Mantw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2021
- Like
- 1.881
- Πόντοι
- 216
Τυχερός είσαι τύπε. Είχα έναν πρόσφατα, ολοκλήρωνε πριν τον βάλει μέσα μου10 δευτερόλεπτα..σαφώς και έχω προβλημα...
Τυχερός είσαι τύπε. Είχα έναν πρόσφατα, ολοκλήρωνε πριν τον βάλει μέσα μου10 δευτερόλεπτα..σαφώς και έχω προβλημα...
Είναι το μόνο σεξ που έχεις?Όταν την παίζω 20 με 30 λεπτά ...
Θα ήταν οπτικός τύποςΤυχερός είσαι τύπε. Είχα έναν πρόσφατα, ολοκλήρωνε πριν τον βάλει μέσα μου
Υπάρχει κι άλλο;Είναι το μόνο σεξ που έχεις?
Ναι, όταν έβλεπε βουβάλες του φεύγαν τα χυσάκια...Θα ήταν οπτικός τύπος
ΚαλόΌλους τους πιστεύουμε εδώ στο μπου...
Κοίτα το άλλο νήμα με τα μεγέθη
Μη στεναχωριέσαι, υπάρχει και χειρότεραΥπάρχει κι άλλο;
Πόσο καλά με ξέρειςΝαι, όταν έβλεπε βουβάλες του φεύγαν τα χυσάκια...
1.Φυσικά και είμαι . Για κάποιους .2 πιθανότητες παιζουνε
Είτε είσαι το υπερμουνο
Είτε ο τύπος είχε να γαμησει κάνα χρονο
Κιπ ον ροκινκ μαν!Οκ τι να πω εγώ τώρα δεν θα με πιστέψετε....μπορεί μερικοί λόγο φωτογραφίες που ακολουθούν χω ανεβάσει από την γυναίκα μου να με ξέρετε....εγώ 50χ και χαλαρά μπορώ εύκολα 1 ώρα ...όταν πάω με πουτανα παίρνουν σοκ από το σφυροκόπημα...πέρυσι ... με νο αυτό θα πω ....όσοι την ξέρουν θα καταλάβουν ....με την μαρίνα 60 ...το κάναμε μια ώρα συνεχώς έκανε 3-4 φορές σκουιρτ....τα επςξε το σκυλί του πολέμου ....την επόμενη φορά δωρεάν ήταν το γαμισει έτσι έκανε ....και φυσικά με την γυναίκα μου όταν φοράει τα ξεκωλα...μια ώρα σίγουρα
Πρόωρη.. χαρακτηριστικό παράδειγμαΤυχερός είσαι τύπε. Είχα έναν πρόσφατα, ολοκλήρωνε πριν τον βάλει μέσα μου
Φίλε μου δεν μπορείς να ξέρεις πως βλέπουν τα μάτια του κάθε ένα μια γυναίκαόλες οι γυναίκες μπορείς να ειναι μουνάρες για κάποιους πχ αγάμητους....
Τα εργαζόμενα κορίτσια θα σε λατρεύουν10 δευτερόλεπτα..σαφώς και έχω προβλημα...