Νέα

δε βρισκω γκομενα γιατι ανχονομαι και ειμαι ντροπαλος σπανια μιλαω

• Μέλος που άνοιξε το νήμα skatharozoumhs
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 220
  • Εμφανίσεις 20K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

hitman7771

Μέλος
Εγγρ.
15 Μαρ 2011
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
16
Η δική μου άποψη διαφέρει.Και δυστυχώς στην ηλικία των 35 δεν έχω "κύκλο",γνωριμίες,φιλίες τίποτα!Γυναικείες εννοώ.
Ότι μου χει κάτσει ήταν από δική μου προσέγγιση και μόνο.Είμαι ο μόνος στην παρέα που χώνομαι.Έχω χωρίσει λίγο καιρό
τώρα και την πέφτω σε μια ανα βδομάδα με αποτελέσματα κλάιν μάιν.

Τι λέω εγώ.Σαφώς μια σχετική περιποίηση αλλά το παν είναι σε τι mood θα βρείς την άλλη.Για να γίνει αυτό θα πρέπει
να της την έχεις πέσει βέβαια.Και να χεις και κωλοφαρδία.Έχω κολητό,δεν βγάζει λαλιά και του χώνονται οι γκόμενες
με αποκορύφωμα πέρυσι να παει ένας φίλος του να χωθεί,τσίμπησε τηλεφωνάκι και του λέει η άλλη θα σου φέρω τη μπαζόλα
φίλη για σένα και συ θα μου φέρεις το φιλαράκι σου  :2funny: Και πείτε μου εσείς για τακτικές και πράσινα άλογα.

Αν έχεις τύχη διάβαινε και ριζικό περπάτι.

Εν ολίγοις.Για κάποιους κάποια πράγματα είναι απλά και για άλλους είναι κοσμοθεωρία.

Μα το είπαμε.. είναι η εμφάνιση πολύ σημαντικό. Δεν το λέω μόνο τύχη αλλά ομορφιά.

Αν και λογικά αυτά θα συμβαίνουν σε πιο μικρές ηλικίες με γκόμενες θεωρώ.

Μια των 35 που λες δύσκολο το βλέπω να σταθεί τόσο δηλωμένα στην ομορφιά.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.194
Πόντοι
2.356
Πράγματι ο Μουνοχαλαστής σ εαυτό που αναφέρει έχει ένα μεγάλο δίκιο. Όλα είναι θέμα ενεργειας και χημεία. Σε τι φάση θα τι πετύχεις, πως είσαι κλπ.

Το πιο εύκολο πράγμα στο κόσμο είναι το φλερτ γιατί αποτελεί μια φυσική ανθρώπινη λειτουργία και συμπεριφορά. Βλέπεις μια κοπέλα, είτε είναι γνωστή σου είτε όχι. Εκείνη σου δείχνει αν γουστάρει ή όχι. Οι γυναίκες σε καταλαβαίνουν απο χιλιόμετρα αν τις γουστάρεις ή όχι. Πριν καν μιλήσεις σε έχουν δει και έχουν έτοιμη λύση. Όταν μια γυναίκα λοιπόν απλοικα "γουστάρει" κάνει κρα... Μεγάλο και ηχηρό κρα. Πάντα είναι διστακτικές στο να εκδηλωθούν εμφανώς αλλά εσυ τις καταλαβαίνεις έμμεσσα.

Αυτό που οφείλεις εσύ είναι να είσαι πάντα ο καλύετερός σου εαυτός. Να χαμογελάς να έχεις χιούμορ και να ξέρεις και το timing. Βέβαια επειδή μιλάμε για ανθρώπινες συμπεριφορές ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΟΥΤΕ ΚΑΛΟΥΠΙΑ ΟΥΤΕ ΜΑΓΙΚΕΣ ΣΥΝΤΑΓΕΣ. Σε εσένα αυτό που δουλευει γαμάτα σε μένα μπορεί να μη δουλευει και το αντίστροφο.

Επισκέπτης
απλα ο εαυτος σου να εισαι αυτο χρειαζεται..το χιουμορ παιζει ρολο εννοειται και το θρασος.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.194
Πόντοι
2.356
Επίσης ένα τεράστιο ποσοστό ανδρών μπερδεύει τη ευγένεια μια γκόμενας και τη ταυτίζει ότι αυτή γουστάρει. Γι αυτό βλέπεις όλο και πιο πολλές να έχουν τη λογική: ΕΙΜΑΙ ΨΥΧΡΗ ΚΑΙ ΤΥΠΙΚΗ ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΔΙΝΩ ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΣΕ ΚΑΝΕΝΑΝ"

ΥΓ Τι λέω πάλι ο πούστης... ζωγραφίζω κυριολεκτικά τη πραγματικότητα

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Επίσης μην ξεχνάμε την χώρα που ζούμε.Έτσι;

Ήμουνα Γερμανία και οι γνωριμίες πέφτανε βροχή.Οι γκόμενες όμως ήταν τσόντες
κανονικές,180 ξανθιές αδύνατες.Όχι σαν τα μπάζα που ανοίγουμε και θέμα λες και
είμαστε τίποτα προβληματικοί.Ώρες ώρες σκέφτομαι ότι αν αποκτήσω καμμιά αναπηρία  :priest:
σίγουρα θα μείνω με τα κωλ γκέρλ.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.194
Πόντοι
2.356
Επίσης μην ξεχνάμε την χώρα που ζούμε.Έτσι;

Ήμουνα Γερμανία και οι γνωριμίες πέφτανε βροχή.Οι γκόμενες όμως ήταν τσόντες
κανονικές,180 ξανθιές αδύνατες.Όχι σαν τα μπάζα που ανοίγουμε και θέμα λες και
είμαστε τίποτα προβληματικοί.Ώρες ώρες σκέφτομαι ότι αν αποκτήσω καμμιά αναπηρία  :priest:
σίγουρα θα μείνω με τα κωλ γκέρλ.

Τα γαμο call girl είναι επαγγγελματίες του κώλου... δε βρίσκω κάτι το εξαιρετικό. Τις βλέπω πως κοροιδευουν τους βλλακες που πάνε μ αυτες. Καλύτερα να ξεχαρμανιάζεις σε κανα μπορντέλο μια στο τόσο παρά να ακουμπάς κατοστάρια αριστερά και δεξιά.

jim28

Ανώτερος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Κριτικές
27
Like
2.451
Πόντοι
6.955
δε βρισκω γκομενα γιατι ανχονομαι και ειμαι ντροπαλος σπανια μιλαω σε κανενα νισι σε μπαρακι μετα απο ποτο και παλι δυσκολα εισατε και σεις ετσι???

κι εγω ετσι ειμαι αλλα μην στεναχωριεσε διοτι δεν εχουμε κανενα κουσουρι, φυσιολογικοι ανθρωποι ειμαστε. Στην ελληνική κοινωνία γκόμενα γνωρίζεις μέσα απο κοινωνικό δίκτυο φίλων ΜΟΝΟ, όπερ σημαίνει προξενιό.

Εγγρ.
13 Ιουν 2012
Κριτικές
8
Like
7.313
Πόντοι
2.636
Ξέρεις τι γίνεται ρε συ Μενεδημε;Εμείς που είμαστε από επαρχία,έχουμε 10 μπουρδέλα
επιλογή και παίζουν μπαλίτσα με πολύ ψηλα τον αμανέ,κάνουν ότι γουστάρουν και όταν
βρίσκουμε καμμιά επαγγελματία που είναι το λογικό,χαιρόμαστε σαν δεκάχρονα.Θέμα σου
λέω.

Προτιμάω να κατεβαίνω Αθήνα,να παίρνω ένα κωλ γκέρλ,να το χω μια ώρα και να μην χτυπάει
φραπέ για να τελειώσω,αν ήταν έτσι καθόμουν σπίτι και γλύτωνα τα λεφτά του μπουρδέλου.

Γιατί εδώ στα σπιτάκια αν σε 10 λεπτά δεν τελειώσεις και έχει όρεξη θα σε φραπάρει.
Αλλιώς θα σου πει τέλειωσε η ώρα σου,λες και είμαστε τίποτα βλαμμένα.

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
και εν τέλη με την Λία στο χέρι καταλήγουμε   :bigdick: (Λία απ το χουφταλία ε!)
Επαναλαμβάνεσαι

να χω ρίξει δεν παίζει!μόνο 1 φορά σε μια πουτάνα(όλες είναι βασικά)χοντρή.
έβγαινε και με μένα και τον κολητό μ έδωσε άκυρο και στους δύο και μετά από κάνα
χρόνο μ παίρει τηλ. και μου λέει θέλω να πιούμε καφέ,εγώ της λέω θέλω να σε γαμήσω
ε,πως μιλάς έτσι μου λέει.άντε καλά θα γίνει και αυτό!θέλω όμως της λέω να μου δώσεις
200 ευρά,τσάμπα δεν σε γαμάω.
αυτό ήταν μια παρένθεση.όλα τ άλλα ήταν και είναι χυλόπιτες περιοπής.ζάχαρο απορώ πως και δεν μ έπιασε
ακόμα!αλλά έχω τα κορίτσια που κάνουν το αρχαιότερο επάγγελμα και μου ανεβάζουν τη λίμπιντο!
όπως και σε σας φαντάζομαι.
τα τελευταία ογδωμήντα χρόνια είμαι σε ΜΌΝΙΜΗ σχέση.Λια λένε το καμάρι μου.
από το χουφταλία.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.194
Πόντοι
2.356
Ξέρεις τι γίνεται ρε συ Μενεδημε;Εμείς που είμαστε από επαρχία,έχουμε 10 μπουρδέλα
επιλογή και παίζουν μπαλίτσα με πολύ ψηλα τον αμανέ,κάνουν ότι γουστάρουν και όταν
βρίσκουμε καμμιά επαγγελματία που είναι το λογικό,χαιρόμαστε σαν δεκάχρονα.Θέμα σου
λέω.

Προτιμάω να κατεβαίνω Αθήνα,να παίρνω ένα κωλ γκέρλ,να το χω μια ώρα και να μην χτυπάει
φραπέ για να τελειώσω,αν ήταν έτσι καθόμουν σπίτι και γλύτωνα τα λεφτά του μπουρδέλου.

Γιατί εδώ στα σπιτάκια αν σε 10 λεπτά δεν τελειώσεις και έχει όρεξη θα σε φραπάρει.
Αλλιώς θα σου πει τέλειωσε η ώρα σου,λες και είμαστε τίποτα βλαμμένα.

ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Αν είσαι γκόμενα εν Ελλάδι λίγο να προσέχεις την εμφάνισή σου ... όλοι σε κυνηγάνε... επιλέγεις...

Gamaw Gries

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαΐ 2013
Like
7
Πόντοι
6
ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ: Αν είσαι γκόμενα εν Ελλάδι λίγο να προσέχεις την εμφάνισή σου ... όλοι σε κυνηγάνε... επιλέγεις...
Έτσι πάει χρόνια τώρα.Την καλύτερη δουλειά έκανες εσύ και το γύρισες με τα τραβέλια.

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
7.194
Πόντοι
2.356
Έτσι πάει χρόνια τώρα.Την καλύτερη δουλειά έκανες εσύ και το γύρισες με τα τραβέλια.

Μπα αδερφάκο. Έχω φ΄θγει απο κει. Μένω Πειραιά εδώ και 10 χρόνια και εδώ δεν έχει ούτε τραβέλια ούτε τίποτα, αναγκαζεσαι να πηγαίνεις Αθηνα... άσε που δε μπορείς να κανεις σχέσει μ αυτές. Άσε που εγώ πλέον να πηγαίνω μια φορά το 4μηνο... και πλέον το χω ρίξει σε καμιά Φυλής ή Μετάξι και γω...

Spartan_Gr

Μέλος
Εγγρ.
24 Νοε 2013
Like
219
Πόντοι
16
δε βρισκω γκομενα γιατι ανχονομαι και ειμαι ντροπαλος σπανια μιλαω σε κανενα νισι σε μπαρακι μετα απο ποτο και παλι δυσκολα εισατε και σεις ετσι???

Mάστορα το πρόβλημά σου εσένα είναι να βρεις γκόμενα όχι επαγγελματία.Δεν καταλαβαίνω γιατί όλες οι συζητήσεις να καταλήγουν στα μπουρδέλα τέλος πάντων,περί ορέξεως!

Μόλις γαμήσεις την πρώτη δε θα πιάνεσαι μετά,να το ξέρεις τυπάρα

OP
OP
skatharozoumhs

skatharozoumhs

Μέλος
Εγγρ.
30 Μαΐ 2010
Κριτικές
5
Like
13
Πόντοι
1
φιλε εχεις δικιο στον οικο ανοχης καταληγω για να μη βλεπω ολο τσοντες! ακομα ναι δεν εχω ριξει γυναικα και ολα μου φενοται δυσκολα πλεον :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:

n_i_k_o_s

Μέλος
Εγγρ.
4 Μαΐ 2014
Like
1
Πόντοι
1
Να αναφερθώ σε κάτι που διάβαζα προχθές.Άτομα που δεν έχουν κάνει σχέση μέχρι κάποια ηλικία(δεν εννοώ προφανώς να πληρώνουν) μπορεί να οφείλεται σε πολύ αυστηρό περιβάλλον κατά την παιδική ηλικία το οποίο επηρεάζει υποσυνείδητα το άτομο με αποτέλεσμα να είναι ντροπαλό.Πιστεύετε ότι ισχύει κάτι τέτοιο; :think:

life97

Σπουδαίος
Εγγρ.
1 Φεβ 2007
Κριτικές
24
Like
92
Πόντοι
2.357
Παρα πολυ

Stories