μήν δίνεις σημασία ό άνθρωπος πάσχει από αναρχοψυχωτικό στρές μέ τάσεις γιά ταξιδι συμπαράστασης στήν παλαιστίνηΔεν μεταδίδω άλλο....
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Δολοφονική επίθεση με καλάσνικοφ εναντίον αστυνομικών !!!
- Μέλος που άνοιξε το νήμα NikosShell
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 997
- Εμφανίσεις 35K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
θά διαδηλώσει ό τσίπρας γιά τόν θάνατο τού μπάτσου αυτό θές να πείς...??????????????Είναι καλύτερα να είσαι σιωπηλός και να θεωρείσαι βλάκας παρά να μιλάς και να αίρεις κάθε αμφιβολία.
Αβραάμ Λίνκολν
μήν θυμάσε τόν λινκολν όταν ακούς λόγια πού πονάνε καί δέν σού αρέσουν...
str81977
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 17 Απρ 2006
- Κριτικές
- 2
- Like
- 6
- Πόντοι
- 166
ΠΟΛΥ φοβαμαι οτι οπως ΑΦΗΣΑΝ τον Αξαρλιαν να πεθανει(στο συνταγμα το ασθενοφορο εκανε 50 λεπτα να ερθει) μηπως εχουμε καποια <<επιπλοκη>> του τραυματια(που μεχρι το απογευμα πηγαινε πολυ καλα).....για τους ΑΔΙΣΤΑΚΤΟΥΣ της εξουσιας προκειμενου να ααλαξει το κλιμα...ΟΛΑ ειναι πιθανα...
Είναι καλύτερα να είσαι σιωπηλός και να θεωρείσαι βλάκας παρά να μιλάς και να αίρεις κάθε αμφιβολία.
Αβραάμ Λίνκολν
Πόσο δίκιο είχε ο Άμπυ...
Το πρώτο ποστ του Σανιμ που δεν ήταν εξυπνακισμός των 2 γραμμών αλλά αποπειράθηκε να κανει μια λίγο πιο σοβαρή προσέγγιση (των 4 γραμμών) και πραγματικά θα είχα λιώσει στο γέλιο αν δεν αφορουσε τις ζωές 2 ανθρώπων..
ν
Ναι ρε...Άφησαν τον Αξαρλιάν να πεθάνει για να σπιλώσουν τόυς μεγάλους λαϊκους αγωνιστές Ξηρό και Κουφοντίνα..
Και αν πάθει κάτι ο Διαμαντής δεν θα φταίνε οι σφαίρες των φονιάδων αλλά τα επικοινωνιακά παιχνίδια της κυβέρνησης...
Τσακάλι...τίποτα δεν σου ξεφεύγει...
omorfopedo
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
μπα! θα κλασουν μαλλι με τη σκεψη της αντιδρασης του κοσμου εναντιον τους! Θα πηγαινει τοιχο τοιχο ο Τσουπρας μη του'ρθει ιπταμενο γιαουρτινά δείς πανηγύρια άν πεθάνει από τόν τσίπρα καί τήν παρέα του τούς κουκουλοφόρους..
Ακομα κι η Περιστερα θα του κοψει τα τσιμπουκια για... τιμωρια!
συμπέρασμα λοιπόν ..όποιος διαφωνεί στίς μαλακίες πού λές ειναι είναι ηλίθιος..Επειδή τα παλικάρια δεν τα πιάνουν με την πρώτη, άλλη μια προσπάθεια:
Μη μαλώνεις με έναν ηλίθιο. Θα σε ρίξει στο επίπεδο του και θα σε νικήσει λόγω εμπειρίας.
-Ανώνυμος
omorfopedo
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Οκτ 2007
- Like
- 6
- Πόντοι
- 1
συμπέρασμα λοιπόν ..όποιος διαφωνεί στίς μαλακίες πού λές ειναι είναι ηλίθιος..
μπα! ο ιδιος ειναι αλλα δεν του εχουν πει ακομα για να μη κλαψει... χαχαχαχαχα!
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Και έτσι έκλεισε άλλη μια μέρα δημιουργικής και επικοδομητικής αντιπαράθεσης μεταξύ Ελλήνων και Ελλήνων για τα τεράστια προβλήματα που ταλανίζουν αυτόν τον τόπο.
Εις Ανώτερα.
Τελικά ακόμα δεν έχω καταφέρει να καταλήξω σε αυτή τη χώρα τι είναι χειρότερο.
Να είσαι κομμουνιστικά φασίστας, ή φασιστικά κομμουνιστής.
Εις Ανώτερα.
Τελικά ακόμα δεν έχω καταφέρει να καταλήξω σε αυτή τη χώρα τι είναι χειρότερο.
Να είσαι κομμουνιστικά φασίστας, ή φασιστικά κομμουνιστής.
Επισκέπτης
Και έτσι έκλεισε άλλη μια μέρα δημιουργικής και επικοδομητικής αντιπαράθεσης μεταξύ Ελλήνων και Ελλήνων για τα τεράστια προβλήματα που ταλανίζουν αυτόν τον τόπο.
Ε οχι και Ελληνες!Δεν θελουν οι αναρχοαυτονομοι να τους κατατασεις "καπου".Αλλα ακομα και αν ηταν υποχρεωμενοι να διαλεξουν θα προτιμουσαν τιποτα γυφτοσκοπιανους απο την ιδια χωρα που τους ανεχεται τοσα χρονια...
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Ε οχι και Ελληνες!Δεν θελουν οι αναρχοαυτονομοι να τους κατατασεις "καπου".Αλλα ακομα και αν ηταν υποχρεωμενοι να διαλεξουν θα προτιμουσαν τιποτα γυφτοσκοπιανους απο την ιδια χωρα που τους ανεχεται τοσα χρονια..
κάτι τέτοιες μαλακίες έγραφαν οι Αθηναίοι για τους Σπαρτιάτες και τουμπαλιν...
Είδες πώς κατέληξαν... Κοίτα στον καθρέφτη.....
Γαμημένος λαός.
Καμμένο DNA.
Επισκέπτης
κάτι τέτοιες μαλακίες έγραφαν οι Αθηναίοι για τους Σπαρτιάτες και τουμπαλιν...
Είδες πώς κατέληξαν... Κοίτα στον καθρέφτη.....
Γαμημένος λαός.
Καμμένο DNA.
Εγω ξερω οτι τα καραγκιοζιλικια που συμβαινουν στην χωρα μας οφειλονται σε μεγαλο βαθμο στην ακροαριστερα η οποια ειναι σαν παρασιτο πλεον και μονο κακο μπορει να προκαλει...
Σορρυ αλλα δεν μπορω να ανεχομαι διαφοροι καμμενοι εγκεφαλικα και ιδεαλογικα να χλευαζουν με καθε τροπο εθνικα μνημεια μας,συμβολα μας καθως και την ιδια την ιστορια μας και αντιθετως να τρεχουν να πλακωνονται και να σκιζουν τα καλτσον τους για αλβανους και γυφτοσκοπιανους και για τον καθε μαλακα λαο που ειναι κοντρα στα δικα μας εθνικα συμφεροντα.
Κατι τετοιοι πρεπει να αποβληθουν απο την χωρα μπας και παμε μπροστα σε μερικα πραγματα τουλαχιστον...
Δεν ξερω πως...Λες να τους στειλουμε με courrier στην αλβανια η στα σκοπια?
Σε λιγο θα φτασουμε να φοβομαστε να υπερασπιστουμ τα ιδια μας τα εδαφη επειδη θα μας λενε φασιστες καποιοι μαλακες της ακροαριστερας
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
Εγω ξερω οτι τα καραγκιοζιλικια που συμβαινουν στην χωρα μας οφειλονται σε μεγαλο βαθμο στην ακροαριστερα η οποια ειναι σαν παρασιτο πλεον και μονο κακο μπορει να προκαλει...
ρε μαλακισμένο ακούς τι λες;
Γαμώ τα σύμβολά σου και τα μνημεία σου και τα σπίτια σου.
Η ανθρώπινη ζωή έχει μεγαλύτερη αξία από αυτά.
Ας μάθουν όλοι οι ακραίοι να σέβονται αλλήλους και όλα τα άλλα θα βρουν το δρόμο τους...
εχετε χάσει το μέτρο ρε μαλάκες...
και συ πρώτος απ όλους.
κοίτα τη ζωή σου και πες μου ρε μαλάκα ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΜΕΤΡΟ; ΟΕΟ;
στο ότι κάθεσαι με ένα μαλάκα γέρο 4 η ώρα και μιλάς για μαλακίες αντί να κοιμάσαι ή να διασκεδάζεις;
Πάψαμε να ζούμε ρε μαλάκες σ αυτή τη χώρα. Γι αυτό όλα είναι πεθαμένα...
αει σιχτίρ όλοι.
Πάω να βρω το μέτρο που έχω χάσει. Εγώ φταίω πρώτα και μετά όλοι εσείς.
Δε θα σου απαντήσω ξανά ρε μαλάκα.
Επισκέπτης
ρε μαλακισμένο ακούς τι λες;
Ας μάθουν όλοι οι ακραίοι να σέβονται αλλήλους και όλα τα άλλα θα βρουν το δρόμο τους...
Και που κολαει οτι η ανθρωπινη ζωη εχει μεγαλυτερη αξια απο αυτα?Αλλο το ενα αλλο το αλλο...Κανενας δεν δικαιωλογειται να βεβηλωνει τα ιδια του τα εθνικα συμβολα επειδη ενας μπατσος εκλασε στα εξαρχεια,επειδη του εκοψε κληση η και ακομα επειδη πυροβολησε εναν 15χρονο (ο οποιος πιθανως να ψαχνωταν και για φαραρια-ας τιμωρηθει απο την δικαιοσυνη...ουτε τα αμαξια του κοσμακη φταινε,ουτε τα μαγαζια)
Καλα σχετικα με τα Σκοπια να εχουμε φιδια στον κορφο μας που να κανουν πορεια για παρτυ των γυφτοσκοπιανων αυτο δεν σηκωνει καν συζητηση...
και συ πρώτος απ όλους.
στο ότι κάθεσαι με ένα μαλάκα γέρο 4 η ώρα και μιλάς για μαλακίες αντί να κοιμάσαι ή να διασκεδάζεις;
αει σιχτίρ όλοι.
Τι φταιω ρε μαλακα ...Σημερα γυρισα στο ΤΕΙ και δεν ειχα τι να κανω...Μονο μια τσαρκα προλαβα να κανω πριν κλεισουν τα μπουρδελακια και ηρθα εδω!
Πρεπει να κοιμαμε νωρις η να βγαινω στα μπουζουκια οταν δεν εχω τι να κανω?
δηλαδή όποιος κατουράει και πετάει βόμβα μολότωφ στό μνημείο τού αγνώστου στρατιώτη πρέπει νά ζεί καί νά μήν πυροβολείτε????ρε μαλακισμένο ακούς τι λες;
και συ πρώτος απ όλους.
αει σιχτίρ όλοι.
δηλαδή εάν πετάξουν βόμβα μολότωφ η κατουρίσουν τόμν τάφο τού πατέρα σου τι θά κάνεις??
μέ τούς πολιτικούς πού έχουν τά μυαλά σου καλά μάς κάνουν οί κουκουλοφόροι ..τούς δώσαμε θάρρος
φίλε δέν πάς καθόλου καλά
master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
συναγωνιστες εφυγε απο το μετρο η συζητηση.το θεμα ειναι οτι η αστυνομια υπαρχει για τη διατηρηση της ταξης και την εφαρμογη των νομων φυσικα παντα χωρις εκτροπη ή επιδειξη εντονου ζηλου προς το καθηκον.φυσικα και η καταπατηση του δικαιωματος της απεργιας ή της πορειας ειναι κατακριτεα αλλα να διαδηλωσεις και να εναντιωθεις με τροπο πολιτισμενο.
δηλαδή όποιος πετάει βόμβα μολότωφ στό ιερότερο μνημείο τού ελληνισμού δένσυναγωνιστες εφυγε απο το μετρο η συζητηση.το θεμα ειναι οτι η αστυνομια υπαρχει για τη διατηρηση της ταξης και την εφαρμογη των νομων φυσικα παντα χωρις εκτροπη ή επιδειξη εντονου ζηλου προς το καθηκον.φυσικα και η καταπατηση του δικαιωματος της απεργιας ή της πορειας ειναι κατακριτεα αλλα να διαδηλωσεις και να εναντιωθεις με τροπο πολιτισμενο.
πρέπει νά πυροβολείτε??
master.ioannis
Μέγας
- Εγγρ.
- 7 Φεβ 2008
- Κριτικές
- 26
- Like
- 507
- Πόντοι
- 4.195
να πυροβολειτε οχι.να συλλαμβανετε ομως ναι.δεν λεω οχι.δηλαδη εαν εχω ενα οπλο οποιος δεν μου γουσταρει τον καθαριζω???δεν παει ετσι.σε κανεναν νομο δεν αναφερετε αφαιρεση ζωης.μην φτανουμε στα ακρα.δηλαδή όποιος πετάει βόμβα μολότωφ στό ιερότερο μνημείο τού ελληνισμού δέν
πρέπει νά πυροβολείτε??
Φιλε koproni65 για φασιστακο σε κοβω αλλα ψηφηζεις ΛΑΟΣ
Ετσι αγορι μου με τετοια δημοκρατικα αισθηματα θα παει μπροστα η χωρα
Ρε χιτες παρτε τα οπλα και σκοτωστε μας οπως κανουνε και οι "εχθροι σας" οι Ισραηλινοι,αντε μπραβω
Ετσι αγορι μου με τετοια δημοκρατικα αισθηματα θα παει μπροστα η χωρα
Ρε χιτες παρτε τα οπλα και σκοτωστε μας οπως κανουνε και οι "εχθροι σας" οι Ισραηλινοι,αντε μπραβω
LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.297
- Πόντοι
- 8.645
Φιλε μου,αμα δεν υπηρχε η ακροαριστερα θα τρωγομασταν μεταξυ μας με κατι αλλο π.χ. με το συλλογο μπιλιαρδορων Μενιδιου...δεν ειναι η ακροαριστερα το θεμα...μια ζωη μαλωναμε μεταξυ μας αλλωστε απο πολυ παλια...
δηλαδή όποιος πετάει βόμβα μολότωφ στό ιερότερο μνημείο τού ελληνισμού δέν
πρέπει νά πυροβολείτε??
Φιλε μου παρεκτρεπεσαι και χανεις το (λεμε τωρα..) δικιο σου.
Μπροστα στις ανθρωπινες ζωες τα μνημεια ειναι απλες πετρες,σοβαρευτειτε.
Οπως τις προαλλες που ειχε βγει ενας βουλευτης του ΛΑΟΣ και ελεγε στη γυναικα που ΤΟΛΜΗΣΕ να προσπαθησει να αυτοκτονησει απο την Ακροπολη οτι επρεπε να ντρεπεται...κι οτι επρεπε να αυτοκτονησει αλλου...
Εγω ξερω οτι τα καραγκιοζιλικια που συμβαινουν στην χωρα μας οφειλονται σε μεγαλο βαθμο στην ακροαριστερα
Ειμαι σίγουρος οτι το έγραψες χωρις να το σκεφτείς πολύ
Ο ζαχόπουλος, τα ομόλογα, οι κουμπάροι και η επιτροπή ανταγωνισμού, ο τσιτουρίδης, ο μαγγίνας, ο ρουσόπουλος, η καμμένη πάρνηθα, η κατεστραμμένη και παραδομένη στην "αξιοποίηση" πελοπόνησος, ο στρατηγός άνεμος, ο βουλγαράκης και φυσικά το Βατοπαίδι σε καλούν να επανατοποθετηθείς
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 2K
- Εμφανίσεις
- 103K
- Απαντήσεις
- 194
- Εμφανίσεις
- 16K
- Απαντήσεις
- 229
- Εμφανίσεις