Νέα

Έχετε κληρονομήσει συνήθειες και συμπεριφορές από τους γονείς σας;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.810
Πόντοι
1.446
Το θέμα είναι και τι κληρονομεί ο καθένας (συνέπεια των πιθανοτήτων και των ευλογιών της Παναγιάς)...
Στην ίδια οικογένεια μπορεί κάποιος να κληρονομεί ένα ακίνητο από κάποιον για παράδειγμα και ένας άλλος σχιζοφρένεια , ένα είδος καρκίνου ή μια μορφή καθυστέρησης (από το ίδιο πρόσωπο ή κάποιον άλλον, στην ίδια οικογένεια)...

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Το θέμα είναι και τι κληρονομεί ο καθένας (συνέπεια των πιθανοτήτων και των ευλογιών της Παναγιάς)...
Στην ίδια οικογένεια μπορεί κάποιος να κληρονομεί ένα ακίνητο από κάποιον για παράδειγμα και ένας άλλος σχιζοφρένεια , ένα είδος καρκίνου ή μια μορφή καθυστέρησης (από το ίδιο πρόσωπο ή κάποιον άλλον, στην ίδια οικογένεια)...

Είμαι ευτυχισμένος με όσα κληρονόμησα.

Manimal

Ανώτατος
Εγγρ.
9 Φεβ 2020
Κριτικές
7
Like
38.927
Πόντοι
10.411
Λίγο πολύ,όλοι έχουμε πάρει κάτι από τους δικούς μας

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.976
Πόντοι
9.297
Εσυ τι έχεις πάρει τύπε;
Σωματικές και ψυχικές αντοχές...όταν είσαι από βουνό και έχεις σκάψει μπαξέδες και έχεις βγει έξω για ξύλα δεν γίνεται να είσαι μια αστική μπουχεσα που δεν μπορεί να περπατησει η να κουβαλήσει βάρη.

sparos-gr

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Οκτ 2015
Κριτικές
20
Like
995
Πόντοι
1.011
Στα 20 τους βρίζεις αλλά 99% στα 40 είσαι ίδιος.
Εάν είσαι απο τα 20 ίδιος ,καλύτερα αυτοκτόνα!!!
Δεν είναι τυχαίο που λένε ότι άμα θες να δείς πως θα γίνει η γυναίκα σου ,κοίτα την πεθερά σου!!!

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.976
Πόντοι
9.297
Δεν είναι τυχαίο που λένε ότι άμα θες να δείς πως θα γίνει η γυναίκα σου ,κοίτα την πεθερά σου!!!
Για αυτό τα πιτσιρίκια το παίζαν επαναστάτες και μετά το βουλωσανε;
Εγώ πάντως ποτέ δεν έβριζα τους πιο μεγάλους..κάτι αστικοποιημενες κακομαθημενες μπουχεσες του σήμερα που τα έχουν ολα χωρίς την παραμικρή προσπάθεια μπορεί...να δούμε τι θα κάνουν στα 35-40 τους.Θα κυκλοφορούν με βερμούδες και σκουλαρίκια σαν να μην τους νοιάζει τίποτα η θα γίνουν άνθρωποι;

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.079
Πόντοι
3.506
Εγω για παράδειγμα, δεν έχω κληρονομίσει τίποτα από γονείς, ούτε στο υλικό επίπεδο αλλά και σαν χαρακτήρας είμαι 100% διαφορετικός !

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Εγώ πάντως ποτέ δεν έβριζα τους πιο μεγάλους..κάτι αστικοποιημενες κακομαθημενες μπουχεσες του σήμερα που τα έχουν ολα χωρίς την παραμικρή προσπάθεια μπορεί...να δούμε τι θα κάνουν στα 35-40 τους.Θα κυκλοφορούν με βερμούδες και σκουλαρίκια σαν να μην τους νοιάζει τίποτα η θα γίνουν άνθρωποι;
Μια χαρά άνθρωποι θα γίνουν.

Όταν θα κοπεί το χρήμα γίνεσαι άνθρωπος ή παλιάνθρωπος.

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.110
Πόντοι
456
Κοίταξε... δεν είναι απαραίτητο να βρίζεις κυριολεκτικά τους πιο μεγάλους, για να είσαι σε αυτή την κατηγορία. Λίγο-πολύ, όλοι περάσαμε απο αυτή τη φάση. Με διαφορετική μέθοδο ο καθένας μας, αλλά περάσαμε. Όλοι. Απο τα αναρχοβλαμμένα, που ξημεροβραδιάζονται στα εξάρχεια, μέχρι τον αθόρυβο πιτσιρικά που απλά κάνει ότι δε θέλουν οι γονείς του (πχ του λένε να γίνει γιατρός και αυτός γίνεται υδραυλικός). Όσο για το υπόλοιπο... συμφωνούμε.

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.976
Πόντοι
9.297
Τύποι που η γυναίκα τους ζυγίζει πιο πολύ από τους ίδιους αποκλείεται να έχουν πεθερές με ακόμα πιο μεγάλο βάρος...

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.976
Πόντοι
9.297
Κοίταξε... δεν είναι απαραίτητο να βρίζεις κυριολεκτικά τους πιο μεγάλους, για να είσαι σε αυτή την κατηγορία. Λίγο-πολύ, όλοι περάσαμε απο αυτή τη φάση. Με διαφορετική μέθοδο ο καθένας μας, αλλά περάσαμε. Όλοι. Απο τα αναρχοβλαμμένα, που ξημεροβραδιάζονται στα εξάρχεια, μέχρι τον αθόρυβο πιτσιρικά που απλά κάνει ότι δε θέλουν οι γονείς του (πχ του λένε να γίνει γιατρός και αυτός γίνεται υδραυλικός). Όσο για το υπόλοιπο... συμφωνούμε.
Αν είναι να γίνει γιατρός αλλά να μένει άνεργος γιατί θέλει από Χερφιλντ και πάνω η βρίσκει λίγα τα λεφτά του πρωτοδιοριστου,τι να το κάνεις;

Εγγρ.
7 Αυγ 2021
Like
15.079
Πόντοι
3.506
Όχι αλλά νομίζω δεν έχει και μεγάλη σημασία ! Αλλες φορές παιδιά κληρονομούν πολλά χαρακτηριστικά από τους γονείς αλλες φορές όχι (πιο σπάνιο βέβαια)

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Όχι αλλά νομίζω δεν έχει και μεγάλη σημασία ! Αλλες φορές παιδιά κληρονομούν πολλά χαρακτηριστικά από τους γονείς αλλες φορές όχι (πιο σπάνιο βέβαια)

Λογικά θα ήταν ήρεμο το περιβάλλον που μεγάλωσες.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom