Επισκέπτης
Δεν της έριχνες ούτε έναν πούτσο δλδ????
ε αμα ειναι να παω με γκομενα, δε θα το χαραμισω γι αυτην! :S
Δεν της έριχνες ούτε έναν πούτσο δλδ????
καλα δεν ειπα οτι ειναι κ παχυσαρκη!!!αλλα παχουλη ειναι σιγουρα για μενα!!!!!!!παχουλοτατη!!!!
Απλά με απογοήτευση παρατηρώ ότι οι γυναίκες και οι πιτσιρικάδες έχουν ξεχάσει τι θα πει γυναίκα. Η συγκεκριμένη δεσποινίδα ήταν απλά η αφορμή και σίγουρα δεν τη θεωρώ κάτι το ιδιαίτερο. Γιατί οι γυναίκες κάνουν με τόση ευχαρίστηση τόσο κακεντρεχή σχόλια για μια άλλη γυναίκα;;
αν μιλας γ μενα εχω πει τα καλυτερα γ γυναικαρες...Απλά με απογοήτευση παρατηρώ ότι οι γυναίκες και οι πιτσιρικάδες έχουν ξεχάσει τι θα πει γυναίκα. Η συγκεκριμένη δεσποινίδα ήταν απλά η αφορμή και σίγουρα δεν τη θεωρώ κάτι το ιδιαίτερο. Γιατί οι γυναίκες κάνουν με τόση ευχαρίστηση τόσο κακεντρεχή σχόλια για μια άλλη γυναίκα;;
Πραγματικά δεν μπορείς να φανταστείς,πυροτεχνήματα γεμίζει η πόλη!!!Απλά με απογοήτευση παρατηρώ ότι οι γυναίκες και οι πιτσιρικάδες έχουν ξεχάσει τι θα πει γυναίκα. Η συγκεκριμένη δεσποινίδα ήταν απλά η αφορμή και σίγουρα δεν τη θεωρώ κάτι το ιδιαίτερο. Γιατί οι γυναίκες κάνουν με τόση ευχαρίστηση τόσο κακεντρεχή σχόλια για μια άλλη γυναίκα;;
μαλλον δεν εχεις δει τα σχολια που κανουμε και η λουκ κι εγω οταν θεωρουμε καποια αληθινα ομορφη.
Εσύ έχεις γούστο!!!αν μιλας γ μενα εχω πει τα καλυτερα γ γυναικαρες...
απλα του γουστο ειναι υποκειμενικο νταξει...
(που ειναι η μπουμπ ρε γμτ ?!θελω να τα ακουσω...)
Πραγματικά δεν μπορείς να φανταστείς,πυροτεχνήματα γεμίζει η πόλη!!!
Εσύ έχεις γούστο!!!
Απλά αμφισβητείς και τα γούστα των άλλων!!!
Γιατί οι γυναίκες κάνουν με τόση ευχαρίστηση τόσο κακεντρεχή σχόλια για μια άλλη γυναίκα;;
καλα δεν εχω γινει και fffanatic...Εσύ έχεις γούστο!!!
Απλά αμφισβητείς και τα γούστα των άλλων!!!
εχει κ ψευδονυμο:γουστο αισθητικη.Ο λογος εχει ονοματεπωνυμο .....
Και αυτο ειναι .....
ΖΗΛΕΙΑ - ΨΩΡΑ !!!!!!
Υπάρχουν οι γυναίκες σκύλοφατσες και γλυκιές.Αυτό ακριβώς.
εχει κ ψευδονυμο:γουστο αισθητικη.
μπορει να την εχω ανεπτυγμενη...τι να σου πω?!Εξαρτάται από τι οπτική το βλέπεις. Εκτός αν έχεις ανεπτυγμένη μια λεσβιακή πλευρά σου και βλέπεις τις γυναίκες και με άλλο μάτι γενικά δε μπορεί να κρίνεις με το ίδιο κριτήριο που κρίνει ένας άντρας. Όπως και ένας άντρας δε μπορεί να κρίνει έναν άλλο άντρα με το ίδιο μάτι.
μπορει να την εχω ανεπτυγμενη...τι να σου πω?!
παντως ειμαι λιγοτερο κομπλεξικη απο κατι αντρες που βγαζουν πουστρακια τους πιο ωραιους απο αυτους και πουτανες τις γκομενες που δε γυρνανε να τους κοιταξουν...
σκεφτομαι αν ημουν αντρας η λεσβια αν θα την επαιρνα..οχι με ολες φυσικα...με αυτες που σου τραβουν την προσοχη απλως...Δηλαδή όταν βλέπεις μια γυναίκα συνειδητά ή υποσυνείδητα σου περνάει από το μυαλό το άν θα γλυφόσουν μαζί της; Και με αυτό το σκεπτικό την κρίνεις κι ολας; Γιατί ένας άντρας όταν βλέπει μια γυναίκα σκέφτεται αν θα της τον έδινε έστω πίπα στη χειρότερη ή οχι. Αν το βλέπεις και συ έτσι βέβαια αποκτά ενδιαφέρον η κουβέντα μας
κοιτα υπαρχουν και οι περιπτωσεις:εχω να δω γυναικα απο τοτε που με ξεγεννησε η μαια...οποτε εκει δικαιολογημενα το μπαζο που δειχνει ρωγα σου φαινεται μονικα μπελουτσι.
Εεε το είπα και εγώ αυτό με άλλα λόγια!!!κοιτα υπαρχουν και οι περιπτωσεις:εχω να δω γυναικα απο τοτε που με ξεγεννησε η μαια...οποτε εκει δικαιολογημενα το μπαζο που δειχνει ρωγα σου φαινεται μονικα μπελουτσι.
Εεε το είπα και εγώ αυτό με άλλα λόγια!!!