα τι φαση εισαι....χεσε μεσα..χαχαχαχαχαχχαχαχαχχαχχαχαχ Δωστου καμμια φωτο να ποσταρει για δικη του ρε