loukritia!
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2008
- Like
- 14
- Πόντοι
- 366
Άμα ακούσω ότι και η Σακίρα είναι χοντρή θα πηδηχτώ από το παράθυρο
Ουχί καλέ,κοντή είναι αυτή!!!Εμένα πάλι η Ζυγούλη μου είναι ψιλοαδιάφορη και κρυόκωλη το οριεντάλ το λατρεύω όπως και τις γυναίκες που το ασκούν και λατρεύω την κορμάρα της Σακίρα με τα θεϊκά καπούλια
Οχί καλέ,κοντή είναι αυτή!!!
οχι αληθεια...σε καμια περιπτωση χοντρη !!!!Είσαι παλαβή
Απαξιώ,στο κρεβάτι μου ασχημούλες σαν την Σακιρά δεν έχουν θέση!!!Την κάνεις και σβούρες στο κρεβάτι μια χαρά
ε ρε παιδια ειναι κοντη η σακιρα! αλλα δεν εχει να λεει! αχ την λατρευω! στο λα τορτουρα ειναι μιαμ μιαμ!!
λουκ την εχεις δειιιιιιιιι??
απο κοντα?οχι...αλλα μαρεσει ετσι που την βλεπω..εχει ωραια φατσα...ε ρε παιδια ειναι κοντη η σακιρα! αλλα δεν εχει να λεει! αχ την λατρευω! στο λα τορτουρα ειναι μιαμ μιαμ!!
λουκ την εχεις δειιιιιιιιι??
Απαξιώ,στο κρεβάτι μου ασχημούλες σαν την Σακιρά δεν έχουν θέση!!!
το γαμησες...δεν ειπα πουθενα οτι μαρεσουν οι αρρωστες...Και γω και γω απαξιώ Και τη Λόπεζ το βρωμόμπαζο το απαξιώνω Ουστ βρωμολατίνες χοντροκώλες
Φέρτε μια τέτοια να κάνουμε παιχνίδι ή έστω σούπα
Στα όρια ακριβώς της αρρώστειας!!!το γαμησες...δεν ειπα πουθενα οτι μαρεσουν οι αρρωστες...
σαν γυναίκα μ αρεσει πολύ η πρώην του καλού μου!
και αδύνατη, χωρις ομως να ειναι κοκκαλιάρα και αγγούρω, με πάρα πολυ καλή κίνηση και σοκολατένια εππιδερμίδα!
α, και τελειο πρόσωπο!
Καλά στο νετ και εγώ είμαι ο Μπρατ Πιτ!!!αχ ποσο ακομπλεξαριστο εισαι! σε ζηλευω! σε καμαρωνω
αχ ποσο ακομπλεξαριστο εισαι! σε ζηλευω! σε καμαρωνω