giannis19750
Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Δεκ 2005
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Ναι ρε συ έναν έχω δει λες να έχει κι άλλον αυτός που ξέρω εγώ ναι ,
αμα ειναι κινεζος ξεχνα τοΝαι ρε συ έναν έχω δει λες να έχει κι άλλον αυτός που ξέρω εγώ ναι ,
λογω μαφιας τυπε αστο καλυτερα,παιχτο κινεζοςΓιατί τι παίζει ; Λόγω χρώματος ,εθνικότητας η θρησκειας ;
:Sκαλησπέρα κοντά στο σπίτι μου ειναι ένα κινεζικό που το δουλεύει μια Κινέζα που αν και παντρεμένη κάνετε ολη την μέρα στο μαγαζί και δεν κλεινειψπαρα μόνο για βραδι,αν και παντρεμένη ο άντρας της ειναι σε άλλη πόλη που δουλευει άλλο μαγαζί και δεν τη βλέπω να φεύγει ούτε να έρχεστε αυτός παρά μια φορά τον μήνα και αν . Να χωθω χωρίς να γίνω Ρομπάι , ρώτησα έναν φίλο και μου είπε οτι τα κινεζικά ζευγάρια έχουν άλλη σχέση μεταξύ τους που εμείς δεν καταλαβαίνουμε .γνωριζει κάνει κάτι με πέρνει να όρμηξω και αν κανενας ξέρει κανέναν τροπο ,περιμένω τα φώτα σας!
Το δικό μου σύστημα είναι κακός γαμπρός για νύφες ευκολόπιστες .Γενικά εχω υπάρξει μεγάλο κολοπαίδι με γυναίκες...αλλά θα το πληρώσω σίγουρα!Είμαι ο τύπος που το παίζει σχεσάκιας για κάνα δίμήνο και μετά λακίζω...Δεν μου αρέσουν οι ξέκωλες ,όποτς για να γαμήσω δεν μπορώ να πάω να το πω ξερά...μου αρέσουν ωραίες καθημερινές κοπέλες ,προσγειωμένες και όχι γκόμενες με τατούαζ ,brazilian και 900 ζήτουλες στο fb.Είμαι ο τύπος ,που όλες οι γυναίκες αν το ξέρανε θα με απεχθάνονταν,αλλά ειμαι undercover. .Εχω φάτσα καλού παιδιού,έχω πολύ καλή δουλειά και πτυχια-μεταπτυχιακά και δεν βλέπουν την φάκα.Εχω τρομερό μπλά μπλά εκ φύσεως,τους παίρνω το μυαλό,γιατι έχω κάνει πάρα πολλά πράγματα για τα 35 μου χρόνια...και πέφτουν σαν παραγινωμένα σύκα. .Ξέρω οτι δεν με τιμάει μιας και έχω και σχέση αλλά...δεν το χορταίνω το φλερτ και το καινούριο!!
σε ποινικό είχε έρθει ένας τύπος σαν κ του λόγου σου..ή άλλη τα πήρε έβαλε δύο και τον σαπισανε.αθωώθηκε λόγο αμφιβολιών η κοπέλα.η έδρα όλη γυναίκες..Το δικό μου σύστημα είναι κακός γαμπρός για νύφες ευκολόπιστες .Γενικά εχω υπάρξει μεγάλο κολοπαίδι με γυναίκες...αλλά θα το πληρώσω σίγουρα!Είμαι ο τύπος που το παίζει σχεσάκιας για κάνα δίμήνο και μετά λακίζω...Δεν μου αρέσουν οι ξέκωλες ,όποτς για να γαμήσω δεν μπορώ να πάω να το πω ξερά...μου αρέσουν ωραίες καθημερινές κοπέλες ,προσγειωμένες και όχι γκόμενες με τατούαζ ,brazilian και 900 ζήτουλες στο fb.Είμαι ο τύπος ,που όλες οι γυναίκες αν το ξέρανε θα με απεχθάνονταν,αλλά ειμαι undercover. .Εχω φάτσα καλού παιδιού,έχω πολύ καλή δουλειά και πτυχια-μεταπτυχιακά και δεν βλέπουν την φάκα.Εχω τρομερό μπλά μπλά εκ φύσεως,τους παίρνω το μυαλό,γιατι έχω κάνει πάρα πολλά πράγματα για τα 35 μου χρόνια...και πέφτουν σαν παραγινωμένα σύκα. .Ξέρω οτι δεν με τιμάει μιας και έχω και σχέση αλλά...δεν το χορταίνω το φλερτ και το καινούριο!!
Ρεσπέκτ! Έπαιξα το ίδιο σενάριο 3 φορές στο παρελθόν. Και οι τρείς τους έκαναν καλά γαμήσια αφού νόμιζαν ότι βρήκαν τον μαλάκα που θα τις πάρει. Τραβάνε τρελλό ζόρι όταν τους σκάσεις το καρπούζι. Η 3η περίπτωση είχε φρικάρει και μου έκανε την ζωή πατίνι μέχρι να ξεμπλέξω.. μου έφερνε ψεύτικα χαρτιά γυναικολόγου ότι ήταν έγκυος και ήθελε λεφτά έκτρωση κλπ. Την έπιασε το εκδικητικό της. BTW αυτή έγινε πορνοστάρ για πάρτη μου Μέχρι παρτούζα με φιλενάδα της μου έταζε.
Εσυ δηλαδή εχυνες χαλαρος μεσα στην 48αρα ε?Σωραίος...κάνουν τέτοιες μαλακίες οι γυναίκες.Εμένα τύπισα 48 ,χωρισμένη με παιδί 10 χρονών,μου λέγε οτι είναι έγκυος.Με ήθελε για σχέση :S και ήθελε να με τεστάρει,αν γουστάρω και αν θα λάκιζα.Μου το πε και της είπα αν στα 48 έμεινες έγκυος να βγάλουμε το παιδί McGyver! .
Γατάκι δικηγορο ειχε.σε ποινικό είχε έρθει ένας τύπος σαν κ του λόγου σου..ή άλλη τα πήρε έβαλε δύο και τον σαπισανε.αθωώθηκε λόγο αμφιβολιών η κοπέλα.η έδρα όλη γυναίκες..
σε ποινικό είχε έρθει ένας τύπος σαν κ του λόγου σου..ή άλλη τα πήρε έβαλε δύο και τον σαπισανε.αθωώθηκε λόγο αμφιβολιών η κοπέλα.η έδρα όλη γυναίκες..
Εσυ δηλαδή εχυνες χαλαρος μεσα στην 48αρα ε?
ζήτησε..Γατάκι δικηγορο ειχε.
Ειδε πανω ολο γυναικες, δεν ζητουσε μια αναβολή?
Δεν επαιρνε τηλεφωνο ότι μπηκε βομβα στο κτιριο????ζήτησε..
τι να σπαστω βρε βοδι όρθιο..νομίζεις ότι επειδή βρίσκεις κ τα κάνεις είσαι κάποιος.;για δες ρε κάτι άντρες ξεφτίλες.τι είδους γυναίκα θα εμπλεκε με άντρα σαν κ του λόγου σου ζητώντας κ παιδιά;με ξεφτίλες παιδιά;Σπάστηκες μόνο που κατάλαβες τον τύπο μου...λύκοι θα υπάρχουν όσο υπάρχουν πρόβατα dear!Προσωπικά 2 θα κλάνανε μια μάντρα. .Είμαι 1.95 ,102 κιλά.Εκτός αν βγάζανε κανα μαυρομουτσουνο! .Πέρα απο την πλάκα ,έχεις υπάρξει θύμα ανάλογου τύπου προφανώς !Δεν είναι κακό,δεν είναι όλοι για τα δόντια σου!
τι να σπαστω βρε βοδι όρθιο..νομίζεις ότι επειδή βρίσκεις κ τα κάνεις είσαι κάποιος.;για δες ρε κάτι άντρες ξεφτίλες.τι είδους γυναίκα θα εμπλεκε με άντρα σαν κ του λόγου σου ζητώντας κ παιδιά;με ξεφτίλες παιδιά;
χαχαχα γαμησε τα,έμπλεξεΔεν επαιρνε τηλεφωνο ότι μπηκε βομβα στο κτιριο????