You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Διάρκεια στο σεξ
- Μέλος που άνοιξε το νήμα s6775951
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 147
- Εμφανίσεις 15K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 4 άτομα (0 μέλη και 4 επισκέπτες)
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
Αποδεδειγμένο εξάλλου.. χύνουν και μόνο με την παρουσία της στο δωμάτιο!
*Εξυπακούεται πως σου δίνει η ίδια μαντηλάκι ΟΧΙ καταγγελίες κτλ. σαν τις άλλες....
msakis
Μέγας
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Κριτικές
- 20
- Like
- 12.677
- Πόντοι
- 4.546
οποιος θελει αναφερει διαρκεισ στο σεξ με την γυναίκα του..γκόμενα του η call girl την ηλικία του και βεβαια εαν είναι καθαρος η εχει παρει βοηθεια απο καποιο μαγικο χαπακι,,,
Σας ευχαριστώ για την συμμετοχή ..
Φιλική συμβουλή.. εάν ρωτούσες διάρκεια ως παθητικός μέχρι να γίνει η κωλοτρυπίδα χωνί.. πίστεψέ με θα είχε απογειωθεί το νήμα και θα κόντραρε επικίνδυνα αυτά του Στάθη & alex71 εκπρόσωπος Τύπου Μητσοτάκη/Νέας Δημοκρατίας στο site.
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Μια ώρα συνεχώς μια νορμάλ γυναίκα το βρίσκει από βαρετό έως οδυνηρό.Οκ τι να πω εγώ τώρα δεν θα με πιστέψετε....μπορεί μερικοί λόγο φωτογραφίες που ακολουθούν χω ανεβάσει από την γυναίκα μου να με ξέρετε....εγώ 50χ και χαλαρά μπορώ εύκολα 1 ώρα ...όταν πάω με πουτανα παίρνουν σοκ από το σφυροκόπημα...πέρυσι ... με νο αυτό θα πω ....όσοι την ξέρουν θα καταλάβουν ....με την μαρίνα 60 ...το κάναμε μια ώρα συνεχώς έκανε 3-4 φορές σκουιρτ....τα επςξε το σκυλί του πολέμου ....την επόμενη φορά δωρεάν ήταν το γαμισει έτσι έκανε ....και φυσικά με την γυναίκα μου όταν φοράει τα ξεκωλα...μια ώρα σίγουρα
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Τυπε εσύ έχεις πριαπισμό.το λιγοτερο 2 ωρες ..καθαρος χωρις βοηθεια απο χαπακια...εχω φτασει και 4 ωρες αλλα δεν υπρχει αρκετος χρονος για παραπανω... ..δεν ειναι κατι μαγικο..απλα καλη φυσικη κατασταση!!!.... και βεβαια εχω κοψει τσιγαρο και ποτα..υπνος οχι αρκετος..φαγητο οχι μεγαλη ποικιλια..αλλα καθαρο φαγητο απο σπιτι..ποτε απο εξω σχεδον..
Το λες και προσόν.Τυπε εσύ έχεις πριαπισμό.
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Μπα, δεν εχω γνωρίσει ουτε μια κοπέλα, που να μην χαρακτήρισε μαρτύριο τη συνεύρεση με κάποιον ανάλογο τύπο.Το λες και προσόν.
Στην αρχή εντυπωσιάζονται αλλά μετά πόσο να αντέξουν; Έχεις δίκιο.Μπα, δεν εχω γνωρίσει ουτε μια κοπέλα, που να μην χαρακτήρισε μαρτύριο τη συνεύρεση με κάποιον ανάλογο τύπο.
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Ρε συ, θα έπρεπε να μην πίνεις νερό και να τρως τόνο κονσέρβα με νερό, για να ενυδατωνεσαι από την κονσέρβα και να μην χρειάζεται να κόβεις το μπες-βγες για να κατουρήσεις.Τύπε έχω πιάσει εξάωρο με μόνη βοήθεια νερό και τόνο κονσέρβα σε λάδι.
Καντηλανάφτης
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 4 Σεπ 2019
- Κριτικές
- 38
- Like
- 4.758
- Πόντοι
- 5.646
Δεν ήξερα ότι ο τόνος κονσέρβα βοηθάει στις περιπέτειες μαςΡε συ, θα έπρεπε να μην πίνεις νερό και να τρως τόνο κονσέρβα με νερό, για να ενυδατωνεσαι από την κονσέρβα και να μην χρειάζεται να κόβεις το μπες-βγες για να κατουρήσεις.
Στα υπόψιν λοιπόν
captain 69
Μέγας
- Εγγρ.
- 24 Αυγ 2015
- Like
- 11.781
- Πόντοι
- 3.506
Εκτός και αν γνωρίζεις να κλιμακώνεις εναλλαγές ώστε να διατηρείς το ενδιαφέρον. Οι γυναίκες έτσι και αλλιώς είναι πολυοργασμικές. Συνολική συνεύρεση με προκαταρκτικά μεταξύ μίας και μιάμισης ώρας είναι το ιδανικό για μένα. Και μετά από μισάωρο ξεκούρασης, δεύτερος γύρος, αν τη δεις ότι έχει διάθεση.Μπα, δεν εχω γνωρίσει ουτε μια κοπέλα, που να μην χαρακτήρισε μαρτύριο τη συνεύρεση με κάποιον ανάλογο τύπο.
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Δεν ξέρω τυπε μου. Τον τόνο ο στρινγκατος τον ανέφερε. Εγώ καμιά παλαμίδα τρωω. Αλλά διαφορά δεν είδα.Δεν ήξερα ότι ο τόνος κονσέρβα βοηθάει στις περιπέτειες μας
Στα υπόψιν λοιπόν
Mantw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2021
- Like
- 1.881
- Πόντοι
- 216
Κανε και κανένα διάλειμμα άνθρωπε...Την άλλη την ρώτησες αν το απολαμβάνει? Μας αρέσει το παιχνίδι κυρίως, όχι 2 ώρες μέσα έξω συνέχεια. Καταντάει μαρτύριο εάν συνεχίζεται 3-4 φορές την εβδομάδα.το λιγοτερο 2 ωρες ..καθαρος χωρις βοηθεια απο χαπακια...εχω φτασει και 4 ωρες αλλα δεν υπρχει αρκετος χρονος για παραπανω... ..δεν ειναι κατι μαγικο..απλα καλη φυσικη κατασταση!!!.... και βεβαια εχω κοψει τσιγαρο και ποτα..υπνος οχι αρκετος..φαγητο οχι μεγαλη ποικιλια..αλλα καθαρο φαγητο απο σπιτι..ποτε απο εξω σχεδον..
shadow
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 10 Νοε 2019
- Κριτικές
- 1
- Like
- 9.649
- Πόντοι
- 2.456
καλημερα καυλαΚανε και κανένα διάλειμμα άνθρωπε...Την άλλη την ρώτησες αν το απολαμβάνει? Μας αρέσει το παιχνίδι κυρίως, όχι 2 ώρες μέσα έξω συνέχεια. Καταντάει μαρτύριο εάν συνεχίζεται 3-4 φορές την εβδομάδα.
Mantw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2021
- Like
- 1.881
- Πόντοι
- 216
Καλημέρα έρωτακαλημερα καυλα
Διαγραμμένο μέλος 184505
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 6 Οκτ 2018
- Like
- 6.655
- Πόντοι
- 1.106
Καμία αντίρρηση. Αν και δεν είναι όλες πολυοργασμικες. Συνήθως οι κολπικές είναι. Εδώ όμως δε μιλάμε για συνολική διάρκεια ερωτικής συνεύρεσης. Αλλά για διάρκεια διείσδυσης. Γυναίκα που να βιώνει απόλαυση με συνεχόμενο σφυροκόπημα ώρας και βάλε, μόνον αν έχει ψεκάσει όλη την περιοχή με ξυλοκαΐνη.Εκτός και αν γνωρίζεις να κλιμακώνεις εναλλαγές ώστε να διατηρείς το ενδιαφέρον. Οι γυναίκες έτσι και αλλιώς είναι πολυοργασμικές. Συνολική συνεύρεση με προκαταρκτικά μεταξύ μίας και μιάμισης ώρας είναι το ιδανικό για μένα. Και μετά από μισάωρο ξεκούρασης, δεύτερος γύρος, αν τη δεις ότι έχει διάθεση.
Αν είναι πολυοργασμικη....όχι φίλε αυτό θέλει ....εάν χύνει μια φορά και τέλος ναι.....Μια ώρα συνεχώς μια νορμάλ γυναίκα το βρίσκει από βαρετό έως οδυνηρό.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 174
- Εμφανίσεις
- 24K
- Απαντήσεις
- 90
- Εμφανίσεις
- 7K
- Απαντήσεις
- 35
- Εμφανίσεις