Επισκέπτης
Nαι παιδί μου,μην το συζητάς!!!
εχεις αρχισει να μαθαινεις διπλα μου....
Nαι παιδί μου,μην το συζητάς!!!
εχεις αρχισει να μαθαινεις διπλα μου....
σκεφτομαι αν ημουν αντρας η λεσβια αν θα την επαιρνα..οχι με ολες φυσικα...με αυτες που σου τραβουν την προσοχη απλως...
ουτε η καυλα σας ποτελει κριτηριο διαβαθμισης αισθητικης....Σε καλό δρόμο είσαι Αν και το "αν ήμουν άντρας" συνήθως δεν αποτελεί καλό κριτήριο.
Η γυναίκα που ξέρει πώς να καβλώσει τον άντρα δε χρειάζεται να κουνάει τον κώλο της ούτε καν μία φορα την εβδομάδα. Και η γυναίκα που θα τον καβλώσει δε χρειάζεται να είναι κορμάρα ούτε μπετονιέρα φυσικά. Αλλά δεν καταλαβαίνω αυτόν τον παροξυσμό από τις γυναίκες να γίνουν όλες ένα μάτσο κόκαλα. Υπάρχει πιο ωραίο πράγμα από μία ζουμερή κωλάρα και δύο υπερμεγέθη στηθια; Πόσες φορές βλέπω γκόμενες με κορμαρα να αποπνέουν ξυνίλα και πόσες φορές βλέπω μερικές ζουμπουρλούδες να σου βγάζουν τόσο αισθησιασμό και σεξουαλικότητα. Η συγκεκριμένη γκόμενα (βγάλε τη φάτσα έξω γιατι είναι υποκειμενικά αυτά) σου μοιάζει χοντρη τωρα; Σοβαρά;;;
ουτε η καυλα σας ποτελει κριτηριο διαβαθμισης αισθητικης....
Ποτελεί=αποτελεί πιστευώ!!!ουτε η καυλα σας ποτελει κριτηριο διαβαθμισης αισθητικης....
καλα μη παιρνεις κ ορκο γ ολους...Γιαυτό και οι μόδιστροι ή οι στυλίστες είναι gay. Δεν θέλουν να γαμήσουν να δημιουργήσουν αισθητική θέλουν Εγώ ευτυχώς με τις πασαρέλες καμία σχέση
Ποτελεί=αποτελεί πιστευώ!!!
Πάλι τα έχεις πιεί;!
αστους ανθρωπους να καυλωνουν....ε ρε κολλημα....ουτε η καυλα σας ποτελει κριτηριο διαβαθμισης αισθητικης....
καλα μη παιρνεις κ ορκο γ ολους...
δεν ειπα ΠΟΤΕ να μην γαμιουνται κανουν σχεσεις η μη μοντελες!!!αν ειναι δυνατον...αστους ανθρωπους να καυλωνουν....ε ρε κολλημα....
εξαλλου αμα ειχαμε ολοι αυστηρα αισθητικα κριτηρια θα χατε μεινει ολες αγαμητες και στο ραφι......
αλλο που στο επι της ουσιας συμφωνω μαζι σου περι μοσχαρας...το γραφα και χτες....
και σε αυτο οι αποψεις ολων διαφερουν..απο ρουχα κ παπουτσια μεχρι μουρες και μουσικη..Οι εξαιρέσεις απλά επιβεβαιώνουν τους κανόνες. Η αισθητική για τις γυναίκες είναι διαφορετική από την αισθητική των αντρών. Το κιτς παραμένει πάντα κιτς αλλά νομίζω ξεφεύγουμε πολύ από τη θεματολογία.
δεν ειπα ΠΟΤΕ να μην γαμιουνται κανουν σχεσεις η μη μοντελες!!!αν ειναι δυνατον...
αλλα να εχουμε κ το γνωθης ρε παιδια...το εχω ξαναπει....αν βγω εγω εξω με μπουστακι θα γελασει ο καθε πικραμενος...
δε μπορει η μοσχαρα να μου γδυνεται ετσι...ουτε να βγαινει ο καθεις κ να μου την αποκαλει μουναρα!!
ας πει:με καυλωνει...την γαμαω....οχι ΘΕΑ ΚΑΙ ΜΟΥΝΑΡΑ ΚΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΗ!!!
βρε καλο μου..δεν εξετασα το επαγγελμα της...Εμένα πάντως η τουρλωτή κωλάρα της μια χαρά μαρέσει. Άμα ήταν μοσχάρες αυτες οι κωλάρες τι να πούν οι πραγματικά φακλάνες. Με κάμποσες μπύρες παλεύεται και η μούρη της
Λουκρητία πιθανολογώ ότι πιστεύεις πως οι οριεντάλ χορεύτριες πρέπει να έχουν αναλογίες Κάτιας Ζυγούλη;
Εμένα πάντως η τουρλωτή κωλάρα της μια χαρά μαρέσει. Άμα ήταν μοσχάρες αυτες οι κωλάρες τι να πούν οι πραγματικά φακλάνες. Με κάμποσες μπύρες παλεύεται και η μούρη της
Λουκρητία πιθανολογώ ότι πιστεύεις πως οι οριεντάλ χορεύτριες πρέπει να έχουν αναλογίες Κάτιας Ζυγούλη;
αχ μ'αρεσει πολυ η Ζυγουλη!!
το οριενταλ το σιχαινομαι απο την αλλη.. μονο απο τη σακιρα μ'αρεσει να το βλεπω..
βρε καλο μου..δεν εξετασα το επαγγελμα της...
απλα εκρινα το σωμα...
ναι ως χορευτρια οριενταλ πιθανολογω οτι χρειαονται οι ψιλοπατσουλες της..
οπως θεωρω χοντρη την ευα λασκαρη γ μοντελο.αλλα ανεξαρτητα απο μοντελο μια χαρα νορμαλ κορμι εχει...
κατανοεις τι λεω;
και απο κοντα το ιδιο μουναρα ειναι ...
αααααααααααα!!!!!!!!!δε σας ειπα...ειδα τζουλια απο κοντα...Π Α Ν Ε Μ Ο Ρ Φ Η !!!! Κ Ο Ρ Μ Α Ρ Α!!!!εκτος απο ενα εκατομμυριοστο κυτταριτιδας ψηλα στο μπουτι ειναι Α Ψ Ε Γ Α Δ Ι Α Σ Τ Η !!!
αχ μ'αρεσει πολυ η Ζυγουλη!!
το οριενταλ το σιχαινομαι απο την αλλη.. μονο απο τη σακιρα μ'αρεσει να το βλεπω..
επισης να μην ειχε κακη κομμωτρια/μακιζεζ...ναι ρε γαμώτο, ειναι πάρα πολυ καλή.
Αυτη την απαίσια φωνή να μην ειχε...
κ γω...αλλα ασχηη δεν ειναι...Θεωρώ ασέξουαλ και ψιλομπουρούχα τη Λάσκαρη ως γυναίκα γενικότερα οπότε είμαστε εκ διαμέτρου αντίθετοι με καμία περίπτωση σύγκλισης.
Κανείς δεν είναι τέλειος,εκτός από εμένα!!!ναι ρε γαμώτο, ειναι πάρα πολυ καλή.
Αυτη την απαίσια φωνή να μην ειχε...