δηλαδή όποιος πετάει βόμβα μολότωφ στό ιερότερο μνημείο τού ελληνισμού δέν
πρέπει νά πυροβολείτε??
Θα υπερθεματίσω και θα πω οτι θα πρέπει να πυροβολείται ακόμα και όποιος περνά μπροστά απο μνημείο όντας οχι κατάλληλα ντυμένος
δηλαδή όποιος πετάει βόμβα μολότωφ στό ιερότερο μνημείο τού ελληνισμού δέν
πρέπει νά πυροβολείτε??
Και μετά μου λες ρε φίλε γιατί ασχολούμαι.
Μα άμα τους αφήσεις αυτούς τους φασιστάκους έτσι σε λίγο θα απαιτήσουν την επαναφορά των πιστοποιητικών κοινωνικών φρονημάτων, για να μη σου πω την ...επαναξιοποίηση των τουριστικών οικισμών της Μακρονήσου.
Ελπιζω αυτο το αποτροπιαιο περιστατικο να γινει αφορμη να επιβληθει πλεον ο νομος και να μπουζουριασουν τους οποιους βικινγκς περιφερονται στο κεντρο και βανδαλιζουν την πολη καθως και τον καθε ανωμαλο με καλασνικοφ που βαλει κατα αστυνομικων μονο και μονο γιατι ειναι το επαγγελμα τους αυτο....
σέ επιασε ό πόνος γιά τούς παλαιστίνιους εεε??
σούχουν κάνει πλύση εγκεφάλου η παπαρήγα καί ο τσιπρας ¨εεε??
θέλω νά μου πείς όμως πού είναι η παπαρήγα καί ό τσιπρας όταν η κίνα κατέχει παράνομα τό θηβέτ καί έχει οδηγήσει σέ φυλακές και βασανιστήρια χιλιάδες θηβετιανούς...καί στό θάνατο
ξέρεις ποσα παιδιά πεθαινουν από τήν πείνα στήν αφρική κάθε μέρα??
εγώ δέν είδα κανένα από σας νά λεει κάτι γι αυτά γιατι????καλά δέν συζητάμε γιά διαδήλωση....
Δυστηχως φιλε αυτη ειναι η πραγματικοτητα...
Ολοι κοιτανε τον κωλο τους και δεν τους νοιαζει τιποτα. Παθητικοτητα σε ολο της το μεγαλειο. Βεβαια τα ιδια γινοντουσαν και στο Ιρακ. Οπως και αλλος τοσος κοσμακης πεθαινει στην Αφρικη απ την πεινα και τους εμφυλιους και κανεις δεν δινει σημασια. Θεωρειται τοσο συνηθισμενο που τα μμε δεν το αναφερουν καν πλεον.
Με ολο τον σεβασμο φιλε Enforcer αλλα θα διαφωνησω μαζι σου, καπως ετσι απαξιωτηκα επραξαν και οι Γερμανοι και τους φορτοθηκε ο Χιτλερ.
Δεν λεω να κανουμε διαλογο αλλα να απανταμε, αυτοι μπορουνε να πατανε την σκαλδαλη αλλα εμεις οφειλουμε τουλαχιστον να προφυλακτουμε. Αν τους αφησεις να πυροβολουνε εστω και στο γαμο του Καραγκιοζη να βαρανε, εεεε στο τελος καποια μπαλοθια θα βρει ψαχνο.
Και ξερεις,τοτε θα βρουνε την ευκαιρια για καμια "πορεια στη Ρωμη"
Φιλε μου Enforcer θελω να απανταω οχι για να κανω διαλογο, καταλαβενω οσα λες, αλλα μπενουν πιτσιρικαδες εδω μεσα που αν δουν οτι δεν μιλαμε θα τους παρουν μαζι τους.
εγω θελω να σταθω μονο σ ενα πραγμα απο τα παραπανω λεγομενα σου!!! κατι ειπες για πιτσιρικαδες!!Ακου συντροφε pipinomaniac εγω δεν ειπα να σε κρεμασουμε ουτε για εξωρεια μιλησα.
Στην δημοκρατια δεν θα πρεπει να υπαρχουν μεσα καταστολης. Αλλωστε τι διαφορα εχει ο κοκκινοφασιστας απο τον μαυροφασιστα, για μενα καμια.
Και κατι λεονταρισμους φιλε μου αστους για κανα πιτσιρικο, εγω παντως ουτε να σε κατουρισω δεν γουσταρω εισαι πολυ βρομικος
Οσο για τον Τσιπρα ειναι τοσο πολυ μακακας που δεν θελω να αναφερωμε στο ονομα του
Φιλε μου Enforcer θελω να απανταω οχι για να κανω διαλογο, καταλαβενω οσα λες, αλλα μπενουν πιτσιρικαδες εδω μεσα που αν δουν οτι δεν μιλαμε θα τους παρουν μαζι τους.
εγω θελω να σταθω μονο σ ενα πραγμα απο τα παραπανω λεγομενα σου!!! κατι ειπες για πιτσιρικαδες!!
αραγε τι αποψη εχουνε οι πιτσιρικαδες με ολλα αυτα που βλεπουνε ακουνε και διαβαζουνε καθημερινα???
εγω πιστευω οτι μια ειναι η λεξη.....'οργη' ισως και απογοητευση!Θα με ενδιέφερε πολύ να μάθω
γιατί δεν τους ρωτάς;
μακαρι....αλλα και αλλα συναισθηματα αν εχουν εγω μεχρι ενα σημειο το δικαιολογω.....!Θάνο ειλικρινά ελπίζω να ειναι οργή. Γιατί εκτος απο υγιές συναίσθημα, ειναι και το μόνο που μπορει να οδηγήσει σε εξελίξεις
δηλαδή νά κατουράνε τούς τάφους τών προγόνων μας καί πού πέσαν γιά τά υψηλότερα ιδανικά και να μήν πυροβολήσω???λυπάμε αν μπορώ θά τό κάνω ..Φιλε μου,αμα δεν υπηρχε η ακροαριστερα θα τρωγομασταν μεταξυ μας με κατι αλλο π.χ. με το συλλογο μπιλιαρδορων Μενιδιου...δεν ειναι η ακροαριστερα το θεμα...μια ζωη μαλωναμε μεταξυ μας αλλωστε απο πολυ παλια...
Φιλε μου παρεκτρεπεσαι και χανεις το (λεμε τωρα..) δικιο σου.
Μπροστα στις ανθρωπινες ζωες τα μνημεια ειναι απλες πετρες,σοβαρευτειτε.
Οπως τις προαλλες που ειχε βγει ενας βουλευτης του ΛΑΟΣ και ελεγε στη γυναικα που ΤΟΛΜΗΣΕ να προσπαθησει να αυτοκτονησει απο την Ακροπολη οτι επρεπε να ντρεπεται...κι οτι επρεπε να αυτοκτονησει αλλου...
δηλαδή νά κατουράνε τούς τάφους τών προγόνων μας
ένα ρεμάλι λιγότερο η ένα ζώο διότι περί ζώων ππρόκειτε...