txar
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 3
- Like
- 1.941
- Πόντοι
- 496
και μετα ξυπνησες και εσυ
και μετα ξυπνησες και εσυ
τυπε την αναλογικη ξερω καλα..το τονισα ντε! αμαν!Ασχολείσαι με την φωτογραφία και δεν ξέρεις πως να τις σκανάρεις;
τυπε την αναλογικη ξερω καλα..το τονισα ντε! αμαν!
ναι ε; ξες καλα τον νομο βλεπωχαχαχα! χωρις καταγγελια τι θα μου κανουν? εισαι παθουσα μηπως?
αμε! οπως ξερω καλα οτι εσεις οι γκομενες δεν τα καταγγελετε ποτε κατι τετοια! φοβαστε τον εξευτελισμο!ναι ε; ξες καλα τον νομο βλεπω
νομιζεις. επειδη δινεις σημασια στις λεξεις τους.ομως δεν μπορεις να διαβασεις τις σκεψεις τους.αυτο ισχυει και για εμενα ;)μου εκανε εντυπωση που πολλοι απο δω μεσα πηραν το μερος του νυμφιδιου... :S
ναι οι κοπελιτσες ισως . Αλλα μιλας με εμενα ;)αμε! οπως ξερω καλα οτι εσεις οι γκομενες δεν τα καταγγελετε ποτε κατι τετοια! φοβαστε τον εξευτελισμο!
αξιζεις να σε βγαλω φωτο? πες περιγραφη..ελα και μετα κανε καταγγελια!ναι οι κοπελιτσες ισως . Αλλα μιλας με εμενα ;)
μωρο που εισαι? θυμωσες καλε? :'(ναι οι κοπελιτσες ισως . Αλλα μιλας με εμενα ;)
τυπε εγω νομιζω οτι ζηλεψανε πολυ γι αυτο τα γραψανε αυτα!νομιζεις. επειδη δινεις σημασια στις λεξεις τους.ομως δεν μπορεις να διαβασεις τις σκεψεις τους.αυτο ισχυει και για εμενα ;)
.πολυ πιθανον να ζηλεψαν οπως λες.παντως θελω να ξερεις πως οι γυναικες ειναι οι απολυτα υπευθυνες για τις πραξεις σου.αυτες σε εσπρωξαν εκει με τις συμπεριφορες τους.αυτες σου στερησαν τον ερωτα και σε αναγκασαν να προβεις σε τετοιες πραξεις.δεν μπορω να σε κατηγορησω γιατι ισουν κατω απο την επηρεια ορμονων.και ολοι ξερουμε ποσο αδυσωπητη μπορει να γινει η testosteroneτυπε εγω νομιζω οτι ζηλεψανε πολυ γι αυτο τα γραψανε αυτα!
αχ ρε erinal γιατι εφυγες? ειχε αποκτησει και αρωμα γυναικας το θρεντακι!
Μην είσαι απόλυτα σίγουρος...
ναι πριν περιπου 15 χρονια..γνωρισα μια κοπελα σε μια καφετερια καπου κοντα στα Εξαρχεια..τοτε ασχολιομουνα με την φωτογραφια ερασιτεχνικα και της προτεινα να την βγαλω φωτος..εκεινη την εποχη η ψηφιακη δεν ηταν στα φορτε της ουτε φυσικα οι σελφις φωτο..κανονισαμε ναρθει σπιτι οπου την εβγαλα περιπου 36 φωτος ενα φιλμακι δλδ..σε καποια φαση μαλιστα την εβγαλα και σχεδον γυμνη με το σλιπακι και τα βυζια εξω..οταν τελειωσαμε της ειπα αν θα την πειραζε να τις ανεβαζα στο ιντερνετ..εχασε το χρωμα της μου ειπε φυσικα και θα με πειραζε μην το κανεις αυτο...την πλησιασα και αρχισα να την χαιδευω..πηγε να απομακρυνθει και τις ειπα οτι αν δεν φερθει σωστα θα δει τις φωτο της στο ιντερνετ....αρχισε να μυξοκλαιει αλλα εγω την στριμωξα και μου λεει ενταξει αλλα θα μου δωσεις μετα το φιλμακι...λεω φυσικα...την σηκωσα αγκαλια και την πηγα στην κρεββατοκαμαρα...την εριξα στο κρεββατι της εβγαλα βιαια το σλιπακι και επεσα πανω της μουγκριζοντας σαν γουρουνι...σε καποια φαση της αλλαξα στασητην εβαλα στα 4 και την εσκισα απο τον κωλο..οι φωνες της και τα παρακαλετα της νασταματησω γιατι ποναγε με καυλωναν ακομα πιο πολυ..την πηδουσα αγρια απο τον κωλο σκιζοντας της την γυναικεια σεξυ κωλοτρυπιδα της..οταν τελειωσαμε ντυθηκε της εδωσα το φιλμακι και την πηγα λιγο πιο κατω με το αμαξι...την κοιταξα και ηταν χλωμη σαν το κερι...ειχε φαει μεγαλη ηττα..το τσουλακι νομιζε οτι θα γδυνοτανε μπροστα μου και θα με αφηνε με τον πουτσο στο χερι! με την ψυχολογια του νικητη πλεον την αποχαιρετησα και δεν την ξαναειδα απο τοτε...
star86 εισαι τερμα μπετοβλακας και σιχαμενος.
κατι τετοιους σαν και σενα πρεπει να βαλει η καθε γκομενιτσα δυο αλβανους να σε στειλουν απο εκει που ρθες να κυκλοφορεις με σπασμενα κοκκαλα για ολη σου τη ζωη.
αν λες αληθεια γιατι μαλλον αυνανας εισαι που φανατζεσαι φανταστικες ιστοριες