Νέα

εχετε χρησιμοποιησει ποτε ανεντιμο τροπο να πηδηξετε καποια γυναικα?

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 803
  • Εμφανίσεις 41K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
τι να σπαστω βρε βοδι όρθιο..νομίζεις ότι επειδή βρίσκεις κ τα κάνεις είσαι κάποιος.;για δες ρε κάτι άντρες ξεφτίλες.τι είδους γυναίκα θα εμπλεκε με άντρα σαν κ του λόγου σου ζητώντας κ παιδιά;με ξεφτίλες παιδιά;

Καταρχήν δεν σε έβρισα !Σπάστηκες ,γιατι κάποιος σε πιάσε κοροίδο κάποτε και σε κάψε για τα καλά..αν δεν σπαζόσουν,δεν θα βρίζες!Επίσης δεν είπα οτι έταζα γάμο,αφου σε κάνα 2μηνο λακίζω.Η 1η πρόταση ''κακός γαμπρός για νύφες ευκολόπιστες'' είναι απο τραγούδι!Δεχομαι να μην καταλαβαίνεις γιατι έχεις αργο επεξεργαστή.

Οταν χτυπάω ευαισθητες χορδές σε και καλα χειραφετημένες και super kseroles σαν και σένα είναι το καλυτερο μου.Πες μας τι σου κάνε ο αλήτης...ακούμε :rockon:

rokos

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2010
Κριτικές
1
Like
159
Πόντοι
6
Kαλά δεν είχε δει την ταινία στρίβειν δια του αρραβώνος.
Και οι γυναίκες το ίδιο κάνουν μέχρι να σε κουκουλώσουν το παίζουν καλά κορίτσια δεν λέω όλες (μητέρες αδερφές γυναίκες μας) χαχαχαχα

Δεν επαιρνε τηλεφωνο ότι μπηκε βομβα στο κτιριο???? :2funny: :2funny: :2funny:

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Καταρχήν δεν σε έβρισα !Σπάστηκες ,γιατι κάποιος σε πιάσε κοροίδο κάποτε και σε κάψε για τα καλά..αν δεν σπαζόσουν,δεν θα βρίζες!Επίσης δεν είπα οτι έταζα γάμο,αφου σε κάνα 2μηνο λακίζω.Η 1η πρόταση ''κακός γαμπρός για νύφες ευκολόπιστες'' είναι απο τραγούδι!Δεχομαι να μην καταλαβαίνεις γιατι έχεις αργο επεξεργαστή.
σπαζομαι γιατί γεννατε παιδιά που τα διαλυετε με οποίο τρόπο μπορείτε.κ την ιστορία την ακούω συνέχεια να επαναλαμβανεται ηλίθιε.ως προσφώνηση κ όχι ως βρισιά

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1
σπαζομαι γιατί γεννατε παιδιά που τα διαλυετε με οποίο τρόπο μπορείτε.κ την ιστορία την ακούω συνέχεια να επαναλαμβανεται ηλίθιε.ως προσφώνηση κ όχι ως βρισιά

Μηπως δέν έχεις παρει το μεσημεριανο χάπι?Ειμαι ελευθερος βρε ζωάδι(βρισιά) τι παιδια και γάμους λές?Διαβασε τι εγραψα,αιντε!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Μηπως δέν έχεις παρει το μεσημεριανο χάπι?Ειμαι ελευθερος βρε ζωάδι(βρισιά) τι παιδια και γάμους λές?Διαβασε τι εγραψα,αιντε!
τόσο δύσκολα τα λέω ρε;τελικά μπορεί να μην σας βοηθά το μυαλό τι να πω.το πιο αστείο βέβαια είναι ότι έχετε κ απαιτήσεις να σας φέρονται σωστά.κοθορνοι

alex71

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Σεπ 2010
Κριτικές
1
Like
32.279
Πόντοι
8.006
τόσο δύσκολα τα λέω ρε;τελικά μπορεί να μην σας βοηθά το μυαλό τι να πω.το πιο αστείο βέβαια είναι ότι έχετε κ απαιτήσεις να σας φέρονται σωστά.κοθορνοι
Κοθορνοι δεν είναι τα τακουνια?  :think:

nutcase13

Μέλος
Εγγρ.
21 Απρ 2014
Like
0
Πόντοι
1

Καλά αυτη η έκρηξη κρύβει πολυ πόνο erinal.Ιts ok,θα περάσει,I ve been there,οταν ήμουν πρόβατο!

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Αγανάκτηση δείχνει ούτε καν κρυβει που περιστοιχιζομαι από ηλίθιους κρεττινους ψευτομαγκες

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Έτσι πάιξτην σαν την μαϊμού τουλάχιστον να δείχνεις το ρόλο σου

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
σε μια ανεντιμη εποχη τα παντα ειναι ανεντιμα...........

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.189
Πόντοι
2.606
μωρη ολο νευρα εισαι τελευταια  :grin:

Jybe

Μέλος
Εγγρ.
28 Απρ 2011
Like
2
Πόντοι
6
ισως το πιο τιμιο πηδημα ειναι αυτο που το πληρωνεις αμεσα, το πληρωμενο δηλ..

House of Fun

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
30 Ιαν 2009
Κριτικές
5
Like
44
Πόντοι
366
Ο μη απαθής σπάνια είναι και συμπαθής(τουλάχιστον στην αγέλη).Την καλησπέρα μου

erinal

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
91
Πόντοι
866
Και την δικιά μου

brabus67

Σπουδαίος
Εγγρ.
9 Οκτ 2010
Like
14.189
Πόντοι
2.606
Δεν της πετυχαίνει το σουφλέ.  :)
κατι εχει αυτη  :think:

μωρη θα γινεις ανθρωπος η θα σε βαλω να διαβασεις ολο το θρεντ χαμουρεμα στην θεσσαλονικη να ξερεις που θα με πας ? :grin:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom