Νέα

Έχετε κληρονομήσει συνήθειες και συμπεριφορές από τους γονείς σας;

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Nubic

Μέγας
Εγγρ.
28 Οκτ 2019
Κριτικές
10
Like
13.220
Πόντοι
3.846
είναι δύο διαφορετικά άτομα. Nubic - από το νιούμπης ,νέοπας
Νίπλης ίσως από το nipple ,ρωτήστε τον ίδιο

leonidas1969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Απρ 2007
Κριτικές
1
Like
1.022
Πόντοι
201

Εκτός από συνήθειες έχετε κληρονομήσει τουλάχιστον κανένα διαμέρισμα?

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.107
Πόντοι
456
Μιας και δε γινόταν να λείψω απο τέτοιο θρέντ...
Έχω κληρονομήσει απο τους γονείς μου, δύο πράγματα. Και, έχω απορρίψει μερικά, είτε συνηδειτά, είτε με ένστικτο.
Ο συγχωρεμένος ο γέρος μου, ήταν μπήχτης. Αλλά, μιλάμε, πολύ μπήχτης, και, ακόμα περισσότερο σαβουρογάμης. Αν περπατούσε, και είχε μουνί... το πήδαγε, ακόμα και αν ήταν ο κουασιμόδος με βυζιά. Ακόμα θυμάμαι την τελευταία γκόμενα που είχε, πριν το διαζύγιο. Μια χοντρή, άσχημη, υπάλληλο σε σουβλατζίδικο. Το οποίο, σουβλατζίδικο, ήταν 150 μέτρα απο το σπίτι. Η μάνα μου, δεν ήταν και μοντέλο, αλλά ήταν πέντε-έξι κατηγορίες πιο γαμεύσιμη. Και πιο έξυπνη. Και Κρητικιά. Οπότε, όταν σιγουρεύτηκε οτι ξενοπηδούσε ο γέρος μου, την έστησε στο πάρκινγκ δίπλα στο σουβλατζίδικο, τους είδε να μπαίνουν στο αμάξι, όρμηξε στο αυτοκίνητο, άνοιξε την πόρτα και τη σάπισε στο ξύλο. Κυριολεκτικά, με την κυλότα στους αστραγάλους την τράβαγε έξω. Μετά, πλακωθήκανε με το γέρο μου, έγινε επικός καυγάς (Μανιάτης αυτός, Κρητικιά αυτή) δεν πολυσήκωνε χέρι γιατί έχω και τρείς θείους ντερέκια απο τη μάνα μου, και κατέληξε στο διαζύγιο...
Έχω κληρονομήσει τη σαβουρογαμία του γέρου, λοιπόν. Πηδάω ότι κυκλοφορεί, αρκεί να έχω έστω και λίγες καύλες.
Έχω κληρονομήσει και τα εκρηκτικά νεύρα της μάνας μου. Αρνί, μαλάκας αγαθιάρης, μέχρι που μου γυρίζουν τα μάτια και όποιος με δεί με φοβάται. Το χειμώνα που μας πέρασε, κυνήγαγα μια συν'αδελφο στο super market, να τη σαπίσω στο ξύλο... δύο προϊστάμενοι, ο ένας ντουλάπα, με είδαν και δεν τόλμησαν να μπούν μπροστά, παρά μόνο την φυγάδευσαν και με άφησαν να ρίχνω μπουνιές στις παλέττες μέχρι να μου πρηστεί το χέρι.

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Έχω κληρονομήσει απο τους γονείς μου, δύο πράγματα. Και, έχω απορρίψει μερικά, είτε συνηδειτά, είτε με ένστικτο.
Ο συγχωρεμένος ο γέρος μου, ήταν μπήχτης. Αλλά, μιλάμε, πολύ μπήχτης, και, ακόμα περισσότερο σαβουρογάμης. Αν περπατούσε, και είχε μουνί... το πήδαγε, ακόμα και αν ήταν ο κουασιμόδος με βυζιά. Ακόμα θυμάμαι την τελευταία γκόμενα που είχε, πριν το διαζύγιο. Μια χοντρή, άσχημη, υπάλληλο σε σουβλατζίδικο. Το οποίο, σουβλατζίδικο, ήταν 150 μέτρα απο το σπίτι. Η μάνα μου, δεν ήταν και μοντέλο, αλλά ήταν πέντε-έξι κατηγορίες πιο γαμεύσιμη. Και πιο έξυπνη. Και Κρητικιά. Οπότε, όταν σιγουρεύτηκε οτι ξενοπηδούσε ο γέρος μου, την έστησε στο πάρκινγκ δίπλα στο σουβλατζίδικο, τους είδε να μπαίνουν στο αμάξι, όρμηξε στο αυτοκίνητο, άνοιξε την πόρτα και τη σάπισε στο ξύλο. Κυριολεκτικά, με την κυλότα στους αστραγάλους την τράβαγε έξω. Μετά, πλακωθήκανε με το γέρο μου, έγινε επικός καυγάς (Μανιάτης αυτός, Κρητικιά αυτή) δεν πολυσήκωνε χέρι γιατί έχω και τρείς θείους ντερέκια απο τη μάνα μου, και κατέληξε στο διαζύγιο...
Έχω κληρονομήσει τη σαβουρογαμία του γέρου, λοιπόν. Πηδάω ότι κυκλοφορεί, αρκεί να έχω έστω και λίγες καύλες.
Έχω κληρονομήσει και τα εκρηκτικά νεύρα της μάνας μου. Αρνί, μαλάκας αγαθιάρης, μέχρι που μου γυρίζουν τα μάτια και όποιος με δεί με φοβάται. Το χειμώνα που μας πέρασε, κυνήγαγα μια συν'αδελφο στο super market, να τη σαπίσω στο ξύλο... δύο προϊστάμενοι, ο ένας ντουλάπα, με είδαν και δεν τόλμησαν να μπούν μπροστά, παρά μόνο την φυγάδευσαν και με άφησαν να ρίχνω μπουνιές στις παλέττες μέχρι να μου πρηστεί το χέρι.
Ποσά κιλά είναι η ποιο γεματούλα που έχεις πάρει;

Man-With-No-Name

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Μαΐ 2011
Κριτικές
2
Like
2.107
Πόντοι
456
Αδερφέ 90 κιλά εάν η άλλη είναι 1,80 την λες απλά μπαμπάτσικη.

Εάν είναι 1,60 τότε ….

Yπολογίζω τα κιλά με βάση τη συνολική εμφάνιση.
Αν είναι μπαμπάτσικη, την βαφτίζω 70, αν είναι παχουλή 80-90 και αν είναι ο μόμπυ ντίκ, 100 και πάνω.
Δεν στέκομαι, εκείνη την ώρα, να βάζω κάτω παράγοντες όπως ύψος, ηλικία κτλ... να γαμήσουμε πάμε, όχι να υπογράψουμε σύμβαση

OP
OP
Διαγραμμένο μέλος 112207
Εγγρ.
28 Μαΐ 2011
Κριτικές
7
Like
14.001
Πόντοι
3.936
Yπολογίζω τα κιλά με βάση τη συνολική εμφάνιση.
Αν είναι μπαμπάτσικη, την βαφτίζω 70, αν είναι παχουλή 80-90 και αν είναι ο μόμπυ ντίκ, 100 και πάνω.
Δεν στέκομαι, εκείνη την ώρα, να βάζω κάτω παράγοντες όπως ύψος, ηλικία κτλ... να γαμήσουμε πάμε, όχι να υπογράψουμε σύμβαση

Πολύ σωστός.

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.810
Πόντοι
1.446
Πάντως κάπου είχα διαβάσει ότι οι άνδρες όσο μεγαλώνουν τόσο μοιάζουν σε πολλά με τον πατέρα τους.
Γι
Εύγε που παραδέχεσαι την σαβουρογαμία σου...
Όλοι μας είμαστε λίγο-πολύ κάποια στιγμή και υπό κάποιες συνθήκες...
Ας μην ξεχνάμε ότι και ο άνθρωπος που πήρε τα ηνία της εξουσίας στην Ελλάδα το '81, αλλάζοντας την πορεία της καθοριστικά (σε άλλα πράγματα θετικά και σε άλλα αρνητικά) ήταν το μεγαλύτερο παράδειγμα σαβουρογάμη...

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.414
Πόντοι
2.356
Γι

Εύγε που παραδέχεσαι την σαβουρογαμία σου...
Όλοι μας είμαστε λίγο-πολύ κάποια στιγμή και υπό κάποιες συνθήκες...
Ας μην ξεχνάμε ότι και ο άνθρωπος που πήρε τα ηνία της εξουσίας στην Ελλάδα το '81, αλλάζοντας την πορεία της καθοριστικά (σε άλλα πράγματα θετικά και σε άλλα αρνητικά) ήταν το μεγαλύτερο παράδειγμα σαβουρογάμη...
:( Εμένα γιατί με τάγκαρες; Καλησπέρα. Ίσως δεν πρόλαβες να γράψεις τη σκέψη σου και απάντησες στον άλλον φίλο.

DAMDIM100

Σεβαστός
Εγγρ.
10 Ιαν 2020
Κριτικές
20
Like
3.810
Πόντοι
1.446

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
46.962
Πόντοι
9.297
Πλάκα πλάκα έχει εξαφανιστεί τις τελευταίες ημέρες.

Λες να ανοίγει κατάστημα;
Μαλακες,αν μάθετε κάτι για σουβλακερι με εξωτικές γεύσεις ΣΠΕΥΣΑΤΕ....όλοι φανταζόμαστε ποιος θα είναι από πίσω.

Termin

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Φεβ 2018
Like
7.743
Πόντοι
2.306
Eίχα πάρει ένα καλοκαίρι για πόρτα σε club ένα ντερέκι 2.10, 130 κιλα τον έβλεπες και χεζόσουν. Άλλα είχε ψιλή φωνή κάπως.
Εκεί που γινόταν χαμός με κόσμο, και τρέχαμε με παιρνουν τηλέφωνο
- Το Γιώργο θέλω δεν απαντάει στο κινητό
- Κυρια μου, είναι μέσα στον κόσμο τώρα γίνεται χαμός.
- Πείτε του, ο πατέρας του είμαι, να μου τηλεφωνήσει όποτε μπορει.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom