The Saint*
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 90
- Like
- 37.482
- Πόντοι
- 25.467
κατι εχει αυτη
(Τρολ μόουντ: οφ) Φυσικόν. Έχει δεχθεί πολλές αηθεις επιθέσεις.
κατι εχει αυτη
Εδώ μέσα πολύ κουπλέ και λίγο μπουφλέ, γενική η παρατήρηση.Δεν της πετυχαίνει το σουφλέ.
Εδώ μέσα πολύ κουπλέ και λίγο μπουφλέ, γενική η παρατήρηση.
κατι εχει αυτη
μωρη θα γινεις ανθρωπος η θα σε βαλω να διαβασεις ολο το θρεντ χαμουρεμα στην θεσσαλονικη να ξερεις που θα με πας ?
θα κουμποσω ματζουνι θα πυροβολω απο μπαλκονι δαιος και θα πιτσιλαω κεφαλους στον θερμαικο
τα παραλες λιγο! μην ξεχνας εχουμε εντιμους πολιτικους!!σε μια ανεντιμη εποχη τα παντα ειναι ανεντιμα...........
μαν γραψε οτι θες μεσ το θρεντ "ωδη στο βατραχο. το πρασινο θρεντ"...εκει ειναι ασυλο, κανεις δεν σβηνει τιποτα....κατι σαν αυτονομο κρατοςτι εχουν παθει οι admin και κοβουν για ψυλλου πηδημα τα θρεντ? δλδ επειδη ειπαμε οτι τσακωθηκε ενας Αρχιμανδριτης με μια τροχονομο τι εγινε? χουντα εχουμε και δω μεσα?
thx man! ειμαι σχετικα καινουργιος εδω και δεν ηξερα τα κολπα! ;)μαν γραψε οτι θες μεσ το θρεντ "ωδη στο βατραχο. το πρασινο θρεντ"...εκει ειναι ασυλο, κανεις δεν σβηνει τιποτα....κατι σαν αυτονομο κρατος
υγ και λεγονται μονο αληθειες ;)
τα παραλες λιγο! μην ξεχνας εχουμε εντιμους πολιτικους!!
δυστυχως ειναι υπερανω και των νομων γι αυτο φτασαμε ως εδω..αυτη η ασυλια μας εφαγε τυπε..εξαιρουνται οι πολιτικοι, υπερανω πασης ατιμιας ...
Ρε μεγαλε αυτο ειναι βιασμος...μηπως οι mods να επιμεληθουν λιγο;ναι πριν περιπου 15 χρονια..γνωρισα μια κοπελα σε μια καφετερια καπου κοντα στα Εξαρχεια..τοτε ασχολιομουνα με την φωτογραφια ερασιτεχνικα και της προτεινα να την βγαλω φωτος..εκεινη την εποχη η ψηφιακη δεν ηταν στα φορτε της ουτε φυσικα οι σελφις φωτο..κανονισαμε ναρθει σπιτι οπου την εβγαλα περιπου 36 φωτος ενα φιλμακι δλδ..σε καποια φαση μαλιστα την εβγαλα και σχεδον γυμνη με το σλιπακι και τα βυζια εξω..οταν τελειωσαμε της ειπα αν θα την πειραζε να τις ανεβαζα στο ιντερνετ..εχασε το χρωμα της μου ειπε φυσικα και θα με πειραζε μην το κανεις αυτο...την πλησιασα και αρχισα να την χαιδευω..πηγε να απομακρυνθει και τις ειπα οτι αν δεν φερθει σωστα θα δει τις φωτο της στο ιντερνετ....αρχισε να μυξοκλαιει αλλα εγω την στριμωξα και μου λεει ενταξει αλλα θα μου δωσεις μετα το φιλμακι...λεω φυσικα...την σηκωσα αγκαλια και την πηγα στην κρεββατοκαμαρα...την εριξα στο κρεββατι της εβγαλα βιαια το σλιπακι και επεσα πανω της μουγκριζοντας σαν γουρουνι...σε καποια φαση της αλλαξα στασητην εβαλα στα 4 και την εσκισα απο τον κωλο..οι φωνες της και τα παρακαλετα της νασταματησω γιατι ποναγε με καυλωναν ακομα πιο πολυ..την πηδουσα αγρια απο τον κωλο σκιζοντας της την γυναικεια σεξυ κωλοτρυπιδα της..οταν τελειωσαμε ντυθηκε της εδωσα το φιλμακι και την πηγα λιγο πιο κατω με το αμαξι...την κοιταξα και ηταν χλωμη σαν το κερι...ειχε φαει μεγαλη ηττα..το τσουλακι νομιζε οτι θα γδυνοτανε μπροστα μου και θα με αφηνε με τον πουτσο στο χερι! με την ψυχολογια του νικητη πλεον την αποχαιρετησα και δεν την ξαναειδα απο τοτε...
Εχεις ξυπνήσει ή κοιμασαι ακομα?ναι πριν περιπου 15 χρονια..γνωρισα μια κοπελα σε μια καφετερια καπου κοντα στα Εξαρχεια..τοτε ασχολιομουνα με την φωτογραφια ερασιτεχνικα και της προτεινα να την βγαλω φωτος..εκεινη την εποχη η ψηφιακη δεν ηταν στα φορτε της ουτε φυσικα οι σελφις φωτο..κανονισαμε ναρθει σπιτι οπου την εβγαλα περιπου 36 φωτος ενα φιλμακι δλδ..σε καποια φαση μαλιστα την εβγαλα και σχεδον γυμνη με το σλιπακι και τα βυζια εξω..οταν τελειωσαμε της ειπα αν θα την πειραζε να τις ανεβαζα στο ιντερνετ..εχασε το χρωμα της μου ειπε φυσικα και θα με πειραζε μην το κανεις αυτο...την πλησιασα και αρχισα να την χαιδευω..πηγε να απομακρυνθει και τις ειπα οτι αν δεν φερθει σωστα θα δει τις φωτο της στο ιντερνετ....αρχισε να μυξοκλαιει αλλα εγω την στριμωξα και μου λεει ενταξει αλλα θα μου δωσεις μετα το φιλμακι...λεω φυσικα...την σηκωσα αγκαλια και την πηγα στην κρεββατοκαμαρα...την εριξα στο κρεββατι της εβγαλα βιαια το σλιπακι και επεσα πανω της μουγκριζοντας σαν γουρουνι...σε καποια φαση της αλλαξα στασητην εβαλα στα 4 και την εσκισα απο τον κωλο..οι φωνες της και τα παρακαλετα της νασταματησω γιατι ποναγε με καυλωναν ακομα πιο πολυ..την πηδουσα αγρια απο τον κωλο σκιζοντας της την γυναικεια σεξυ κωλοτρυπιδα της..οταν τελειωσαμε ντυθηκε της εδωσα το φιλμακι και την πηγα λιγο πιο κατω με το αμαξι...την κοιταξα και ηταν χλωμη σαν το κερι...ειχε φαει μεγαλη ηττα..το τσουλακι νομιζε οτι θα γδυνοτανε μπροστα μου και θα με αφηνε με τον πουτσο στο χερι! με την ψυχολογια του νικητη πλεον την αποχαιρετησα και δεν την ξαναειδα απο τοτε...
ναι πριν περιπου 15 χρονια..γνωρισα μια κοπελα σε μια καφετερια καπου κοντα στα Εξαρχεια..τοτε ασχολιομουνα με την φωτογραφια ερασιτεχνικα και της προτεινα να την βγαλω φωτος..εκεινη την εποχη η ψηφιακη δεν ηταν στα φορτε της ουτε φυσικα οι σελφις φωτο..κανονισαμε ναρθει σπιτι οπου την εβγαλα περιπου 36 φωτος ενα φιλμακι δλδ..σε καποια φαση μαλιστα την εβγαλα και σχεδον γυμνη με το σλιπακι και τα βυζια εξω..οταν τελειωσαμε της ειπα αν θα την πειραζε να τις ανεβαζα στο ιντερνετ..εχασε το χρωμα της μου ειπε φυσικα και θα με πειραζε μην το κανεις αυτο...την πλησιασα και αρχισα να την χαιδευω..πηγε να απομακρυνθει και τις ειπα οτι αν δεν φερθει σωστα θα δει τις φωτο της στο ιντερνετ....αρχισε να μυξοκλαιει αλλα εγω την στριμωξα και μου λεει ενταξει αλλα θα μου δωσεις μετα το φιλμακι...λεω φυσικα...την σηκωσα αγκαλια και την πηγα στην κρεββατοκαμαρα...την εριξα στο κρεββατι της εβγαλα βιαια το σλιπακι και επεσα πανω της μουγκριζοντας σαν γουρουνι...σε καποια φαση της αλλαξα στασητην εβαλα στα 4 και την εσκισα απο τον κωλο..οι φωνες της και τα παρακαλετα της νασταματησω γιατι ποναγε με καυλωναν ακομα πιο πολυ..την πηδουσα αγρια απο τον κωλο σκιζοντας της την γυναικεια σεξυ κωλοτρυπιδα της..οταν τελειωσαμε ντυθηκε της εδωσα το φιλμακι και την πηγα λιγο πιο κατω με το αμαξι...την κοιταξα και ηταν χλωμη σαν το κερι...ειχε φαει μεγαλη ηττα..το τσουλακι νομιζε οτι θα γδυνοτανε μπροστα μου και θα με αφηνε με τον πουτσο στο χερι! με την ψυχολογια του νικητη πλεον την αποχαιρετησα και δεν την ξαναειδα απο τοτε...
Εχεις ξυπνήσει ή κοιμασαι ακομα?
Πες μας να μην κανουμε θορυβο και σου χαλάσουμε την ονειρωξη!