Νέα

Διάρκεια στο σεξ

• Μέλος που άνοιξε το νήμα s6775951
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 147
  • Εμφανίσεις 15K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
Και εγώ στα 35 τόσο έκανα ....αλλά και που το λέω δεν με πιστεύει κανείς τώρα στα 50 χαλαρά και εύκολα 1 ώρα
Μία ώρα συνεχόμενο μέσα έξω φίλε ή όλο το πακέτο;;; Δηλαδή βγαίνεις, σταματάς, αλλάζεις στάση κλπ;;;

kafearkoudas

Μέγας
Εγγρ.
14 Δεκ 2012
Κριτικές
26
Like
17.789
Πόντοι
4.496
36 ειμαι.
15-20 λεπτα μετρημένα...μου ειχε δημιουργηθεί ψυχολογικο απο κατι αρθρα που διαβαζα για διαρκεια και θεωρούσα πως ειμαι επιεικώς γτπ...αλλα και με 2 χρονων παιδι ταλιμπαν σπιτι, μια χαρα με βρισκω...παντα χωρις προκαταρκτικα ο χρόνος αυτος...δεν υπαρχει χρονος ΚΑΙ για προκαρτακτικα
Δυστυχώς η έλλειψη προκαταρτικών σημαίνει την αρχή του τέλους για την ευχαρίστηση και των δύο. Καταλαβαίνω τι λες αλλά ψάξε να βρεις χρόνο και για αυτά.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Αν είναι πολυοργασμικη....όχι φίλε αυτό θέλει ....εάν χύνει μια φορά και τέλος ναι.....
Πολυοργασμικη φίλε μπορει να είναι και με εικοσαλεπτη διάρκεια. Δεν είναι θέμα χρονικής διάρκειας. Είναι η δυνατότητα να συνεχίζει το σεξ και να έρχεται σε οργασμό, χωρίς διάλειμμα από τον προηγούμενο. Μην μπερδευεσαι. Εσύ να τελειώσεις μια φορά στα 20 λεπτά και αυτή 5-6.

matzafasoula

Μέλος
Εγγρ.
16 Νοε 2012
Like
875
Πόντοι
96
Κανε και κανένα διάλειμμα άνθρωπε...Την άλλη την ρώτησες αν το απολαμβάνει? Μας αρέσει το παιχνίδι κυρίως, όχι 2 ώρες μέσα έξω συνέχεια. Καταντάει μαρτύριο εάν συνεχίζεται 3-4 φορές την εβδομάδα.
2 ώρες χαδάκια τα αντέχεις ?
Μάθε τους
Πες τους για τα 15 σου, 25 σου, 35 σου ..

ΥΓ
Με 2 ώρες μέσα-έξω δεν γαμείς, φτιάχνεις κοιλιακούς :)

ΥΓ2
Μην ξεχνάτε.
Τα χαδάκια μειώνουν το γαμήσι, αυξάνουν όμως την απόλαυση.

ΥΓ3
Αλλωστε και το τσιμπούκι, χαδάκι είναι.
Εκτός κι αν δεν σας αρέσει :)

Τελευταία τροποποίηση:

Michael Scott

Ανώτερος
Εγγρ.
5 Νοε 2021
Κριτικές
20
Like
27.594
Πόντοι
8.346
Ειδα κατι για τονο να λετε. Εμένα με αρέσει το καπνιστό σκουμπρί, θα βοηθήσει? Να δοκιμασω?
Βαζω κ κανα τσιπουρακι απο δίπλα κ κρατάει κανα 3ωρο το σεξ

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056
Εκτός και αν γνωρίζεις να κλιμακώνεις εναλλαγές ώστε να διατηρείς το ενδιαφέρον. Οι γυναίκες έτσι και αλλιώς είναι πολυοργασμικές. Συνολική συνεύρεση με προκαταρκτικά μεταξύ μίας και μιάμισης ώρας είναι το ιδανικό για μένα. Και μετά από μισάωρο ξεκούρασης, δεύτερος γύρος, αν τη δεις ότι έχει διάθεση.
Καλο μεσημερι Kaptain.....συμφωνω και επαυξανω...το εχω κανει....απο τις 12-1 μεχρι 4-5....2 φορες σεξ....

montiliani

Σεβαστός
Εγγρ.
30 Απρ 2008
Like
6.946
Πόντοι
1.056
Τι Θυμηθηκα.....ειμασταν στον χωρο εργασιας...διαλειμμα....ειχαμε και εναν αργο... στο ρυθμο της εργασιας....και οπως τα λεγαμε.....( οπως τα λεμε και εδω) ελεγε και εκεινος "την εχω ξεμουνιασει την γκομενα.....3-4 ωρες την γαμαω.....εκανε τον καμποσο....και πεταγετε ο Προισταμενος παλιας κοπης Μαγκας και του απανταει......"Καλα ρε του λεει.....και εκει Αργος εισαι??????!!!!"χαχαχααχαχαχαχαχα...επεσε το γελιο της Αρκουδας.....Καλα να περνατε Κυριοι....

Klima

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Νοε 2021
Like
4.516
Πόντοι
446
Πολυοργασμικη φίλε μπορει να είναι και με εικοσαλεπτη διάρκεια. Δεν είναι θέμα χρονικής διάρκειας. Είναι η δυνατότητα να συνεχίζει το σεξ και να έρχεται σε οργασμό, χωρίς διάλειμμα από τον προηγούμενο. Μην μπερδευεσαι. Εσύ να τελειώσεις μια φορά στα 20 λεπτά και αυτή 5-6.
Αφού έχουμε αλλά βιώματα οι δυο μας γιατί προσπαθείς να με πείσεις για κάτι που ξέρω ....εσύ ξέρεις αυτά που έχεις ζήσει...δεν χρειάζεται να κάνουμε τόσο ανάλυση....εγώ έχω δει αλλά εσύ αλλά .

giorgosmsj

Νέο Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2022
Like
5
Πόντοι
0
το λιγοτερο 2 ωρες ..καθαρος χωρις βοηθεια απο χαπακια...εχω φτασει και 4 ωρες αλλα δεν υπρχει αρκετος χρονος για παραπανω... ..δεν ειναι κατι μαγικο..απλα καλη φυσικη κατασταση!!!.... και βεβαια εχω κοψει τσιγαρο και ποτα..υπνος οχι αρκετος..φαγητο οχι μεγαλη ποικιλια..αλλα καθαρο φαγητο απο σπιτι..ποτε απο εξω σχεδον..
2 ωρες να γαμας συνεχομενα???μαλλον μας κανεις πλακα!!

Stratocaster

Μέγας
Εγγρ.
21 Νοε 2007
Κριτικές
12
Like
1.678
Πόντοι
4.655
Όχι ποτέ δεν έχω πάρει ....οποίος θέλει πιστεύει οποίο θέλει δεν πιστεύει...δεν έχω να αποδείξω κάτι ....στο νήμα την γνώμη μου είπα
Χαίρομαι για εσένα φίλε μου. Υπάρχουν τέτοιες περιπτώσεις κύριοι.

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Τυποι μου τόνο κονσέρβα σε λάδι κατά την διάρκεια και πριν την πράξη ένα κουταλάκι χαβιάρι και ένα κουταλάκι γύρη . Και η γεύση του σπέρματος φτιάχνει και η διάρκεια αυξάνει.
Απο μελισσοκομικά θα σου συνιστούσα βασιλικό πολτό και προπολη κατά τη διάρκεια και κέντρισμα της πούτσας με δηλητήριο μέλισσας πριν την πράξη. Η μελιτίνη και η απαμίνη που περιέχει το τελευταίο θα σου κρατάνε την πούτσα κάγκελο για μέρες. Θα ξεκινήσεις να γαμάς Καθαρά Δευτέρα και θα χύσεις Κυριακή των Βαΐων. Καλού κακού όμως σκούντα και την κοπέλα πότε πότε να δεις μηπως τα 'χει τιναξει. :confused:

Εγγρ.
6 Οκτ 2018
Like
6.655
Πόντοι
1.106
Αφού έχουμε αλλά βιώματα οι δυο μας γιατί προσπαθείς να με πείσεις για κάτι που ξέρω ....εσύ ξέρεις αυτά που έχεις ζήσει...δεν χρειάζεται να κάνουμε τόσο ανάλυση....εγώ έχω δει αλλά εσύ αλλά .
Δεν προσπαθώ να πεισω κανέναν. Το τι έχει βιώσει ο καθένας μας δεν αναιρεί τους ορισμούς. Μπορείς να ρίξεις μια ματιά εδώ.

Εγγρ.
9 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
16.676
Πόντοι
3.936

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom